Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj Holky, máte některá zkušenost s porodnicí v Neratovicích?? Slyšela jsem jenom chválu, jsem tam zaregistrovaná, tak doufám, že je to tam ok… Budu ráda, za každou zkušenost?? Nebo, jestli se tam v září s někým sejdu, to by bylo taky fajn, bychom si mohly hekat do noty ![]()
Ahoj,
odkud jsi?
Ja tu rodila v listopadu. Mela jsem nadstandart pokoj, sama pro sebe, byla jsem rada. Sestricky i doktori super, ja si nemuzu na nic stezovat. Rodila jsem ale CS, takze k porodu ti toho moc neporadim. Ale jinak se klidne ptej. ![]()
Ahoj,
rodila jsem tam v září 2006 a v březnu 2009 a pokaždé to byl zážitek. Příjemný personál od uklízeček po sestřičky na dětském oddělení, porodní asistentky velmi milé a ochotné, nic nebyl problém a pan primář je veliký sympaťák. Když jsem tam přijela rodit podruhé, připadala jsem si, jako když jsem se vrátila domů. Jestli bych nějakou velikou náhodou rodila ještě někdy, tak zase tam
. Jen jídlo stálo za prd, tak si radši vem něco s sebou, kdybys dostala hlad ![]()
Já bych ráda věděla, jestli tam nemají problém třeba s epidurálem nebo s porodem do vany?? Ne, že bych tohle všechno chtěla absolvovat, ale zase na druhou stranu by mě docela bavilo, to mít k dispozici. Podle zkušeněnjších vím, že si nemám nic plánovat, realita se většinou liší od toho, co si naplánujete, ale jsem prvorodička, tak se trochu bojim, navíc, po těch scénářích, co jsem tady četla, se mi vůůůůůbec rodit nechce
![]()
Ahoj, já se tam chystám také rodit, termín mám už 12.7. Jinak byla jsem tam na prohlídce a chodím i na kurz, který pořádá bývalá PA z Neratovické porodnice. Je pravda, že se tam teď prý hodně vyměnil personál i vedení, z čehož mám dost strach, protože za starého vedení a personálu byla tahle porodka hrozně chválená, bohužel hlavně z těch prý užasných porodních asistentek tam zustala snad jen jedna, což mě dost mrzí… ale jinak jsem byla ujištěná, že s ničím problém nemají, epidurál pohoda, porod do vody oficiálně ne, ale PA přímo v porodce mi potvrdila, že pokud budu chtít, na všem se dá „domluvit“
tak snad to tam dobře zvládneme… To co mě ale nejvíc děsí je místo, nedá se tam totiž oficiálně registrovat, pouze do nemocnicničního systému, což není klasická registrace, no takže když tam přijedu a nebude místo, budou nuceni mi sehnat jinou porodnici (snad jediná výhoda, že mě teda doufám nevyhodí na ulici, ale prý mají za povinnost, sehnat náhradní porodku, kde místo bude)… kdyby ses ještě na něco chtěla zeptat, ráda poinformuju z toho co vím ![]()
Taky jsem tam byla na prohlídce, působilo to na mě moc pozitivně, jsem přesvědčená, že rodit bych chtěla tam… Doufám, že to bude ok a vezmou mě, termín mám 23.9., při mém štěstí budou malovat
![]()
No malovat se mělo teď v květnu bo červnu, ale říkala PA, že to bude spíš až příští rok na jaře, takže to snad stihneš
no já byla minulý týden v porodce na monitoru, tak jsem se ptala jak jsou na tom s místem, tak prý je to „plnější“, ale ještě se to zvládá… jak se porod blíží, tak mám největší hrůzu,že pro mě nebude místo ![]()
Ahojky, chtěla jsem se zeptat na cenu nadstandardu v Neratovický porodnici. Díky moc.Nupka
Já rodila 10/07 a naprostá spokojenost. Nyní se tam chystáme znovu. Je pravda, že personál se hodně změnil, ale spíše doktoři. Ohledně epidurálu není problém, kdo si o něj řekne, ten ho má. Porody do vody zde nejsou. Ceny nadstandartu jsou docela vysoké, ale to je tím, že se jedná o soukromé zařízení. Hodně respektují porodní plány. ![]()
To mně nevadí, byla jsem tam na prohlídce a byla jsem hodně spokojená, doufám, že Prcka donosim do toho 36+0, protože tam nemají neonatologii a rodit se tam dříve nedá:/
Ahojky,v Nerátkách jsem rodila našeho prvního v dubnu 2009 a v říjnu mu tam snad na svět přivedu sestřičku. Jinam bych fakt nešla.Naprostá spokojenost s přístupem personálu. Holky PA jsou úžasné!Už bych jinak rodit nechtěla.
Gabu píše:
Ahoj,rodila jsem tam v září 2006 a v březnu 2009 a pokaždé to byl zážitek. Příjemný personál od uklízeček po sestřičky na dětském oddělení, porodní asistentky velmi milé a ochotné, nic nebyl problém a pan primář je veliký sympaťák. Když jsem tam přijela rodit podruhé, připadala jsem si, jako když jsem se vrátila domů. Jestli bych nějakou velikou náhodou rodila ještě někdy, tak zase tam. Jen jídlo stálo za prd, tak si radši vem něco s sebou, kdybys dostala hlad
Jak kdybych tohle psala já od A do Z
Ale to jídlo je fakt bída nad bídu ![]()
Zdravím maminky ![]()
Mám dotaz, do Neratovic je třeba se registrovat? Já myslela, že jen do Prahy…?
Krumpolina píše:
Zdravím maminky
Mám dotaz, do Neratovic je třeba se registrovat? Já myslela, že jen do Prahy…?
Osobně jsem do Neratovic psala email a dala jim potřebné informace pro registraci..... zkus tam cinknout..
Děkuji, Say
Jsem v 16 týdnu, v kolikátém se to má asi tak řešit?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.