Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19075
10.3.14 18:37

Já byla dnes podruhé v porodnici na kontrole. Mám špatné monitory. Minulé pondělí hodně 170-190, to jsem šla hned ten den po obědě znovu na přetočení, dnes hraniční kolem 160 a na přetočení asi v pátek. V pondělí další kontrola.
Zatím nerodím a nevypadá to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
10.3.14 21:37

@tutinka tomu nerozumím, jako že je rychlý tep miminka nebo jak?

@peta h já taky, to jsme si vlastně psaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
16.3.14 18:21

Holky, ještě mě teď napadá pár dotazů k Neratovicím (balím tašku, vypadá to jak když jedu na měsíční dovolenou :-D ).
Měli jste tam vlastní oblečení pro mimčo, neměli s tím problém? Chci si vzít svoje oblečení i zavinovačku a tenkrát na Bulovce trošku frfňaly, tak abych věděla na co se připravit :-). Ještě by mě zajímalo jestli jste potřebovali župan a jak tam bylo teplo? Mám hrozně velikej a ani ho moc nemám ráda, k prvnímu porodu jsem si ho taky nebrala, ale taky jsem nikam moc nechodila, jídlo mi vozili n apokoj, jak to je tady nevím. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
16.3.14 18:54

@peta h Tak oblečení na miminko ti dají, ale minule jsem ležela s maminkou, která měla svoje a nikdo se nad tím nepozastavoval ;-)
Já jsem byla po porodu vždycky děsně zimomřivá, hodně jsem se potila (voda ze mě šla všemi možnými cestami asi), takže já župan beru, mám taky obří, i tak se mi teď do něj pupík už nevejde :-D A přibaluju si i teplé ponožtičky.
Jídlo vozí také na pokoj.

Já mám stále ty monitory hraniční. Už si mě tam chtěli ve čtvrtek nechat, nakonec v pátek po přetočení jsem jela domů a zítra mám další monitor a kontrolu. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
16.3.14 19:01

@pechy01 jé já nereagovala, promiň. Mám tu srdeční frekvenci (tep) miminka kolem 160. Což je horní hranice. Dělali mi krevní testy, jestli nemám nějakou infekci, kvůli které by se miminku nedařilo dobře a průtoky, obojí bylo ok. Jinak by měl být snad od 110 do 160. Já měla první 170-190 (patologický), druhý (přetočení ten samý den odpoledne 140), další pondělí hraniční 160 i 170 - na přetočení ve čtvrtek (hraniční přes 160), přetočení za hodinu kolem 150 až 160. No a v pátek přetočení, kdyby byl špatný, tak hospitalizace a měla jsem pod 160, prý fyziologický, tak mě pustili domů.
Zítra se mám s doktorem dohodnout na termínu císařského řezu. Snad to klapne a budu vědět na čem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
16.3.14 19:06

Tak to je dobře, že jim vlastní oblečení nevadí. Možná ten župan nakonec přibalím, jen teda nevím kam, už teď mám tři tašky :-D. A v čem is rodila, vzala sis nějaké to vlastní tričko, já bych musela asi něco zabavit mužíkovi do čeho se ještě vejdu, ale vůbec by mi nevadilo mít nějakýho jejich andělíčka, to asi nedávají že?

Tak to mě mrzí, že máte takové komplikace. A nemáš vysoký tlak, že by to vadilo i mimiku? Snad to bude zítra dobrý a mimčo se umoudří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
16.3.14 19:06

@peta h S vlastním oblečením mít problém určitě nebudou, vychází vstříc se veškerými představami, pokud jsou realizovatelné.
Mně tam tedy bylo vedro, takže župan jsem fakt nepotřebovala. Ale možná to bylo tím, že jsem se po CS vždy snadněji zapotila, stačilo přebalovat maloi :mrgreen:

Jinak za mě vše ok, personál opravdu se skvělým přístupem, max. někteří doktoři odměření, ale s těmi budete ve styku přece jen minimálně. Dětské sestry i PA nanejvýš ochotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
16.3.14 19:14

@peta h tlak jsem měla právě ok teď. Tak po půlce těhotenství jsem měla u své gynekoložky dost vysoký (141/95), ale ona to vůbec neřešila. Mám právě poprvé i tu těhotenskou cukrovku, tak jsem z toho vykulená, ale monitory jsem měla špatné u všech dětí, tak snad to bude ok. A jen jsou to akčnivky a nerváci po mamince. Radili mi vypít hodně vody, tak do sebe vždycky naliju aspoň litr a pak ještě popíjím před monitorem, stejně je to vysoké :nevim:
K porodu máme mít svoje starší triko, jsem si včera četla ty informace k porodu od nich, dostala jsem je v pátek. Ale asi by ti něco i dali, kdyby bylo třeba, přiznám se, že nevím, v čem jsem rodila naposledy :mrgreen: To byl takový fičák, že jsem všechno radši zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
16.3.14 20:02

@tutinka tak to držím všechny palce, ať to.je v pořádku. Já jedu ve středu, tak jsem zvědavá, ta nostalgie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.3.14 10:57

Co ja holky pamatuju, tak tam je vedro. Me je teda vedro i v cekarne. Ja si beru jen tenky zuoan, kdyz pujdu po chodbe. Oblecko jsme zatim nikdy vlastni nemeli, ale je fakt, ze jsem to taky zvazovala, protoze nekdy, kdyz meli plno, meli mene oblecky a kdyz se mi malej procural treba 2× za den, tak nadseni nebyli, ze chci dalsi obleceni :(. Respektive se mi celej zcural s oblibou u prebalovani…a to uz fakt zachranit neslo :)))). jinak mmam jen same pozitivni zkusenosti. a kosilku na sal jsem mela svoji, tu ve ktere jsem zrovna byla, kdyz to na me prislo, u klasikeho porodu jsem ji snad ani jednou nezamazala. Ted me ceka cisar, tak kosili resit nebudu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
17.3.14 11:57

Tak já mám zítra nástup a plánovaný CS ve středu 19.3 :) Dnes odběry a zítra před příjmem interna. Na jednu stranu se děsně těším, na druhou vím, že to bude peklo. Myslete na mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
18.3.14 09:01

@tutinka Tak držím všechny palce.

@andytop já tam byla když měli stopstav a kdykoliv jsem si přišla pro oblečení, tak neříkali vůbec nic a dali mi na převlečení…a že jsem jako prvorodička měla taky slušnou spotřebu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
18.3.14 11:13

@pechy01 děkuju, za chvíli se začnu chystat, musím tam být na jednu hodiu. Pak budu referovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
18.3.14 11:14

Jinak beru s sebou i pár věcí pro miminko, spíš na nějakou fotečku a podobně, jinak uvidím, co nám dají. Ani netuším, jak bude mimi veliké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
18.3.14 11:33

@tutinka tak to až tam zítra budu na monitoru, tak ty už budeš mít možná miminko u sebe a nebo půjdeš akorát na sál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková