Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1172
17.12.13 11:09

Porodnice Neratovice - má někdo nejnovější zkušenosti?

Hezký den maminky, má někdo nějkou novou zkušenost z porodu v Neratovicích? Ráda bych si přečetla nějaké zkušenosti a jak to tam probíhalo v poslední době. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
17.12.13 11:12

Ahoj :mavam: když vydržíš měsíc, podám Ti čerstvé informace :) mám termín v lednu a budu rodit tam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
17.12.13 11:44

Jééé tak to budu moc moc ráda když si vzpomeneš a pochlubíš se :-) Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
17.12.13 11:44

A to už tam chodíš do poradny, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.12.13 14:08

I já se tam chystám rodit koncem ledna:) Tak doufám že to byla dobrá volba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
17.12.13 15:34

@peta h Ještě ne, mám termín až 27.1. tak mám první poradnu 30.12. budu tam rodit už podruhé, tak jsem sama zvědavá, jestli se něco změnilo a na jaké lidi zrovna narazím… :)

@Elnik21 Tak to se tam možná potkáme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.12.13 16:12
@geegoun píše:Jé to by bylo fajn :hug: aspoň někdo, nikoho tu neznám jsem původem z Pardubic a v Nera bydlíme krátce :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
17.12.13 16:36

@Elnik21 No já nejsem z Neratovic, jsem od nich vlastně docela daleko, ale po první zkušenosti, vím, že se mi vyplatí, tam dojet, mám to asi 40km… Jsem z Prahy-východ z Mukařova… Ale můžeme se potkat v poradně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.12.13 16:39

@geegoun 40 km? :D To se nebojíš že to náhodou nestihneš? :lol: Já teda čekám první tak jsem ze všechno vyplašená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
17.12.13 16:48

@Elnik21 To je v pohodě :) také jsem byla, ale nakonec to klaplo jak mělo, přijela jsem akorát, 10min po příjezdu mi praskla voda a za dvě hoďky byl malej na světě… bylo to krásné :srdce: Teď si říkám, že vyjedeme raději dříve a když to nestihneme, tak se nedá nic dělat, kolik lidí rodilo na cestě do porodnice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
17.12.13 16:49

@Elnik21 Kdy jdeš poprvé do poradny? Já 30.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.12.13 16:52

@geegoun měla bych jít 2.1 ale sestřička říkala ať si do konce týdne ještě zavolám že měli na 30.12 plno.Tak to zkusím a uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
17.12.13 16:54

@Elnik21 Tak dej vědět, raději do Soukromé zprávy, ať tady nezahltíme diskuzi :) já tam mám být kolem deváté, ale myslím, že tam ve finále budu asi déle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
17.12.13 17:32

@Elnik21 ahoj já teda v Nera nerodila, ale moje kamarádky ano. Zavřeli porodku v Brandýse, tak teď se jezdí hlavně tam. Já jí ještě o 14 dní stihla :D a ty moje 3 kámošky měly všechny císaře. 2 měly akutní a jedna plánovaný. Prý v pohodě. U jedné vyvolávali 2 dny a pak rychle letěli na sál, malej měl strašně krátkou pupeční šňůru a stejně se neotvírala. Ta druhá rodila dřív, ale malej se dusil a tak šla na císařák a ta třetí měla malýho KP, tak šla plánovaně. 5. den už šly domů, prý to tam bylo v pohodě. Po normálním porodu se chodí 3. den. Všechno dopadlo dobře, jizvy zhojené, malý živý a zdravý. Hodně lidí tam jezdí rodit, i když prý o kapku lepší je Mělník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.12.13 17:46

@mejdylko :) I já asi půjdu císařem malá zatím není otočená tak doufám že se umoudří :cert: Já mám spíš strach z personálu i když každý píše jak tam jsou super :lol: Tak doufám že chytnu milou směnu :D Já právě koukala na Mělník a Nera a vybrala :)A kdy tam rodili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková