Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Taky jsem na to neslysela prilis velkou chvalu…,naopak jsem slysela, ze ve Zline je dobra
No tak já se sice na porod teprve chystám ale za poslední měsíce co sem těhu sem musela 3× jít do Kroměřížské nemocnice ležet na Gynekologické oddělení
Personál super
sestřičky moc hodný a ochotný, doktoři naprosto profici
Celkově to bylo v pohodě
Rodit budu každopádně v KM a už se na to těším, porodní boxy sou hezký a při prohlídce nás prováděla moc ochotná a milá PA
V každé nemocnici a na každém oddělení se může najít někdo kdo dobrou pověst pokazí
Poslední kauza která asi hodně očernila KM nemocnici a gyndu mi připadá jako nafouklá bublina, v dnech kdy se to stalo sem na Gyndě zrovna ležela a vím své ![]()
Myslíš tu kauzu, že dítě zemřelo? Nebo jinou? Já o tom nevím nic, raději ani nezjišťuji, protože informace bych stejně už nedostala ani pravdivé, ale každý si něco přidá…Také jsem byla už 2× na gynekologickém a nemůžu si zatím stěžovat, porodním nás právě taky provázela hodná sestrička, vše vysvětlila. Jen jestli to bude vše pravda a bude vše fungovat jak má.
jj přesně tu co se odehrála kolem velikonoc
Hodně mých kámošek v posledních 2 letech v KM rodilo a byly spokojené, myslím že jde o vlastní pocity
já se nikým ovlivňovat nenechala a sem rozhodnutá
Když je někdo moc náročnej nezavděčí se mu nikde a jednu špatnou zkušennost může v mžiku smáznout další suprová ![]()
No právě, myslím, že se nejedná jen o Kroměříž. Já neslyším dokonce ani na Zlín zrovna chválu. A na každou nemocnici se dají najít právě špatné informace. O té kauze víc já ani nevím. Prý to bylo v tv,jen mi to říkala kámoška, že někdo žaluje nemocnici, kvuli zemřelému dítěti. A víc mi neřekla. A kdy rodíte? ![]()
mám to v metříku
termín mám 14.6. ale prej spíš trochu dřív tak uvidím a kdy ty?
jo jestli tak máme diskuzi Kroměříž, slízáme se tam holky z okolí KM, tak jestli chceš dojdi za náma ![]()
jsou tam holky co už v KM rodily tak ti určo poví víc
Aha, tak to se omlouvám za blbý dotaz, ale já tu ty stránky moc neznám. Zatím jsem neměla čas je nějak prostudovat. Zkusím najít tu diskuzi. My rodíme až v srpnu. Ale prý taky dřív, dokonce už i teď někdy. Máme rizikové…
najeď si do diskuzí a zadej si je to asi skoro na konci tabulky Stejné místo a tam by měl Kroměříž být ![]()
Ahojky,jsem z Kroměříže a v půlce dubna budu rodit své druhé dítě po šestnácti letech.Všechny mé kamarádky maj děti už odrostlé a já touto cestou hledám kamarádku která je na tom podobně jako já.Nemám ským chodit na plavání kojenců ,do mateřského centra,cvičit po porodě apod.Najde se někdo ![]()
@dajka16 Ahoj my se chystáme rodit až v červenci, tak se o pár měsíců míjíme..
Není tu někdo kdo se chystá rodit v červenci?? My se chystáme na jaře stěhovat do malé vesničky za Holešov, tak bych ráda našla kamarádky se stejně nebo podobně starým mimi.
Ahoj holky, máme tu přímo otevřenou skupinku Kroměříž, můžete se přidat tam..
Vávuško ty máš termín červenec 2013? tak šup do kroměřížské skupinky nebo jsi ještě i jinde ve skupince červencovky 2013?
@MišelkaX ne ne nejsem v červencovkách jsem zatím jen kdo našel v listopadu // velmi ráda se přidám, když se mi to podaří najít, moc se tu ještě neorientuji ![]()
Ahoj, já jsem rodila v KM teď v lednu a nemůžu říct křivé slovo.. Měla jsem vysoký tlak a na péči doktorů a sester si nemohu stěžovat.. Pořád nás s malou hlídaly, ptaly se, vyšetřovaly.. Na porodním perfektní sestry a na novorozeneckém taky.. Když přišly sestřičky z porodního tak se ptaly opravdu se zájmem a vřelým přístupem jak se nám daří ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Milé těhulky, maminky a dámy, chci se zeptat, zda jste rodily někdo v Kroměřížské nemocnici v poslední době. Neslyším na tuto nemocnici moc chválu, i když co tak zjišťuji,na každou nemocnici jsou různé reakce. Co jste si do kroměřížské nemocnice braly, jsou tam sestřičky milé? Máte nějakou radu? Krásný zbytek dne