Registrace k porodu Motol - kdy přijít?

foxxy
14.4.10 07:24

Registrace k porodu Motol

Ahoj holky,
mate nekdo zkusenost, jak moc dlouho se ceka na registrace k porodu v Motole? Hodiny maji od 14:30-16:00, ale otazkou je, jak moc dopredu tam prijit, aby mel clovek sanci, ze se vubec zvladne zaregistrovat. Nemam problem si tam nejakou chvili pockat, ale netusim jak moc dopredu se „vyplati“ prijit driv.

Diky vsem a hezky den

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
14.4.10 08:11

Ahoj, já jsem rodila v Motole sice už v květnu 2008, ale má zkušenost s registrací není nic moc. Registrovali tehdy od 12 týdne, šla jsem tam přesně 1 den 12 týdne a sestra (velice nepříjemná) mi sdělila, že na můj termín porodu nemá místo (teda termín podle měsíčků), tak jsem se nenechala odbít a zeptala jsem se na termín podle UTZ, ten byl jiný a na ten mne laskavě zaregistrovala.

Příspěvek upraven 14.04.10 v 08:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
14.4.10 08:13

Ahojky, já nečekala vůbec - byla jsem tam asi ve 14h (šla jsem rovnou z poradny a nechtělo se mi tam stepovat), zaklepala jsem a zeptala se sestřičky, ta mě v pohodě zaregistrovala a šla jsem domů. (A rozhodně jsem tam v těch 14 byla sama, nikdo tam takle dopředu nečekal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
14.4.10 08:16

ja jsem taky na registraci necekala, prisla jsem tam, tukla na dvere, vysla sestra, vzala si prukajdu, dala tam razitko a sla jsem domu. A to jsem tam byla asi ve tri hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.4.10 08:43

V Podolí se teď registruje přesně od 14+0 tt, otevřeno mají od 7 a kdo tam není v 6, tak se na něj nedostane.. Jak je to v Motole nevím, ale raději bych tam asi byla dřív.. Přece jenom 12 rodiček na den je docela málo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
14.4.10 11:43

Já se v Motole zaregistrovala bez problémů. Byla jsem tam tak nějak kolem toho 12tt a ne v těch hodinách co píšeš a sestra mi dala razítko a bylo. Ono stejně pak když neberou jiné porodnice, tak Motol třeba bere furt. Já rodila před rokem a bylo to po malování, takže bylo zrovna docela prázdno a jak jsem odcházela, tak tam měli osm mamin nadstav. Ženský, co byly registrovaný třeba v Podolí a tam měli plno, tak je vzali v Motole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magdi001
15.6.10 18:50

Ahojky Foxxy, četla jsem jsem Tvůj dotaz, mám jít k registraci do Motola za 14 dní, tak se chci zeptat, zda už to máš za sebou a jak „rychle“ :-) to probíhalo. Taky tam nechci čekat 2 hodinky před :wink:
Díky moc za info!
 M.

• Citovat
  • Upravit
Sasa123
5.10.10 12:31

Motol je od 1.4. do 9.4. 2011 zatvoreny.

• Citovat
  • Upravit
20656
5.11.10 08:37

já se tam chystám příští týden, takže pak můžu poreferovat, jak to probíhalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
14.11.10 18:15

takže - 5. patro uzel D, od výtahů doprava na UTZ pracoviště, vlevo jsou dveře SESTERNA
dorazila jsem v 14.30, počkala jsem až sestřička vyleze, dala jsem jí průkazku, se kterou zmizela v sesterně a po chvilce zas vylezla a já odcházela s razítkem, celkem max 10min :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DDD
14.2.11 16:31

Registrace MOTOL 2011

Zdravím, dnes jsem se byla zaregistrovat do Motola. Měla jsem trochu obavu, protože švagrovou, která rodí o chlup (asi 2 měsíce) dříve, nikde nevzali…tak se musela zaregistrovat do Vinohrad. Mě ale dnes v Motole zaregistrovali v pohodě. Čekala tam se mnou jen jedna maminka (také na srpen). Jde se do uzlu D, výtahem do 5. patra a pak se zahne vpravo (na ultrazvuk). Čekala jsem jen pár minut, než vyšla sestra, dala jí průkazku a za minutu jsem šla domů. Přišla jsem tam v 15 hod. S sebou stačí těhotenská průkazka, kartičku pojištěnce po mně nechtěli.

• Citovat
  • Upravit
248
15.2.11 11:26

Ahoj, mně vyšlo 14+0 na den, kdy mi zrovna bylo strašně zle, ale vybobkovaná, aby mě nakonec ještě zaregistrovali, jsem se tam dohrabala těsně před 4 - a úplně bez problému, za minutu vyřízeno! Paní, co přišla po mně, měla termín asi ještě o týden dříve než já a taky ji vzali:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.4.11 19:43

Zdravím byla jsem se v Motole registrovat v březnu 14+0 vyšlo na pátek tak jsem tam pro jistotu jela už ve středu, byla jsem tam kolem 14h jinak tam nebyl nikdo, sestřička vyšla vzala si průkazku dala mi razírko a bylo, takže úplně super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
9.4.11 12:12

Ahojky,akorát jsem si přečetla vaše příspěvky s registrací,tak asi většina z vás co jste se registrovaly,proběhla v pohodě…tak doufám že to tak budu mít také. A chci se zeptat, registruje se teda v 14 týdnu??? Mám pocit že některé těhulky se registrovaly už v 12 tt…tak jsem z toho jelen,kdy teda mám jít abych měla šanci vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
12.4.11 12:54

Ahoj, dřív se registrovalo od 12.tt, teď se registruje od ukončeného 14.tt (14+0).
Já jsem tam byla (v srpnu) asi v 15h a sešly jsme se tam 2 a v pohodě. :-)
Ale kamarádka tam byla v 15tt+0 a už ji nevzali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková