Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3466
3.9.14 10:30

@Mishulee V Neratovicích se neregistruje.. V 34-36 tt se tam jdeš nahlásit k porodu… Klasická registrace jako v PHA porodnicích ve 14 tt tam není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.9.14 10:33

@Frida F Díky za info. To se tam jdu nahlasit docela pozdě teda, co když mi řeknou, že mají už plno? Měla bych si dat nějakou rezervnu a být nahlášená ještě někde jinde, nebo to není potřeba? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
3.9.14 10:39

@Mishulee

Oni tam vezmou snad každou, co tak vím, tak nikoho neodmítli, vsázím na to :D ale většinou ženy mají registraci řádnou v Praze a např. Neratovice/Hořovice apod. si nechávají v rezervě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
3.9.14 10:44

Nejsem registrovaná nikde a rodím na Mělníku.. tam je stejný postup jako v Neratovicích… Když to na tebe přijde, tak tě musí v Praze vzít… :nevim: Ale já bych v Praze skončila velice nerada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.9.14 10:50

Taky bych se ráda Praze vyhla. Nejblíže mám Bulovku, tak kdyby to na mě přišlo, asi mě vezou tam, což bych velice nerada :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
11.1.15 18:03

Ahoj holky, nějaké čerstvé zprávy z porodnice v Neratovicích by nebyly? :D Začínám vybírat porodnici. Rozhoduji se mezi Podolím, Apolinářem a Neratovicemi. Jsem teprv v 7.týdnu a vypadá to, že to budou dvojčata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
11.1.15 18:05

@Mishulee :mavam: já mám taky asi nejblíž Bulovku, tam ale v žádném případě nechciiii!!! 8o Už jsi se někde registrovala? V kolikátém jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
11.1.15 18:14

Já rodila v Motole, ale se mnou tam byla pani, která první dvě děti rodila v Neratovicích a posledního se rozhodla rodit v Motole, protože to bylo nejblíž a málem si za to rozhodnutí vytrhala vlasy. Prý kdyby rodila ještě někdy, tak v Praze určitě ne, že zlatý Neratovice. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
11.1.15 18:21

@miminkovo kamarádka tam rodila před Vánoci, nejspíš stále dobré ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
11.1.15 18:29

@Moncinas ono to asi musel být šok :-D Já jsem byla ráda, že se tam mohly narodit všechny moje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
11.1.15 18:30

@Moncinas jakto??? V Motole to jede jak na běžícím páse, co? Já už tam jednou ležela s něčím jiným a hrůza a proto se mi tam znovu nechce. Ale zas na druhou stranu, kdyby s dvojčatama byl problém, což je pravděpodobné, tak je asi Praha lepší než Neratovice, ne? Nemůžu se rozhodnout, špatné komentáře mají všechny porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
11.1.15 18:36

@miminkovo no do Motola mě už nedostanou nikdy! Z některých dětských sester mam trauma ještě teď (3 měsíce po porodu). Vynervovaly mě tak, že se mi ani nerozjela laktace. Jedno stačí za vše - přinesli miminka ke kojení, já furt neměla mléko, nikdo mi tam neukázal žádnou techniku kojení, jen rozdali takový papír s obrázkama :roll: No bojovali jsme tam s přisáváním a malá řvala jako tur, bo měla už skoro 2 dny po porodu a neměla nic k jídlu. No a přišla dětská sestra a se slovy „pane bože, vy jste fakt neschopná“ mi malou vzala a odešla. 8o :cert: No těch 5 dní tam byl jak za trest… furt jsem brečela ve sprše a měla hrůzu z toho, že zase bude kojení… Při změnách směn jsem trnula hrůzou, aby neměly směnu ty ježibaby :| Jo a šla jsem tam proto, že jsem pak byla riziková a měla plánovaného císaře, tak mě chlap přemluvil, že tam o nás bude nejlíp postaráno. Když to tam pak viděl, tak byl akorát celej naštvanej a sypal si popel na hlavu. Doktoři byli fakt skvělí (až na jednu z JIPu), ale některé sestry by měly asi uvažovat o změně zaměstnání, když je to tam teda tak nebaví :roll: Příště jdu do Hořovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.1.15 18:50

@Moncinas Jojo. Přišla jsem z Motola domu ve čtvrtek a brečím ještě teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
11.1.15 18:59

@Moncinas @zupe panebože, ale co tak čtu, tak to je všude stejný - největší problém jsou zlý sestry. To je jak za komunismu, nic se nezměnilo, jak je to možný??? To si přeci nemůžou dovolovat, říct mi, že jsem neschopná, tak bych tam udělala takovou scénu, že by mě asi museli něco píchnout a zabít mě. :pocitac:
To jako můžou jen tak odnest dítě, nenakojené? To bych fakt řvala! 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
11.1.15 19:00

@zupe gratuluji k miminku. Co se tam proboha stalo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková