Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1172
19.3.14 18:53

Domluvila jsem se s PA Jarmilou Trhoňovou, už jí tady pár maminek zmiňovalo a byla moc milá. Ta ambulance Premium by měla být taky někde v 2. patře, podle fotek je to tam hezčí prostředí, nenechají tě čekat, individuálnější přístup atd, jestli jsou v tom i nějaké další služby ještě uvidím. Něco je popsané na internetových stránkách, úplně vpravo dole v sekci doplňkové služby. Prý se to musí objednat najednou když má někdo osobní PA, tak musí k tomu mít zakoupenou tuhle Premium kartu. Ale nakonec jsem hrozně ráda, tak rodíme jen párkrát za život že :-D Cenu ti napíšu do zprávy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
19.3.14 19:11

@peta h já tedy chodila jen u prostředního do Nera a UTZ mi pak dělali ke konci kvůli váze, ale jinak ho nedělali a ani můj dr. ho ke konci už takhle nedělá. Přeci jen se chodí každý týden :)

Jo o tý Jarmile jsem slyšela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.3.14 21:31

Ahoj máme rybičku Eriku ♡

O té ambulanci premium mi tam jedna sestřička vyprávěla, že se to vyplatí tak do púlky těhotenství. Že tam nikdo moc nechce, tak to vyřešili tak, že je nutné při výběru PA si zaplatit krom jejích služeb i tu kartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
19.3.14 23:59

@tutinka gratuluji :kytka: a jak ses nakonec rozhodla, celková nebo spinal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.3.14 19:19

Teda zensky :roll:,vy jste mi zase daly :cert: uz jsem byla rozhodnuta pro epidural a ted uz zas vaham :nevim: :nevim: :nevim:.
Kazdopadne Jarmilku Trhonovou muzu rozhodne doporucit, je to znama a je mooooc hodna. Ja osobne jsem poprve rodila s PA Novakovou a podruhe s PA Veverkovou a obe dve naprosto uzasne. Vsechny PA co jsem tam zazila tedy byly velmi mile a napomocne.
Dr. Musku jsem take mela tu cest poznat a radeji uz nikdy vice. :pocitac:.
Pokud jde o ultz pri poradnach, tak ja uz leta chodim k primarce a ted v tehu mi dela ultz pri kazde prohlidce, ale je fakt, ze kdyz je tam zastup, tak ty se na me vzdy vyprdli :|.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
20.3.14 19:30

@tutinka moc moc moc gratuluji a jak se cítíš? včera jsem na tebe myslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
20.3.14 19:53

@Dreezy spinál a jsem spokojená ;-) Obrovský rozdíl oproti minule, to jsem se cítila ochuzená o první chvíle s miminkem. Tentokrát to byl krásný zážitek pro oba. Byla jsem sama na 4lůžkáči. Tak jsme tu měli tatínka až do večera a mohla jsem mít tím pádem maličkou u sebe, i když jsem nemohla vstát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
20.3.14 19:55

@pechy01 cítím se vcelku dobře. Jizva bolí, ale dostávám čípky na bolest. Tak už funguju sama. Díky za gratulace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.3.14 20:43

Tutinka take gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.3.14 20:52

Bude to muj prvni cisar a chtela bych kojit, jak vam slo se rozkojit po cisari? Vim, ze tu v Nera kojeni hodne prosazuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
20.3.14 20:57

@tutinka to je tak prázdná porodnice? já jsem zvědavá na ten duben.

@andytop přikládají hned a vozí, byla jsem u každého porodu s holkou po císaři a moc hezky se starali a přikládali a obě se rozkojily velmi rychle - ta jedna dokonce dřív jak já po normálním porodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
20.3.14 21:05

@andytop Já se tedy rozkojila až asi 3. den po, jeden den jsme museli dokrmovat, ale pak se mi prsa z hodiny na hodinu nalila a bylo :palec:
@tutinka Tak to o druhém budu asi hodně přemýšlet, jestli spinal nebo celková :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.3.14 23:08

Tak to se mi trochu ulevilo :hug:
Taky jsem zvedava jak bude plno az na to pujdem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
21.3.14 02:48

Teď jsme na pokoji 3. Tak je veseleji, ale ten první den se to hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
24.3.14 15:02

@tutinka trojka to je ten třílůžkáč ne? naproti sálu? jste tam tři nebo jen dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková