Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
holky chci se zeptat,kde se hlasi ze mam zajem o nadstandart? budu rodit v bohunicich.a manzela k porodu . ![]()
Ahoj!
Nejspíš až u příjmu k porodu. Dopředu ti nezaručí volné místo.
Zizalka píše:
Ahoj!Nejspíš až u příjmu k porodu. Dopředu ti nezaručí volné místo.
Tak tak svatá pravda, nám na předpororním říkali, že to je na dané situaci, že když chceš nadstandart a není volný a uvolní se třeba den po tvém porodu tak den budeš na standartu a druhý den ti nabídnou nadstandart a bud ho příjmeš nebo odmítneš, vím že tam byly exotky co si chtěly pokoj rezervovat a PA jim říkala, že přece neví kdy budou rodit. ![]()
jo to je mi jasny ,
ja jen kde to mam rict.nemuzou mi ho prece drzet,az dojedu zejo.haha tak zas takovej blazen nejsem.diky za odpoved. ![]()
Lukino my jsme to třeba vyplňovali do porodního plánu co nám dali na předporodním kurzu a pak se ještě ptali po porodu kam chceme. ![]()
no vidis ja tam byla a nic nam nedaly,to neva ja se zeptam,kdyz nebude tak nebude,svet se nezbori.jen jsem se ptala. ![]()
jj Jasně ale i tak já jsem na nadstandartu nebyla ale je fakt, že jak jsem byla pak sama na pokoji tak to bylo lepší v tom, že mi malá spala a nikdo jí nebudil, zase jsem si neměla s kým povídat, ale mohla jsem odpočívat a spát a nevyhoda byla i to že jsem se budila když tam bylo ještě jedno miminko jestli nepláče Eliška a ještě jednu výhodu má nadstandart a to tu, že návštěvy můžou přicházet a odcházet kdy chcou jen musí dodržet noční klid od 22:00 do 6:00 ![]()
Prostě jakmile budeš na příjmu, dostatečně nahlas řekneš, že si přeješ nadstandart a zeptáš se, jestli je volný.
Pokud bude volný, neměl by být problém. Oni hned automaticky většinou řeší místo, kde budeš ležet.
někde jsou jakoby poradniky.kdyz je plny a zepta se na nej mamina rodici treba ten den rano,tak ty kdyz bude rodit treba ten samy den vecer,tak vetsinou tam soupnou tu prvni pani.....chapes jak to mylsim?
určitě to hlas hned na příjmu. po porodu už bývá pozdě, už tě mají někam přidělenou
a je to teda vždycky o štěstí.
Teda musím napsat svou zkušenost z Bohunic - 2. porod - a hned po nás šoupli místo na šestinedělí na rizikové - byly jsme tam 3 maminy, a bohužel přestože mi malá spinkala, byli tam s emnou 2 příšerní křiklouni, tak jsem si po 2 nocích zažádala o nadstandard, ptž. jsem tam měla být 5 dnů, kvůli špatným výsledkům krve ( dostávala jsem plazmy)..no a dostala jsem maličký pokojíček úplně na konci, kde, nebyla žádná izolace zvuků zvenčí, pod dveřma tak 10cm díra, takže to bylo vesměs stejné, akorát tam byla rtelka, kt. nebyla na mince…a lednička.
co se týče soukromí - super, ale krapet drahý špás…nechápu, zaco se platí 500 za mimi…
to mi přijde sprosté..už tak tam člověk nechá balík - za otce u porodu apod. takže mě to vyšlo i s hematologickou přípravou - zhruba týden v porodce - z toho 2 noci na nadstandardu asi na 5000 Kč… ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.