Krmíte nebo máte BLW metodu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Sedi uz samostatne? Pokud ano, tak bych to pred nej dala, muze zkouset - samozrejme mu to jeste uplne nepujde, bude se v tom patlat rukama, ty si muzes vzit druhou lzicku a dokrmit ho. Mi kluci se zvladli samostatne najist od 11.-12. mesice, pomoc odmitali.
Muze to byt cokoliv, proste bych zkousela a nabizela.
Muzes zkusit ruzne zeleninove placky, avokado, livance, mozzarelu apod, zaklad je spravne servirovani kvuli bezpecnosti a aby to zvladl motoricky, to se da rychle nastudovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luminance dobře děkuji, budu zkoušet, placky taky sní, zkoušela jsem i cuketové muffiny a taky zvládl, a mozzarellu může taky? to jsem nevěděla právě nedávno jsem o ní uvažovala protože na snídani mu někdy dávám toustový chleba s lučinou, tak zkusím i mozzarellu, děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
BLW mi připadá jako zbytečná práce navíc. Nesnasla bych ten binec z toho. Takže záleží asi i na tom, jak moc máš ráda svůj nábytek a baví tě uklízet. Připadá mi praktické krmit skleničkami, které jsou vhodné i na výlet a nemusíš nic řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím maminky
o spaní asi psát nemusím, budí se mi co hodinu s pláčem, ale co je horší že mi odmítá jíst. Naprosto všechno co mu udělám, a že si dávám záležet. Lososa kterého předtím snědl, teď nechce, v podstatě nic, snídaně co mu dělám jako jáhlovou či rýžovou kaši s ovocem, jogurt s ovocem, prostě nic. Myslíte že je to zoubky, a nebo třeba chce jíst sám? Četla jsem o BLW metodě, upřímně se mi líbí že by jedl sám, ale nevím jak na to, jak jste to začali vy?
Mám 8,5 měsíčního chlapečka, a právě si procházíme těžkým obdobím, jelikož má dva zoubky dole venku, teď se mu prořezali dva horní, a teď se mu klubou ještě 4 další
Třeba když mu nakrájím zeleninu to teda sní, nebo jablko, ale jak mu mám dát jogurt nebo přesnídávku? Prostě položit a nechat? Myslíte že se to prostě nějak naučí nebo mám pomoct? Děkuji