Kroměříž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.5.10 11:35

Kroměříž

Milé těhulky, maminky a dámy, chci se zeptat, zda jste rodily někdo v Kroměřížské nemocnici v poslední době. Neslyším na tuto nemocnici moc chválu, i když co tak zjišťuji,na každou nemocnici jsou různé reakce. Co jste si do kroměřížské nemocnice braly, jsou tam sestřičky milé? Máte nějakou radu? Krásný zbytek dne

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4507
20.5.10 15:45

Taky jsem na to neslysela prilis velkou chvalu…,naopak jsem slysela, ze ve Zline je dobra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
21.5.10 06:53

No tak já se sice na porod teprve chystám ale za poslední měsíce co sem těhu sem musela 3× jít do Kroměřížské nemocnice ležet na Gynekologické oddělení
Personál super :palec: sestřičky moc hodný a ochotný, doktoři naprosto profici
Celkově to bylo v pohodě
Rodit budu každopádně v KM a už se na to těším, porodní boxy sou hezký a při prohlídce nás prováděla moc ochotná a milá PA

V každé nemocnici a na každém oddělení se může najít někdo kdo dobrou pověst pokazí
Poslední kauza která asi hodně očernila KM nemocnici a gyndu mi připadá jako nafouklá bublina, v dnech kdy se to stalo sem na Gyndě zrovna ležela a vím své :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.10 08:30

Myslíš tu kauzu, že dítě zemřelo? Nebo jinou? Já o tom nevím nic, raději ani nezjišťuji, protože informace bych stejně už nedostala ani pravdivé, ale každý si něco přidá…Také jsem byla už 2× na gynekologickém a nemůžu si zatím stěžovat, porodním nás právě taky provázela hodná sestrička, vše vysvětlila. Jen jestli to bude vše pravda a bude vše fungovat jak má.

• Citovat
  • Upravit
3184
21.5.10 08:43

jj přesně tu co se odehrála kolem velikonoc
Hodně mých kámošek v posledních 2 letech v KM rodilo a byly spokojené, myslím že jde o vlastní pocity
já se nikým ovlivňovat nenechala a sem rozhodnutá
Když je někdo moc náročnej nezavděčí se mu nikde a jednu špatnou zkušennost může v mžiku smáznout další suprová :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.10 08:52

No právě, myslím, že se nejedná jen o Kroměříž. Já neslyším dokonce ani na Zlín zrovna chválu. A na každou nemocnici se dají najít právě špatné informace. O té kauze víc já ani nevím. Prý to bylo v tv,jen mi to říkala kámoška, že někdo žaluje nemocnici, kvuli zemřelému dítěti. A víc mi neřekla. A kdy rodíte? :-)

• Citovat
  • Upravit
3184
21.5.10 09:00

mám to v metříku :wink: termín mám 14.6. ale prej spíš trochu dřív tak uvidím a kdy ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
21.5.10 09:01

jo jestli tak máme diskuzi Kroměříž, slízáme se tam holky z okolí KM, tak jestli chceš dojdi za náma :wink:
jsou tam holky co už v KM rodily tak ti určo poví víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.10 09:24

Aha, tak to se omlouvám za blbý dotaz, ale já tu ty stránky moc neznám. Zatím jsem neměla čas je nějak prostudovat. Zkusím najít tu diskuzi. My rodíme až v srpnu. Ale prý taky dřív, dokonce už i teď někdy. Máme rizikové…

• Citovat
  • Upravit
3184
21.5.10 09:34

najeď si do diskuzí a zadej si je to asi skoro na konci tabulky Stejné místo a tam by měl Kroměříž být :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
31.1.12 14:58

Kroměříž

Ahojky,jsem z Kroměříže a v půlce dubna budu rodit své druhé dítě po šestnácti letech.Všechny mé kamarádky maj děti už odrostlé a já touto cestou hledám kamarádku která je na tom podobně jako já.Nemám ským chodit na plavání kojenců ,do mateřského centra,cvičit po porodě apod.Najde se někdo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
16.12.12 18:10

@dajka16 Ahoj my se chystáme rodit až v červenci, tak se o pár měsíců míjíme..

Není tu někdo kdo se chystá rodit v červenci?? My se chystáme na jaře stěhovat do malé vesničky za Holešov, tak bych ráda našla kamarádky se stejně nebo podobně starým mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
16.12.12 18:21

Ahoj holky, máme tu přímo otevřenou skupinku Kroměříž, můžete se přidat tam..
Vávuško ty máš termín červenec 2013? tak šup do kroměřížské skupinky nebo jsi ještě i jinde ve skupince červencovky 2013?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
16.12.12 18:23

@MišelkaX ne ne nejsem v červencovkách jsem zatím jen kdo našel v listopadu // velmi ráda se přidám, když se mi to podaří najít, moc se tu ještě neorientuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.2.14 21:08

Ahoj, já jsem rodila v KM teď v lednu a nemůžu říct křivé slovo.. Měla jsem vysoký tlak a na péči doktorů a sester si nemohu stěžovat.. Pořád nás s malou hlídaly, ptaly se, vyšetřovaly.. Na porodním perfektní sestry a na novorozeneckém taky.. Když přišly sestřičky z porodního tak se ptaly opravdu se zájmem a vřelým přístupem jak se nám daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková