Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Petrich píše:
a můžu se zeptat Samida, jak dlouho trvá cesta do Neratovic? já se tam taky chystám, jedeme se tam podívat 20.2, ale vůbec nevim jak dlouho se tam jede a taky jsme z Prahy 9
Manžel říká 15-20 min
, já myslím půl hoďky
.
say píše:
Petrich, mi jsme také z Prahy 9 a cesta tak 15 min…autíkem
Tak to asi manžel má pravdu, jen já jsem takový pošuk a raději počítám víc ![]()
tak to je krásná cesta, myslela jsem že to bude trvat dýl
díky holky
stále přemýšlim co je lepší, jestli ten nadstandard nebo ne??? poradíte mi?
Ahojky já to nechala na náhodě, když bude nadstandart, až tam dorazíme, tak to budeme řešit, až na místě, srdíčko ti v té situaci napoví, no a také samozřejmě finanč. stránka. No my jsme nebyli na svateb. cestě, tak když jsme dorazili do Nerátek a mohli jsme si vybrat mezi 4 lůžákem a nadstandartem, vyhrál nadstandart a to celých pět dní s manželem a poté i bezva tatínkem, prostě jsme si to pěkně užili. Přeji totéž i tobě, také jsme bydleli na Praze 9 a do Nerátek jsme jezdili do 20min, nyní jsme se přestěhovali do Úval.Tak ať je z čeho vybírat, jedno je už nyní ale jisté, mímo si člověk nevybere, ale neboj ani on své rodiče… ![]()
děkuji za odpověď
je fakt že to bude asi nejlepší vybírat až na místě a podle situace..tak ať se Vám daří ![]()
Petrich píše:
a můžu se zeptat Samida, jak dlouho trvá cesta do Neratovic? já se tam taky chystám, jedeme se tam podívat 20.2, ale vůbec nevim jak dlouho se tam jede a taky jsme z Prahy 9
chichi to se asi potkáme:-) taky se jedu podívat ![]()
Ahoj holky, v Neratovicích v nemocnici pracuji jako nutriční terapeutka, a za mě - rozhodně můžu porodnici jen a jen doporučit
(neberte to jako osobní propagaci
)
Ne, vážně, nastoupila jsem loni v srpnu těsně po škole, vyjukaná, ještě s 2,5r holčičkou (jsem půlúvazkář) a protože nejsem otrkaný zdravotník, docela jsem se bála přijetí, a kolektiv je opravdu úžasný ![]()
ad jídlo, trochu jsem to tam překopala, takže teď si budete mlaskat
Která budete chtít edukaci o výživě při kojení, vyžádejte si mě, naklušu
![]()
Terka
Fireangel píše:Lenkaamimi píše:
Fireangel tak se těšímetermín máme 19.6.
![]()
Taky se těšíme TP 26.06. ![]()
Fireangel píše:
Ahoj holky, v Neratovicích v nemocnici pracuji jako nutriční terapeutka, a za mě - rozhodně můžu porodnici jen a jen doporučit(neberte to jako osobní propagaci
)
Ne, vážně, nastoupila jsem loni v srpnu těsně po škole, vyjukaná, ještě s 2,5r holčičkou (jsem půlúvazkář) a protože nejsem otrkaný zdravotník, docela jsem se bála přijetí, a kolektiv je opravdu úžasný
ad jídlo, trochu jsem to tam překopala, takže teď si budete mlaskatKterá budete chtít edukaci o výživě při kojení, vyžádejte si mě, naklušu
![]()
Terka
Mňáááám, tak to se taky těšim… my máme termín příští týden.
Možná bych se i ráda poradila, co jo a co spíš ne při kojení a co podporuje tvorbu kvalitního mléka…
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.