Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@joana.h píše:
Všechny moc zdravím, je tu ještě někdo, koho porod v Neratovicích teprve čeká? Zítra ráno tam jedu na první poradnu, tak jsem zvědavá, jak to tam bude vypadat, ale po telefonu byli všichni moc příjemní.. mám termín 27.1.2014, tak bych byla ráda, kdybych tam potkala někoho „známého“
Já docela uvažuju, že bych jela rodit tam. ![]()
Byla jsem se tam podívat a na poradně se docela dlouho čeká, tak si vezmi něco ke čtení. Jsou milí, ale mají toho hodně…
@koala1 prave jsem registrovana na Bulovce, ale uplne se mi tam nakonec nechce, protoze jsem tam prave byla na prohlidce a odchazela docela zklamana.. Je to takova mensi tovarna na deti a porodni plan tam nikdo nerespektuje, podle me ho rovnou hodi do kose
a dekuju za tip, urcite si nejakou knizku zitra vezmu, at si to trosku ukratim..a muzu se zeptat, jak to na prohlidce vypadalo? Porodni boxy, pokoje a tak..? Dekuju ![]()
@joana.h Ahoj Já mám sice termín 9.2 ale už jsem tam ležela a byla jsem na obyč. pokoji, a jsou tam nejake „lepší“ ale dá se vše přežít akorát ta koupelna no
ale na tu sprchu atd. to stačí. Byla jsem i na porodním sále a jsou pěkné a při šmejdění
jsem nakoukla i do koupelny kde mají vanu a masážní sprchu. Personál je tam užasný hodné PA, doktoři akorát sestřičku na novorozeneckém jsem viděla celkem nepříjemnou, ale to byla jen jedna… Jinak porodní plán prý respektují, na pokoji jsem měla dvě čerstvé maminky ![]()
@Elnik21 diky za info
hned jsem zase o neco klidnejsi
videla jsem na netu, ze se da priplatit nadstandart, ale zase lezet tam tri dny uplne sama.. To radsi budu na tom obyc, abych si mohla s nekym povidat.. Pomalu se tam snad zacinam i tesit ![]()
@joana.h
JO akorát jak říkam já chytla pokoj hned u porodních sálů, takže
ale až tam budu ležet a mít mimčo tak mi to bude fuk jaký pokoj
ale teď to bylo divné ![]()
@Elnik21 taky si myslim, ze mi bude jedno, co se nekde na chodbe deje
kazdopadne jsem zvedava na tu zitrejsi poradnu, jestli budu muset nekolik hodin cekat.. ![]()
Několik hodin snad ne… Jen to tam prostě nejde tak rychle, jak by si člověk asi představoval. Ale snaží se a i když tam toho je hodně, tak jsou vstřícní.
Porodní plány by respektovat měli.
Dej pak vědět, jaké jsi měla dojmy. ![]()
Ahoj, rodila jsem v Neratovicích v červnu 2013 plánovaným císařem( dcera KP) a spokojenost veliká. Všechen personál byl moc příjemný a prostředí také. Jediný drobný nedostatek bylo jídlo, ale to bylo to nejmenší. Ona obecně ta nemocniční strava je nic moc.
Měla jsem nadstandardní pokoj a přítel s námi tak mohl být pořád a mohla jsem mít malou nepřetržitě u sebe, i když jsem 1.den po sekci byla k nepoužití. Rozhodně mám v plánu se tam vrátit.
Poradny byly občas trochu dlouhé, ale dalo se to vydržet. Hodně štěstí a zdravá miminka. ![]()
Ahoj,
je tu nějaká těhulka z Neratovic?
Čekám 3 mimi a nějak už máme kámošky v práci, tak si hledáme nové na procházky a diskutování mimi problémků.
Jinak oba předchozí porody byly v Nera třetí bude zas, byla jsem mooooc spokojená, s péčí, personálem, přirozené porody super a vynikající PA.
![]()
Konečně jsem se také rozhodla a třetí miminko chci porodit znovu v Neratovicích. TP mám 25.3 ![]()
Ahoj, také chci rodit opět v Neratovicích, TP mám 26.4., byla jsem tam moc spokojená, tak pak dejte holky vědět kdo bude rodit dříve než já nějaké info ![]()
@Dreezy už jsi se tam objednávala? Dnes jsem se dívala a psali tam, že objednat se jde po telefonu 3 týdny předem a ve 36tt první kontrola tam v poradně. Už si to nepamatuju, jak to bylo minule, ale asi stejně.
@Purelily no doufám, že porodím dřív
Zatím oba dva porody jsem měla vyvolávané, druhý byl nakonec akutní císař.
@tutinka Jojo, volala jsem tam v pondělí
10.2. tam mám tu registraci ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.