Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, je tu nějaká maminka z Krnova? Chtěla bych se na něco zeptat… ![]()
@lukresia nejspíš se budeme do Krnova stěhovat, budu shánět doktorku pro dceru mimo jiné
nemáš tip na dobrou doktorku, co nehrotí očkování? taky by mě zajímalo, jestli se dá v Krnově sehnat bezlepkové zboží, třeba v supermarketu? a restaurace, kde uvaří bezlepkově?
díky
@Anes chodíme k dr Václavcové, je to známá, ordinuje u sebe v domě a vyhneš se tak čekárně, ale její postoj k očkování neznám, já očkuji normálně…Asi bych obešla místní lékaře a poptala se…Bezlepkové zboží seženeš určitě ve Zdravé výživě a něco málo je snad i v Bille a o restauraci bohužel taky nevím, takže jsem ti moc nepomohla
snad se ozve ještě někdo jiný
@lukresia Nevadí, děkuji i za tohle. Vyhnout se čekárně je super
zksuím se poptat a aspoň budu vědět nějaké jméno.
@Anes tak my jsme spokojení, je to menší město, docela drbárna, ale my si jedem podle svého a okolí neřešíme
je tu několik školek…vlastně mě nenapadá co napsat
, jukni třeba na stránky města
@lukresia jaké je tam prostředí - příroda? dcera má rok, takže určitě zavítám na nějaké hřiště nebo i plavání… víceméně jsme samotáři, moc nevyhledávám maminky posedávající na lavičkách
ale nějakou kamarádku malé budu muset sehnat ![]()
@Anes příroda je kolem města krásná, my chodíme nejčastěji trasy kolem Cvilína, kolem řeky, jsou tu vyhlídky…hřišt je tu spousta, ted se staví jedno nové, plavání tady je v městských lázních, je tu centrum Racek tam se taky plave…Některé školky mají otevřeno odpoledne a můžeš si jít s malou hrát tam..Mě osobně taky neláká kočárkování ve dvou, nebo nějaké to vysedávání, jsem těžký introvert ![]()
@Anes ahoj, nedá mi to nenapsat, i když nejsem z Krnova. Ale tvoje otázky na prostředí ve mě vyvolaly vzpomínky, mám z Krnova totiž babičku a dědu a trávívala jsem tam každé hlavní i jakékoli jiné prázdniny
Město je to hezké, centrum je útulné, nově spravené, nákupní možnosti hodnotím jako dobré (je tam Hypernova, Kaufland, Lidl i myslím Billa). Zdravá výživa tam bude určitě taky. Pro děti možností hodně (sama mám dvě děti a jezdíme tam doteď a super), jsou tam hřiště, bazén, koupaliště, hezký je výlet na Cvilín (najdi si na netu). Pro dospělé je tam docela moderní kino, hospody. Tak krom částí, které jsou obydlené Romy (ty jsou ošklivé) je to hezké město
Jo a dá se jet na Výlet do Polska, a okolná krajina je moc hezká