Porodnice Strakonice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
160
13.5.10 13:28

porodnice Strakonice

Ahoj holky.chystam se rodit ve Strakonicich.Byl jste tam nekdo?mate nejake zkusenosti?dekuji za odpovedi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2654
13.5.10 15:37

Ahoj…já osobně tam nerodila…a budu rodit v Prachaticích,ale na Strakonice jsem slyšela chválu…ale je fakt, že někdo Ti to vychválí jiný ne…asi stejně hlavní vliv na tom má vlastní průběh porodu a následná péče.....a to už nakonec jedno kde to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
13.5.10 18:34

Strak.jsem rodila v červnu 2009,byla jsem spokojená.Nemůžu si stěžovat.Trochu jiné pak na oddělení šestinedělí některé sestry vzorné ochotné úžasné.Jiné horší,ale byla jsem spokojená.Jen mě dost překvapila jedna věc.Měla jsem od začátku velmi málo mléka.Syna přikrmovali už v porodnici.Přišli na to ovšem asi až 4.den syn moc ubýval na váze.Já myslela,že když nějaké mléko teče že ho mám dost.Nenapadlo mě,že mám málo-první dítě.Nikdo to moc neřešil strčili mu Nutrilon a měli vyřešeno.Já sama jsem si musela řici o odsávačku,aby ho krmili alespoň stříkačkou-ztráta sacího reflexu atd..To jediné se mi nelíbylo.
Na porodním jak už jsem psala,nemohu si stěžovat,byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková