Porodnice v České Lípě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5394
18.5.10 14:35

porodnice v České Lípě

Ahoj maminky,

mám jednoduchou otázku - rodily jste některá v této porodnici? Byli jste spokojené s přístupem lékařů, sestřiček, s celkovým prostředím?

Já rodila své první dítko v Rumburku a chtěla bych zkusit u druhého tuto porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65284
18.5.10 14:37

Ahoj…rodila jsem tam loni v dubnu a byla jsem spokojená…
i když…neměla jsem žádný problém,ani při porodu,ani pak s malým…
Dr.při porodu byl moc fajn,sestřičky taky…
Každou středu je kurz a prohlídka porodnice,jestli mš čas,jdi se juknout. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
18.5.10 14:53

Mrkni sem ! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.5.10 19:36

Lípa?NE!!

Ahojky,já rodila v Lípě 3×,protože dříve nebyl výběr,bohužel zájem nic moc.Když jsem ležela na hekárně a měla hlavičku napůl venku,musela jsem si sama hledat někoho kdo by mě odrodil,personál měl asi pauzu,nabídla se spolutrpitelka,že lékařku sežene.Skutečně se jí to podařilo a narodila se má nejmladší dcera.Po 20 letech žádná změna.Ted po špatné zkušenosti u obouch mých dcer bych tuto nemocnici raději nedoporučovala.Při porodních bolestech se rozhodla dcera,že je čas jet do porodnice,tam jí prohlídli a poslali domů,že je čas.Za 3 hodiny si dcera musela volat záchranku,že rodí.Jen tak tak,že to stihli včas,malý se narodil ihned po příjezdu.I když jsou tu jistě i hodné sestřičky,doktorky,tak budou mé dcery raději rodit jinde.Napiš mejlík pošlu příběh čerstvý,zatím bych to nechtěla rozmazávat na internetu,možná až to přejde tak vše popíšu.Proto odpovídám na tvou otázku Lípa-nikdy více!! :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
21.5.10 10:04

No, koukám, že hodnocení této porodnice je skoro půl na půl, když jsem se koukala na jejich stránky.
Uvidíme, jak se rozhodnu, ještě nejsem ani těhotná, ale mimčo je brzo v plánu.
Každopádně děkuju za informace. Bohužel se asi nikdy nedá říct jaká porodnice je dobrá, vím ze zkušenosti, že hodně záleží koho u porodu budete mít, jakou bude mít náladu…atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skacelova.123
6.4.12 17:43

Lípu Nedoporčuji

Já za sebe také říkam ne sice první porod byl ok nemohla jsem si stežovat ale pri druhem tehotenství už to nemůžu doporučit.možná si pamatujete bylo to v tv Nova v unoru.jejich přístup hlavně jedne lekařky už v živote nikdy nezapomenu takže pro mě už vickrát Lípa ne.

• Citovat
  • Upravit
401
18.1.15 14:11

Do Lípy rozhodně ne!

Ahoj,
za mě tahle porodnice je fakt otřesná! Přijela jsem tam s problémy s rizikovým těhotenstvím a díky jejich nepéči jsem tam porodila syna v 25+6tt. Skoro 15 hodin jsem pak čekala na informaci jestli vůbec přežil to, že ho převáželi na specializované centrum do Ústí nad Labem. Chodili se mě tam ptát a osočovaly mě, kde jsem nechala dítě, protože si sestry neuměly předat informaci, že můj syn byl převezen pryč.
Je zázrak že syn vůbec přežil. Neonatologové v Ústí mu dávali do 40% šance, že vůbec přežije.

Myslím, že porodit doma (nejsem zastánce domácích porodů!), nebo pouze za asistence porodní asistentky, je mnohem lepší, než rodit v téhle nemocnici. Minimálně úroveň odbornosti bude stejná, ne-li větší. Protože tamní pracovníci ani neodkáží poznat, že má žena porodní bolesti (sestra mě několikrát seřvala, že si mám lehnout na záda, natáhnout nohy, dýchat klidně a uvolnit se, že mě pak bolesti přejdou - já teda rodila poprvé, ale myslím, že porodní bolesti fakt nepřejdou tím, že se žena natáhne a bude dýchat klidně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.6.15 20:55

Císařský Řez

Budeme se ted stehovat do česke lípy, a doktor mi oznámil že musím jit cisarskym řezem kvůli výšce. Tak jsem se chtela zeptat jake to tam je, jsem prvorodicka a Plzenacka… Děkuji předem za odpověď Monca :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková