Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
say
1461
9.2.12 16:13

prostě jsem narazila na sestru, které jsme říkali že epidurál chci, i lékařka to měla poznamenané, ale prostě říkala že je ještě čas … no to je jedno, zvládli jsme to a v pohodě, tím jsem tě nechtěla nějak strašit… vyvolávali kvůli přenášení, rodila jsem 42tt…lékař v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
9.2.12 16:58
say píše:
prostě jsem narazila na sestru, které jsme říkali že epidurál chci, i lékařka to měla poznamenané, ale prostě říkala že je ještě čas … no to je jedno, zvládli jsme to a v pohodě, tím jsem tě nechtěla nějak strašit… vyvolávali kvůli přenášení, rodila jsem 42tt…lékař v pohodě

jo ? :-) já právě minule taky rodila 42tt. takže myslíš, že je to dobrá porodnice i bez zaplacené asistentky ? :-) díky moc.

• Citovat
  • Upravit
say
1461
9.2.12 17:08

hele já myslím že jo… jsou tam jinak hodně milé sestry. takže jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
9.2.12 17:14

díky to bude mít ten můj radost..známe to nechtělo se mu .-) i když já jsem mu řekla že si to prostě zaplatím..ale koukal nechtělo se mu na to ani koukat jak to tahám z portmonky..já si taky myslím, no snad to přežijem :-))

• Citovat
  • Upravit
say
1461
9.2.12 17:23

než se mi prostřídali směny před porodem, měla jsem tam sestřičku Pavlínku, byla úžaná a povahově na jedničku… fakt jsem platila jen za pokoj a pohodička, péče ok a i se postarali při komplikacích …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
9.2.12 17:26

jééé :palec:

• Citovat
  • Upravit
say
1461
9.2.12 17:28

už jsem o tu asi i psala, ale díky mému stavu jsem moc malého u sebe neměla… nechali mi ho jednu noc do půlnoci jinak se o něj každý den starali, byl to jejich miláček :-) dali mi možnost se alespon trošku dát do kupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
9.2.12 17:34

tak to je super. já byla minule v pohodě, ale malý měl na mále. to jsem za ním běžela o patro výš na jipku už chvilku po porodu - přemluvila jsem sestru že musím čůrat a když jsem tam přišla, byli tam dva stejný černovlasý kluci v inkubátorech. koukala jsem na ty inkubátory a říkám sestře, kterej to je ? a ona : tenhle. :-))) na to nezapomenu, zvláštní seznámení hihi

• Citovat
  • Upravit
say
1461
9.2.12 17:46

tak to jo:-) jé tak to jsi dobrá že jsi po porodu mohla běžet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6350
9.2.12 18:09

Ahoj, já se do Neratovic chystám během několika dnů pro své další štěstí :srdce: . Měla jsem tu čest a možnost v Neratovicích 2× porodit v r.2006 a 2008, pokaždé to byl vážně skvělý zážitek a jednoznačně jsem tam prožila jedny z nejhezčích okamžiků svého života. Rodila jsem pokaždé na malém sálku (tzn. asi neplaceném :nevim: ), zaplatíš si stejně porodnické lůžko, poprvé jsem byla na 4lůžáku a podruhé na 3, pokoj si také připlatíš, jen jeden tam mají bez úhrady - za mě tam byly Vietnamky.
Co se péče týká tak nemám negativní zkušenost jak při porodu, tak potom, nemluvě o pomoci při rozkojení a péči o mimča. Měla jsem tedy štěstí a s holkama jsem byla od prvních okamžiků, kromě vážení a měření, kdy s nima byl tatínek.
Je jen škoda, že je to tam tak maličké a znovu mám obavy zda se tam dostaneme. Kam potom, to už je otázka, ale směřovali bychom nejspíš až do Mělníka - na doporučení a to jsme taky z Prahy 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
10.2.12 09:47

jéé tak to jsi mě taky uklidnila. :-) a kdy to máte, jestli se můžu zeptat ? :-)

• Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
10.2.12 09:48
say píše:
tak to jo:-) jé tak to jsi dobrá že jsi po porodu mohla běžet:-)

no já jo..já byla po porodu jak čamrda, za to o synovi se to říct nedalo :( ale už je dobře. :-)

• Citovat
  • Upravit
say
1461
10.2.12 10:42

tak hlavně že je už dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.2.12 11:32

a můžu se zeptat Samida, jak dlouho trvá cesta do Neratovic? já se tam taky chystám, jedeme se tam podívat 20.2, ale vůbec nevim jak dlouho se tam jede a taky jsme z Prahy 9 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6350
10.2.12 17:10
Lenkaamimi píše:
jéé tak to jsi mě taky uklidnila. :-) a kdy to máte, jestli se můžu zeptat ? :-)

Pokud to je na mě tak 14 a 22 máme termíny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková