Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hezký den maminky, má někdo nějkou novou zkušenost z porodu v Neratovicích? Ráda bych si přečetla nějaké zkušenosti a jak to tam probíhalo v poslední době. Děkuji ![]()
Ahoj
když vydržíš měsíc, podám Ti čerstvé informace
mám termín v lednu a budu rodit tam ![]()
Jééé tak to budu moc moc ráda když si vzpomeneš a pochlubíš se
Díky!!
I já se tam chystám rodit koncem ledna:) Tak doufám že to byla dobrá volba ![]()
@peta h Ještě ne, mám termín až 27.1. tak mám první poradnu 30.12. budu tam rodit už podruhé, tak jsem sama zvědavá, jestli se něco změnilo a na jaké lidi zrovna narazím… ![]()
@Elnik21 Tak to se tam možná potkáme ![]()
@geegoun píše:Jé to by bylo fajnaspoň někdo, nikoho tu neznám jsem původem z Pardubic a v Nera bydlíme krátce
@Elnik21 No já nejsem z Neratovic, jsem od nich vlastně docela daleko, ale po první zkušenosti, vím, že se mi vyplatí, tam dojet, mám to asi 40km… Jsem z Prahy-východ z Mukařova… Ale můžeme se potkat v poradně ![]()
@geegoun 40 km?
To se nebojíš že to náhodou nestihneš?
Já teda čekám první tak jsem ze všechno vyplašená ![]()
@Elnik21 To je v pohodě
také jsem byla, ale nakonec to klaplo jak mělo, přijela jsem akorát, 10min po příjezdu mi praskla voda a za dvě hoďky byl malej na světě… bylo to krásné
Teď si říkám, že vyjedeme raději dříve a když to nestihneme, tak se nedá nic dělat, kolik lidí rodilo na cestě do porodnice
![]()
@geegoun měla bych jít 2.1 ale sestřička říkala ať si do konce týdne ještě zavolám že měli na 30.12 plno.Tak to zkusím a uvidíme ![]()
@Elnik21 Tak dej vědět, raději do Soukromé zprávy, ať tady nezahltíme diskuzi
já tam mám být kolem deváté, ale myslím, že tam ve finále budu asi déle ![]()
@Elnik21 ahoj já teda v Nera nerodila, ale moje kamarádky ano. Zavřeli porodku v Brandýse, tak teď se jezdí hlavně tam. Já jí ještě o 14 dní stihla
a ty moje 3 kámošky měly všechny císaře. 2 měly akutní a jedna plánovaný. Prý v pohodě. U jedné vyvolávali 2 dny a pak rychle letěli na sál, malej měl strašně krátkou pupeční šňůru a stejně se neotvírala. Ta druhá rodila dřív, ale malej se dusil a tak šla na císařák a ta třetí měla malýho KP, tak šla plánovaně. 5. den už šly domů, prý to tam bylo v pohodě. Po normálním porodu se chodí 3. den. Všechno dopadlo dobře, jizvy zhojené, malý živý a zdravý. Hodně lidí tam jezdí rodit, i když prý o kapku lepší je Mělník ![]()
@mejdylko
I já asi půjdu císařem malá zatím není otočená tak doufám že se umoudří
Já mám spíš strach z personálu i když každý píše jak tam jsou super
Tak doufám že chytnu milou směnu
Já právě koukala na Mělník a Nera a vybrala
A kdy tam rodili?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.