Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@tutinka Není zač ![]()
A ty už jsi tam tedy rodila předtím? Kolik mají těch porodních pokojů? Já mám totiž asi největší strach z toho, že až budu rodit, tak bude plno :-X Jo a je na každém ta vana, nevíš?
@Dreezy Jsou tam dva porodní sály a jeden operační. Vana je jen jedna a je kus od sálů po chodbě v koupelničce. Tam jsem byla vždycky nejdýl
Na jednom sále je to polohovací porodní lůžko, druhý pidisál má takovou tu klasickou kozu. Ale jak jsem maličká, tak jsem tam naštěstí nerodila. Nebyla jsem schopná nahoru ani vylézt. Poprvé jsem rodila na tom velkém sále na polohovacím a Berunku na kolenou na zemi tamtéž, ale nakonec se šlo na císaře, měla pravý uzel na pupečníku a vracela se. Tentokrát jsem vážně zvědavá.
@tutinka To jo.. Ale dva pokoje jsou přece jen docela málo, no tak jsem zvědavá, jak to vyjde
A i s tou vanou, tu bych moc uvítala, mě to vždycky totálně zrelaxuje ![]()
Děvčata, musím Vám to okomentovat, nevím, kdy jste tam rodila Tutinka naposledy, ale i ten menší sál má polohovací a velmi pohodlné lůžko, to co bylo dřív na velkém sále a na velký sál dali nové
a co jsem tam vypozorovala, tak i při vysoké frekvenci porodů ty dva sály zvládají úplně v pohodě
.
@andytop super zpráva
Já tam byla při prvním porodu - 2006 - vzadu, v roce 2010 už nee. Díky, mě to docela uklidnilo ![]()
@truchaa píše:
Ahoj, rodila jsem v Neratovicích v červnu 2013 plánovaným císařem( dcera KP) a spokojenost veliká. Všechen personál byl moc příjemný a prostředí také. Jediný drobný nedostatek bylo jídlo, ale to bylo to nejmenší. Ona obecně ta nemocniční strava je nic moc.Měla jsem nadstandardní pokoj a přítel s námi tak mohl být pořád a mohla jsem mít malou nepřetržitě u sebe, i když jsem 1.den po sekci byla k nepoužití. Rozhodně mám v plánu se tam vrátit.
Poradny byly občas trochu dlouhé, ale dalo se to vydržet. Hodně štěstí a zdravá miminka.
Když v Nera je problém v tom, že se jídlo dováží, takže bohužel nejde moc ovlivnit, jak se to Spolaně zrovna podaří uvařit
Z toho plynou i studené večeře, prostě není prostor pro dovoz dalšího vařeného jídla.
![]()
Ahoj holky, já rodila v Nera už dvakrát a chystám se potřetí, TP mám 17.4, tak pak dejte vědět, co už to budete mít za sebou, jak to vypadá ![]()
@pechy01 a @ivetenzie já mám termín 14.4.
Tak to bysme tam mohli být ve stejnou dobu, už jste objednané do poradny? Kdy tam jdete? Když si pak vzpomenete a budete mít na to myšlenky, budu ráda za zprávičku jak to probíhalo, kdybych se třeba malé nechtělo ven a ještě jsem to měla před sebou, díky ![]()
Koukám, že se nás tady teď sešlo s podobným termínem. To bylo o prázdninách nějaké plodné období, že to všem vychází na duben ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.