Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Elnik21 A kdy tedy máš termín?
Na Nerátkách je dobré, že po císaři, Tě nedají na JIP, ale na normální pokoj a miminko můžeš mít u sebe, jen nesmíš klasicky jeden den vstávat, takže pokud tam s Tebou nebude partner, aby miminko přebalil a podal na kojení, tak Ti s tím pomůžou sestřičky a na noc mimíska odvezou…
@geegoun Termím mám 9.2 ale dr říkal že pokud se neotočí tak půjde císařem a podle odhadů to zatím vypadá na konec ledna:) tak přemlouvám každý den aby se madam uráčila ![]()
@Elnik21 jedna před rokem v listopadu, druhá v březnu letos a třetí v červnu ![]()
@Elnik21 žádnou jsem neslyšela si nějak stěžovat, takže si myslím že to bude ok. Modli se aby nebylo moc porodů a nebyli nevyspalí. Jinak se to může lehce po… ale podle mě to nikdy nevychytáš. Můžeš bejt v 50 porodnicích, ale když sestru nasere nevěrnej manžel nebo dítě propadne z matiky, tak může bejt vždycky někdo protivnej. To si prostě nevybereš.
@peta h já byla v Neratovicích v březnu a vše super. Příjemní byli všichni, sestry, doktoři, uklízečky atd. Nemůžu si stěžovat. A to jsem tam přijela coby vyjevená prvorodička moc brzo, neřekli ani píp
za mě můžu doporučit ![]()
@mejdylko Tjn já když jsem naposledy ležela v nemocnici tak to bylo na dětském
a tam byli užasné sestřičky ![]()
Já to mám taky 40 km
. Ale za tu péči a to prostředí mi to stojí, navíc už je to druhý porod a jsem z oboru, tak pokud nebudu úplně mimo smysly, tak to snad zvládnu a v nejhorším holt přibrzdíme někde dřív
. Myslím, že personálu se bát nemusíte, co jsem slyšela, tak ten je tam snad až na jednoho doktora perfektní, hlavně porodní asistentky si všichni chválí a rodičkám se prý opravdu celou dobu věnují. Já měla první porod s vlastním lékařem, profík v oboru, měla jsem to komplet s nadstandartním přístupem, pokojem, vším, akorát, že tenkrát nebylo ještě žádné jiné dítě a hlavně žádná hypotéka, takže teď už si ten luxus bohužel nemůžu dovolit, právě proto jsem hledala něco, kde budu spokojená i tak, tak snad jsem se trefila. Jen bych si ráda poslechla nějaké příběhy, kdo tam poslední dobou rodil, jak to tam probíhalo a zda pověsti opravdu neklamali. ![]()
@Trillian7
Super
mám tu samou zkušenost, sice skoro tři roky starou, ale pamatuji si, že byly milé i sanitárky… ![]()
@peta h Taky 40 km? A odkud jsi? Já myslím, že je to hodně i o Tvém přístupu…pokud jsi v pohodě a nějak neprudíš, tak není důvod, proč by na Tebe měl být někdo protivný… Myslím, že to bude v pohodě - už se tam docela těším ![]()
@geegoun Jsem z okraje Prahy 4, z Písnice, podle mapy 42 km do Neratovic
Tak on v tu chvíli občas prudí i ten, kdo je jinak jako milius, já byla při prvním porodu ke konci už jak smyslu zbavená a vzhledem k tomu, že jsem z oboru, tak jim do toho asi budu chtít taky trochu kecat a to málokde rádi vidí
Ale byla jsem se tam podívat na prohlídce porodnice a cokoliv tam říkali, tak všechno bylo (narozdíl od jiných porodnic) přesně tak, jak bych si to představovala já a snaží se v hodně věcech vyhovět. Takže zatím to vypadá, že ikdybych nevyslovila žádná přání, tak ke všemu automaticky přistupují přesně tak jak bych si přála. Ale samozřejmě něco jiného můžou říkat a něco jiného je pak skutečnost.
Taky se tam už docela těším, jsem tak moc zvědavá, že se těším i na porod ![]()
Tak jsem si kvuli problémům
šla lehnout do porodnice Neratovice, personál super všichni od sester až po dr
ale chytla jsem pokoj vedle porodních sálů
a pro někoho kdo rodí po prvé a ještě má čas velice dobrý zážitek ![]()
@Elnik21 Ahoj, tak už vím, že se tam nepotkáme - už jsem porodila a protože to bylo v 35tt rodila jsem v Podolí… Přeji ať Ti porod dobře dopadne…Ty Neratovice Ti závidím - neb Podolí je sice plné skvělých odborníků, ale ten přístup na šestinedělí, obzvláště, když tam ležíš bez miminka… a Ty sociálky…Děs… Naštěstí oddělení, kde jsme ležely s Rozárkou už bylo po všech směrech skvělé… ![]()
Tak šťastný Nový rok a ať vše dopadne ![]()
Všechny moc zdravím, je tu ještě někdo, koho porod v Neratovicích teprve čeká? Zítra ráno tam jedu na první poradnu, tak jsem zvědavá, jak to tam bude vypadat, ale po telefonu byli všichni moc příjemní.. mám termín 27.1.2014, tak bych byla ráda, kdybych tam potkala někoho „známého“ ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.