Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
7.6.12 19:56

Anet, za doktora ne (ale měla jsem s sebou dulu, takže mi bylo jedno, kdo tam zrovna slouží; nicméně mi tam všichni přišli profesionálové) a za nadstandard jo (měla jsem štěstí, že byl zrovna volný). Kdybys chtěla cokoliv vědět, tak se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.6.12 12:21

Holky dá se v Neratovicích rodit i jinak než na porodním lůžku? Např. na stoličce, ve stoje, apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.6.12 07:40

Jestli primo na stolicce ci ve stoje, uplne nevim, ja si mohla vybrat polohu na tom porodnim lehatku, ktere bylo v uplne vodorovne poloze, takze jako postel. PA mi nabizela, ze muzu na vsech ctyrech, na boku, jak budu chtit. Takze urcite se nemusi rodit jen klasicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
23.6.12 23:45

Pro Karko: já byla jakou dobu s porodní asistentkou na zemi, rodila jsem v kleče (nebo prostě na všech čtyřech) :) Až pak jakoby na to největší tlačení jsem vylezla na to lehátko, kde jsem opět zůstala klečet, nechtěla jsem si lehnout na záda a absolutně nikdo mě k tomu nenutil. :) Bylo to pro mě takhle nejpřijatelnější a bylo docela zajímavý, koukat se přitom manželovi do očí - cítila jsem takový souznění, byli jsme tam všichni spolu opravdu dohromady - já, manžel a naše na svět spěchající dcera. Krásný! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
10.9.12 12:25

Holky, nevíte jak moc jsou v Neratovicích nakloněni „bondingu“. Dávají mimi hned mamince na bříško? A nechají dotepat pupečník? Nebo ho hned odnesou k vážení a čistění? Na stránkach píšou, že respektují porodní plány rodiček, ale jak dalece? Dík předem za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
10.9.12 21:12

@Anet11 Ahoj,já jsem rodila v Neratovicích v září 2011.Byla jsem celkem spokojená taky jsme měli porodní plán -bonding.atd.Musím ale říct, že záleží jakýho chytneš doktora. Náš doktor-Mudr. Muška ten plán moc nerespektoval. Pupeční šnůru jsme také nechtěli ihned přestřihnout, doktor ji přesřihl hned i přes upozornění porod.asistentky.Co se týče nástřihu hráze něco podobného porod. asist. řekla že být nemusí doktor byl ovšem jiného názoru.(a pak se hádej v závěru porodu)Jinak porod asistentky byly supr.Mimi jsem na bříško dostala ihned odnesli ho za chvíli pak na vážení atd. Takže je to prostě o lidech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
10.9.12 22:55

Lucy, díky za info. Tak snad to bude v pohodě, ale souhlasím že je to asi hodně o lidech. Je jinak něco na co si mám dát pozor nebo čemu se vyhnout, kromě dr. Mušky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
11.9.12 15:12

@Anet11 Jinak jsem byla spokojená. Měla jsem nadstandart takže jsem byla v klídku a všichni ostatní byli moc milí. Když jsme odcházeli tak mi i porod. asistentka řekla že se můžu kdykoli v sěstinedělí na ně obrátit s čímkoli. To jsem nevyužila, ale ta možnost tu je.Je fakt, že mi to tam přijde takový rodinný. Oproti tomu co čtu třeba o Apolináři kde s tebou prý zachází jak s dobytkem.Ta menší porodnice je asi lepší. Jinak musíš být prostě tvrdá a stát si za svým. :lol: Ne vždy je to ale uplně jednoduchý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
11.9.12 19:35

Lucy, to je přesně důvod proč jsem si Neratovice vybrala, že jsem nechtěla rodit v továrně na děti :-) tak snad se to povede. Taky bych chtěla nadstandard, jestli bude volný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
3.1.13 17:13

Maminky, nějaká zkušenost z posledních měsíců v Neratovicích? Chystám se tam rodit potřetí koncem ledna a tak bych ráda věděla, jak to tam vypadá. První porod duben 2009, druhý říjen 2010.
Stále jsou k dispozici poporodní vložky a věci pro mimíse (plenky, oblečky…)? Pořád fungují PA Milada a Věrka? Jídlo je pořád téměř nepoživatelné 8)?
Díky za postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
3.1.13 21:14

Neratovice

Zdravím!!! Jůůů, tak to by mě také zajímalo, co se od února 2012 změnilo.

Pro MisuHanusku: já rodila v Neratovicích v únoru 2012 a to tam PA Miládka i Věrka byly. :) A pevně doufám, že tam pořád pracují!!! Miládku bych ráda opět v porodu, který nás čeká v červnu 2013.

Budu také ráda za čerstvé informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
4.1.13 11:54

Holky, ja jsem rodila v Neratovicich 21.10.2012 a nemuzu si na nic stezovat. Vsichni byli moc mily, vse bylo k dispozici, vlozky, pleny, oblecky pro mimi, staci se ridit doporucenim co s sebou, maji to na netu. Rodila jsem cisarem a hned me dali na pokoj, miminko mi chodili prikladat kazde 2 hodiny a mela jsem ho hned u sebe. I diky tomu jsme zacala kojit 3 den po porodu. Jidlo nic extra, ale dalo se, urcite bych ho nenazvala nepozivatelnym. Jediny, co mi vadilo, byly polstare, ty jsou hrozne, takze jestli jste zvykle na svuj, doporucuji si vzit z domu. A trochu zdrazili, takze jednoluzak uz je pekne drahy. Ja jsem byla na dvouluzaku a pohoda. Klidne se ptejte, jestli jeste neco chcete vedet, ale za me hodnotim jednickou a Neratovice vsem doporucuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.1.13 22:00

Anet11, to je pravda :mrgreen:, polštář byl šílený, příště si určo vezmu svůj. Jinak ale paráda, fakt. Koho jste měla u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
5.1.13 00:27

Ja jsem rodila cisarem a tech doktoru tam bylo vic. Ale vedla to ta primarka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.1.13 16:53

Já měla poslední porod taky s paní primářkou a i když to byla fakt rychlovka, nemám si vůbec na co stěžovat. A to jsem na paní primářku tehdy nečetla snad jedinnou dobrou hlášku. Za mě fakt v pohodě. Jinak Miládku jsem měla u prvního porodu až ve finále a byla fakt úžasná. Teď potřetí už je mi to tak nějak fuk, protože čekám, že to zase bude rychlovka.
S tím polštářem je to fakt, už minule jsem si brala svůj malý z domova. Ale nejvíc jsem tam trpěla jídlem. Fakt se to tehdy téměř nedalo pozřít. Naštěstí jsem tam jedla jen 2 dny a pak už hurá domů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková