Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem registrovaná ve Vinohradech na začátek listopadu. Zatím jsem tam jen volala a sestry tam
mají vychování reznickeho psa. Když bych chtěla do Neratovic, mám tam zavolat a objednat se u nich na tehotenskou poradnu v 36.týdnu a přiznat, že jsem registrovaná jinde?
Já byla s prvním synem taky registrovaná ve Vinohradech. Někdy ve 34tt jsem se tam byla podívat a řekla jsem, že tam teda fakt rodit nebudu ani za zlatý prase. Takže jsem volala do Neratovic, že mě musí zachránit, jestli můžu k nim a nebyl problém. Přišla jsem jen v 35 tt na vstupní prohlídku a pak jsem tam chodila na monitory. Byla jsem tam moc spokojená, teď jsem znova těhu a zase se chystám tam ![]()
Můžu se zeptat, jak se v Neratovicích dívají na plánovaný císař po prvním akutním? Ráda bych jedině císaře.. díky
Druhý porod akutní císař, třetí porod plánovaný císař. Zkuste se zeptat přímo jich
U mě s tím nebyl problém a byla jsem jim vděčná, pro mě samotnou to byla těžká volba.
@tutinka Můžu se zeptat, jak probíhal ten plánovaný císař? Taky mě to čeká..
@Barborkaa26 Nastoupila jsem den předem, sestra se za mnou stavila sepsat papíry, anesteziolog mi přišel vysvětlit možnosti, které mám, zvolila jsem spinální anestezii. Ráno proběhla příprava na pokoji a v deset jsem ležela na sále s napíchnutým spinálem. V 10:05 byla Erinka na světě, neplakala, jen jsme se pozorovaly. Odnesli ji za tatínkem, mě došili a odvezli na pokoj. Tam za mnou došel hned muž v závěsu za miminkem. Zabalenou jen v našem ručníku mi ji dali k prsu a pak jsme si společně užívali první den s ní. Asi lepší mít nadstandard, ale mě se zadařilo, že jsem byla na čtyřlůžkáči sama, a tak tam se mnou byl partner až dovečera ![]()
@tutinka Omlouvám se, ale mám moc otázek, mohla bych tě, prosím, zneužít? ![]()
@tutinka ahoj, muzu se jen zeptat, zda jsi musela po spinalu lezet 24 hodin nebo jsi mohla vstavat driv? V Neratovicich jsem rodila akutnim cisarem v celkove anestezii, ale zajima me ten spinal. Cekam druhy a chtela bych opet tam. Dekuju moc predem za odpoved. ![]()
Mě dělali spinál večer a dovolili vstát tuším po obědě.
A za mě super možnost po sekci být na nadstandartu i s partnerem a mimčem od začátku. To Vám nikde v Praze nedopřejí.
@Barborkaa26 píše:
@projekt04 můžu taky dotazy, prosím?
Jasně.
Ahojky rodila jsem v Nera dvakrát a teď se tam chystám znovu. Prvně jsem rodila přirozeně, pak sekce a teď bude nejspíš o5 plánovaný císař. Vždy jsem byla velmi spokojená, tak snad i do třetice to tak bude ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.