Krmíte nebo máte BLW metodu?

Anonymní
28.11.24 10:25

Krmíte nebo máte BLW metodu?

Zdravím maminky
Mám 8,5 měsíčního chlapečka, a právě si procházíme těžkým obdobím, jelikož má dva zoubky dole venku, teď se mu prořezali dva horní, a teď se mu klubou ještě 4 další :zed: o spaní asi psát nemusím, budí se mi co hodinu s pláčem, ale co je horší že mi odmítá jíst. Naprosto všechno co mu udělám, a že si dávám záležet. Lososa kterého předtím snědl, teď nechce, v podstatě nic, snídaně co mu dělám jako jáhlovou či rýžovou kaši s ovocem, jogurt s ovocem, prostě nic. Myslíte že je to zoubky, a nebo třeba chce jíst sám? Četla jsem o BLW metodě, upřímně se mi líbí že by jedl sám, ale nevím jak na to, jak jste to začali vy?
Třeba když mu nakrájím zeleninu to teda sní, nebo jablko, ale jak mu mám dát jogurt nebo přesnídávku? Prostě položit a nechat? Myslíte že se to prostě nějak naučí nebo mám pomoct? Děkuji :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4624
28.11.24 10:43

Sedi uz samostatne? Pokud ano, tak bych to pred nej dala, muze zkouset - samozrejme mu to jeste uplne nepujde, bude se v tom patlat rukama, ty si muzes vzit druhou lzicku a dokrmit ho. Mi kluci se zvladli samostatne najist od 11.-12. mesice, pomoc odmitali.
Muze to byt cokoliv, proste bych zkousela a nabizela.
Muzes zkusit ruzne zeleninove placky, avokado, livance, mozzarelu apod, zaklad je spravne servirovani kvuli bezpecnosti a aby to zvladl motoricky, to se da rychle nastudovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.24 13:27

@Luminance dobře děkuji, budu zkoušet, placky taky sní, zkoušela jsem i cuketové muffiny a taky zvládl, a mozzarellu může taky? to jsem nevěděla právě nedávno jsem o ní uvažovala protože na snídani mu někdy dávám toustový chleba s lučinou, tak zkusím i mozzarellu, děkuji :andel:

• Citovat
  • Upravit
6396
7.12.24 17:50

BLW mi připadá jako zbytečná práce navíc. Nesnasla bych ten binec z toho. Takže záleží asi i na tom, jak moc máš ráda svůj nábytek a baví tě uklízet. Připadá mi praktické krmit skleničkami, které jsou vhodné i na výlet a nemusíš nic řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí