Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
prostě jsem narazila na sestru, které jsme říkali že epidurál chci, i lékařka to měla poznamenané, ale prostě říkala že je ještě čas … no to je jedno, zvládli jsme to a v pohodě, tím jsem tě nechtěla nějak strašit… vyvolávali kvůli přenášení, rodila jsem 42tt…lékař v pohodě
say píše:
prostě jsem narazila na sestru, které jsme říkali že epidurál chci, i lékařka to měla poznamenané, ale prostě říkala že je ještě čas … no to je jedno, zvládli jsme to a v pohodě, tím jsem tě nechtěla nějak strašit… vyvolávali kvůli přenášení, rodila jsem 42tt…lékař v pohodě
jo ?
já právě minule taky rodila 42tt. takže myslíš, že je to dobrá porodnice i bez zaplacené asistentky ?
díky moc.
hele já myslím že jo… jsou tam jinak hodně milé sestry. takže jo
díky to bude mít ten můj radost..známe to nechtělo se mu .-) i když já jsem mu řekla že si to prostě zaplatím..ale koukal nechtělo se mu na to ani koukat jak to tahám z portmonky..já si taky myslím, no snad to přežijem ![]()
než se mi prostřídali směny před porodem, měla jsem tam sestřičku Pavlínku, byla úžaná a povahově na jedničku… fakt jsem platila jen za pokoj a pohodička, péče ok a i se postarali při komplikacích …
už jsem o tu asi i psala, ale díky mému stavu jsem moc malého u sebe neměla… nechali mi ho jednu noc do půlnoci jinak se o něj každý den starali, byl to jejich miláček
dali mi možnost se alespon trošku dát do kupy
tak to je super. já byla minule v pohodě, ale malý měl na mále. to jsem za ním běžela o patro výš na jipku už chvilku po porodu - přemluvila jsem sestru že musím čůrat a když jsem tam přišla, byli tam dva stejný černovlasý kluci v inkubátorech. koukala jsem na ty inkubátory a říkám sestře, kterej to je ? a ona : tenhle.
na to nezapomenu, zvláštní seznámení hihi
tak to jo:-) jé tak to jsi dobrá že jsi po porodu mohla běžet:-)
Ahoj, já se do Neratovic chystám během několika dnů pro své další štěstí
. Měla jsem tu čest a možnost v Neratovicích 2× porodit v r.2006 a 2008, pokaždé to byl vážně skvělý zážitek a jednoznačně jsem tam prožila jedny z nejhezčích okamžiků svého života. Rodila jsem pokaždé na malém sálku (tzn. asi neplaceném
), zaplatíš si stejně porodnické lůžko, poprvé jsem byla na 4lůžáku a podruhé na 3, pokoj si také připlatíš, jen jeden tam mají bez úhrady - za mě tam byly Vietnamky.
Co se péče týká tak nemám negativní zkušenost jak při porodu, tak potom, nemluvě o pomoci při rozkojení a péči o mimča. Měla jsem tedy štěstí a s holkama jsem byla od prvních okamžiků, kromě vážení a měření, kdy s nima byl tatínek.
Je jen škoda, že je to tam tak maličké a znovu mám obavy zda se tam dostaneme. Kam potom, to už je otázka, ale směřovali bychom nejspíš až do Mělníka - na doporučení a to jsme taky z Prahy 9.
jéé tak to jsi mě taky uklidnila.
a kdy to máte, jestli se můžu zeptat ? ![]()
say píše:
tak to jo:-) jé tak to jsi dobrá že jsi po porodu mohla běžet:-)
no já jo..já byla po porodu jak čamrda, za to o synovi se to říct nedalo
ale už je dobře. ![]()
a můžu se zeptat Samida, jak dlouho trvá cesta do Neratovic? já se tam taky chystám, jedeme se tam podívat 20.2, ale vůbec nevim jak dlouho se tam jede a taky jsme z Prahy 9 ![]()
Lenkaamimi píše:
jéé tak to jsi mě taky uklidnila.a kdy to máte, jestli se můžu zeptat ?
Pokud to je na mě tak 14 a 22 máme termíny ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.