Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Rodila jsem v Neratovicích před půl rokem a pokud se nic nezměnilo, tak ta registrace není jako registrace k porodu, ale pouze zapsání informací o Tobě jako pacientovi do databáze - adresa apod…stačí telefonicky nebo emailem..
Já tam rodila skoro před rokem, v cca 35tt jsem byla na prohlídce a v 36tt jsem si tam byla sepsat porodopis = zadání údajů do PC a poradna. Jinak ke gyndr. můžeš chodit vlastně až do porodu, mě předal do nemocnice ve 40tt, pak už jsem jezdila na poradnu 2× týdně. Jen na monitor se hodně čekalo, pak už poradna byla rychlejší.
Jinak podle www stránek jsou tam stejní lidé, jako před rokem, všichni byli moc příjemní.. až na to jídlo, prý úprava pro kojící, ale rohlík s něčím, no nevím…
Dokonce nabízeli jako možnost vzít si k porodu dulu nebo PA (zrovna jedna z těch, co tam pracovali, to umožňovala), kteří mohou s vámi být neustále.
jejda, hele přesně to nevím, ale já tam psala hodně brzy a ona mi pak napsala kdy tam mám přijít na kontrolu… to jdeš myslím nějak 36tt.. ale myslím že když tam ted napíšeš nebo cinkneš tak tím nic nezkazíš
Ahojky já jsem v Neratovicích rodila své první mimčo a také jsem měla nadstandart jednolůžkový pokoj a nemůžu si to vynachválit.Byla jsem moc spokojená, jak s doktorama tak se sestřičkama.Ted čekám druhé a moje volba porodnice jsou opět Neratovice, dokonce bych v tom září měla i rodit ![]()
ahojky, já mám rodit v červnu, a stále se rozhoduji mezi Brandýsem a Neratovicema, nevim jestli ty Neratovice nejsou pro mě trochu z ruky, jsem P9 - Černý Most…ale slyšela jsem na ně samou chválu ![]()
já jsem z Čakovic a rodila jsem tam… já jsem spokojená byla tak 70% .. trošku jsem neměla štěstí na porodní asistentku, ale jinak ok ![]()
osobně v neratovicích se chovali dobře, měla jsem hned pokoj 3lůžák vedle miminek, takže blízko.. všechno je o lidech takže je to o náhodě na koho narazíš, ale tam byli v pohodě
Ahojky
Já se rozhodla pro Neratovice… dneska jsem se tam objednala na monitor. Teď by to tam mělo být i nově zrekonstruované… tak jsem zvědavá. KAždopádně stejně záleží na lidech, kteří tam pracují, tak jen doufám, že budou mít všichni na konci února dobrou náladu!!!
Pak dám vědět.
Tak držim moc pěsti
ať vše dopadne tak jak má, já mám termín v červnu, a chystám se tam zavolat…blíž mám Brandýs, ale s tim si nejsem jistá ![]()
Také držím pěsti, u mě bylo 99 procent dobrejch
až prostě na jednu osůbku, ale co porod jsme zvládli a dobře se o mě postarali.. o prcka se téměř starali furt, přebalila jsem si ho jedinkrát když jsem šla domů kvůli mému stavu, byli ochotné ![]()
Ahojky všichni, kdo se rozhodujete, kde přivedete své mímo na svět, doporučuji Nerátky i kdyby to mělo býti na splátky. My jsme to s manželem pojali jako líbánky a tak našetřené penízky jsme dali za ubytování na nadstandartu a ničeho nelitujeme! Malého jsme si užili tak pěkně oba!A co se týče porodu měli jsme štěstí náš lékař se jmenoval Muška a co je štěstí?
jo a jinak porodní sesta Květuška byla také bezva tak jako všichni co jsme měli čest se s nimi na našich líbánkách seznámit. Patří jim dík a tento velký
Tak vám všem rodičkám přeji ať porod je bezbolestný, což to bych zde lhala ale ať je hlavně krátký a se super lidičkama, protože psychická bolest je ohodně větší! Zažila jsem ji při prvním porodu ve Vinohradské nem.Takže nyní jsem se fakt bála, ale v Nerátkách fakt nemusíte!!!!!
chtěla bych rodit v Neratovicích a mám spoustu otázek, najde se tu někdo, kdo tady nedávno rodil a mohl by mi odpovědět? 1. rodil jste někdo bez příplatku a jak jste pocítili rozdíl od placeného ? 2. jak vypadá porodní sál bez příplatku ? 3. dávají na požádání při příchodu epidurál - kolik stojí ? 4. kolik stojí porodní asistentka ? 5. zažila jste některá vyvolávaný porod v této porodnici ? možná jsou to otázky příliš na tělo, nicméně přijde mi, že se nikde nedočtu konkrétní informace, aniž bych musela kontaktovat přímo porodnici. ráda bych si to nejprve nechala projít hlavou a rozhodla se zda, a za co všechno si připlatím. ![]()
tak já rodila teda v 2010 ležela jsem na třílůžáku tedy příplatek za pokoj, porodní asistentku jsem neplatila, epidurál mi jaksi pozapomněli dát i když jsem žádala, jinak jsem měla porod vyvolávaný
no tak to jsem snad ani nechtěla slyšet
díky moc..no já měla minulý porod vyvolávaný s dost nehezkým koncem, proto zjišťuji, slyšela jsem, že dobrý doktor nevyvolává porod za každou cenu, ale udělá radši císaře, tak jsem se chtěla informovat, jaký přístup mají v Neratovicích. zapoměli epidurál taky pěkné tak koukám, že ta placená asistentka bude asi nutnost .-)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.