Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6350
10.2.12 17:13
Petrich píše:
a můžu se zeptat Samida, jak dlouho trvá cesta do Neratovic? já se tam taky chystám, jedeme se tam podívat 20.2, ale vůbec nevim jak dlouho se tam jede a taky jsme z Prahy 9 :)

Manžel říká 15-20 min :mrgreen: , já myslím půl hoďky ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.2.12 17:25

Petrich, mi jsme také z Prahy 9 a cesta tak 15 min…autíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6350
10.2.12 17:30
say píše:
Petrich, mi jsme také z Prahy 9 a cesta tak 15 min…autíkem

Tak to asi manžel má pravdu, jen já jsem takový pošuk a raději počítám víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.2.12 18:03

Samida : chápu :-) ale max cesta 20 min… mi jsme z čakovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.2.12 08:46

tak to je krásná cesta, myslela jsem že to bude trvat dýl :palec: díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
11.2.12 11:30

ne ne :-) jsi tam hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.2.12 09:40

stále přemýšlim co je lepší, jestli ten nadstandard nebo ne??? poradíte mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.2.12 22:54

Nadstandart

Ahojky já to nechala na náhodě, když bude nadstandart, až tam dorazíme, tak to budeme řešit, až na místě, srdíčko ti v té situaci napoví, no a také samozřejmě finanč. stránka. No my jsme nebyli na svateb. cestě, tak když jsme dorazili do Nerátek a mohli jsme si vybrat mezi 4 lůžákem a nadstandartem, vyhrál nadstandart a to celých pět dní s manželem a poté i bezva tatínkem, prostě jsme si to pěkně užili. Přeji totéž i tobě, také jsme bydleli na Praze 9 a do Nerátek jsme jezdili do 20min, nyní jsme se přestěhovali do Úval.Tak ať je z čeho vybírat, jedno je už nyní ale jisté, mímo si člověk nevybere, ale neboj ani on své rodiče… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
13.2.12 09:36

děkuji za odpověď :-) je fakt že to bude asi nejlepší vybírat až na místě a podle situace..tak ať se Vám daří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
15.2.12 08:56
Petrich píše:
a můžu se zeptat Samida, jak dlouho trvá cesta do Neratovic? já se tam taky chystám, jedeme se tam podívat 20.2, ale vůbec nevim jak dlouho se tam jede a taky jsme z Prahy 9 :)

chichi to se asi potkáme:-) taky se jedu podívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
21.2.12 09:58

Ahoj holky, v Neratovicích v nemocnici pracuji jako nutriční terapeutka, a za mě - rozhodně můžu porodnici jen a jen doporučit :kytka: (neberte to jako osobní propagaci :mrgreen: )
Ne, vážně, nastoupila jsem loni v srpnu těsně po škole, vyjukaná, ještě s 2,5r holčičkou (jsem půlúvazkář) a protože nejsem otrkaný zdravotník, docela jsem se bála přijetí, a kolektiv je opravdu úžasný :potlesk:
ad jídlo, trochu jsem to tam překopala, takže teď si budete mlaskat :D Která budete chtít edukaci o výživě při kojení, vyžádejte si mě, naklušu :hug: :mavam:
 Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
21.2.12 10:23

Fireangel tak se těšíme :-) termín máme 19.6. :-)

• Citovat
  • Upravit
757
21.2.12 11:08
Lenkaamimi píše:
:mrgreen: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
21.2.12 14:19
Fireangel píše:
Lenkaamimi píše:
:mrgreen: :kytka:

Taky se těšíme TP 26.06. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
21.2.12 14:29
Fireangel píše:
Ahoj holky, v Neratovicích v nemocnici pracuji jako nutriční terapeutka, a za mě - rozhodně můžu porodnici jen a jen doporučit :kytka: (neberte to jako osobní propagaci :mrgreen: )
Ne, vážně, nastoupila jsem loni v srpnu těsně po škole, vyjukaná, ještě s 2,5r holčičkou (jsem půlúvazkář) a protože nejsem otrkaný zdravotník, docela jsem se bála přijetí, a kolektiv je opravdu úžasný :potlesk:
ad jídlo, trochu jsem to tam překopala, takže teď si budete mlaskat :D Která budete chtít edukaci o výživě při kojení, vyžádejte si mě, naklušu :hug: :mavam:
Terka

Mňáááám, tak to se taky těšim… my máme termín příští týden. :mrgreen: Možná bych se i ráda poradila, co jo a co spíš ne při kojení a co podporuje tvorbu kvalitního mléka… :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková