Porodnice Český Krumlov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
238
3.5.10 15:59

Porodnice Český Krumlov

Po předchozí zkušenosti s Budějovickou porodnicí jsem se tentokrát rouhodla rodit v Krumlově, ale nikde nemůžu najít, co všechno porodnice maminkám a miminkům poskytuje (plenky, ubrousky, vložky, noční košile…) Mlžete prosím napsat své zkušenosti. Za jak dlouho Vás propustili domů? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
993
3.5.10 21:29

Ahoj, já tam rodila před rokem. Dostaneš základ pro miminko do začátku, pár plen, krém na zadeček i na tělíčko, vodičku na čištění pupíku včetně tampónků na čištění i oblečení. Do svého si ho oblečeš až na cestu domu. Ubrousky musíš mít tedy svoje a plínky ti pak někdo doveze. Do začátku ti dají asi na 3 dny, už nevím přesně kolik. Jinak pro sebe musíš mít vše, vložky, poporodní kalhotky atd. Jestli jsem něco nejmenovala a nevíš tak se zeptej.
Jinak Krumlovskou porodnici můžu jen doporučit. Báječný přístup, a na porod jsem chytla primáře, nemůžu říct křivýho slůvka. Měla jsem problémy s kojením a moc mi tam pomáhali.
Jo a já šla domu 5den, ale prvorodička, druhorodičky jdou myslim 4den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
7.5.10 20:17

děkuji za odpověd, košily (andělíčka) musím mít taky svojí? i k porodu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crazymisha
2.8.10 21:47

Já tam rodila v srpnu minulý rok a řekla bych, že je to taková průměrná porodnice. Malá měla silnou žloutenku a oni jí nedali včas do inkubátoru na fotoléčbu a když už jí tam sestry daly, tak na ní zaply špatné světlo (mělo být modré a zaply bílé), na což přišel primář až druhý den na vizitě. A setkala jsem se i s nepříjemnou sestrou, které dělal problém mi svazovat prsa na odstavení mléka ze zdravot. důvodů…
Ale výbavičku nám dali veškerou kosmetiku na mimi, jen ubrousky musíš mít vlastní. A plenky už dávají tak max. na den.
Nás pouštěli až za 10 dní, kvůli té žloutence, ale jinak prvorodičky šly po 5 dnech a vícerodičky po 4 - 3 dnech.
Košile musíš mít vlastní, žádné erární oblečení pro maminky nedávají, jen pro miminka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková