Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
293
18.3.15 21:01
@MisaHanuska píše:
Holky, někdo kdo rodil po novém roce v Nera? Jak je to tam s monitorama? Opravdu je dělají až od 38tt?

Ahoj, já chodim do Neratovic od 36+…tt, zítra jdu po 3×. Probíhá to tak, že monitor s nim pak do ambulance, doktor se zeptá jak se mám(nic nevysetruje), prý kdyby cokoliv at zavolám, nebo prijedu a to je vše…
Tak bych brala nějaké info od někoho kdo tam rodil po znovuotevreni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.3.15 08:29

@Anett123 A kdy máš termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.15 18:57

Ahoj holky, chci se zeptat, musím se v Neratovicích k porodu registrovat? Jsem teda registrovaná u Apolináře, ale nevím, jestli to nezrušit, bojím se velkých porodnic…

• Citovat
  • Upravit
10975
30.3.15 19:10
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, musím se v Neratovicích k porodu registrovat? Jsem teda registrovaná u Apolináře, ale nevím, jestli to nezrušit, bojím se velkých porodnic…

Nemusíš, musíš jen na vstupní prohlídku okolo 36tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3385
30.3.15 20:34
@MisaHanuska píše:
Nemusíš, musíš jen na vstupní prohlídku okolo 36tt.

A ani na tu nemusíš. ;) Ušetříš si díky ní ale dost papírování přímo při porodu, takže je fajn ji absolvovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
8.4.15 08:44

4D Ultrazvuk v Neratovicích

Ahoj holky, ještě jeden dotaz, nemáte někdo zkušenosti s 4D ultrazvukem v Neratovicích? Přemýšlím o tom, že se objednám do Neratovic, protože nesnáším Gennet, blbé zkušenosti, asi před rokem jsem jim tam řekla, že už mě a mé peníze nikdy neuvidí, tak tam teď přece nepolezu na ultrazvuk. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.4.15 08:45

@koala1 jjj, tak jsem tam včera zajela, vyfasovala hromadu papírů, monitor ukázkový a v ordinaci samotný pan primář, tak jsem se dostala docela do klidu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.15 20:34

Ahoj holky. Za me neratovice velkej palec nahoru. :palec:… opravdu, personál na jedničku, doktori taktéž. Nemohu si stěžovat na nic. :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
293
17.4.15 21:49

Já tam rodila na konci března a taky jsem byla moc moc spokojená! super PA, porod bez doktora(ale při přijetí-vyšetření milý), hodné a ochotné sestry i lekarky z dětského. Porod jsem měla bez komplikaci, do 2hod od příjezdu hotovo! Doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
6.5.15 13:34
@Alixee píše:
Ja dostala plenky, lih, jednorazove podlozky a mazani na zadecek pro mimco a pro sebe neomezene mnozstvi vlozek. Tot vse… Ale nevim jak ted po tom co tam byly nejake zmeny… ja rodila v pulce listopadu

na co je ten líh? 8o Kdybych to psychicky nezvládala? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
6.5.15 13:37

@Anett123 Tybláho! Porod bez doktora? jakto? To je normální? Holky, já se začínám bát!!! Přemýšlím taky o Neratovicích, i když mám registraci jinde. Byla jsem tam na 4d a vše ok, personál milý. Ale o porodnici nevím nic aktuálního.
Měla jste tam některá svoji PA z těch, co tam nabízejí? Netušíte, kolik si za to řeknou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
6.5.15 13:56

@miminkovo pokud je porod bez komplikací většinou rodí jen PA ;) doktor pak přijde zkontrolovat atp. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.15 14:45

Holky, já jsem rodila 6.6.2012 a super. Byla jsem tam už ve 36tt kvůli preeklampsii nebo jak se to píše. Ležela jsem na pokoji pro 5 vedle porpdního sálu a to jsem teda byla docela hotová. V noci řev v porodního sálu, to bylo něco pro mě. Za 3 týdny jsem tam jela jako 39tt na porod. Jela jsem z Proseka, příjezd 17.00 porozeno 18.48 :) bez Epiduralu, jen s PA Luckou :) vše super…Slezla jsem sama dolů a tradá na pokoj do sprchy :)Měla jsem nadstandart, takže jsem mohla celý dny luftovat zbytečnej nástřih, kterej stihla Dr při kontrole porodu, ale jinak fakt bájo. Pomáhaly mi s kojením, protože jako prvorodička jsem netušila. Jediné mínus a za mě velkej…Pediatr, nějakej slovák, už nevim jak se jmenoval. Tak to byl ten pravej na spouštění laktační psychozy, jo Juraj se jmenoval. Kokot! S prominutím arogantní blbeček… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
6.5.15 16:39

@NIkoleta 88 Týjo, gratuluji! A rodila jsi tedy v tom 39.tt? To šlo krásně rychle, paráda!
Hele, a ty asistentky si platíš extra? Nebo jsou tam automaticky a mají na tebe čas? Sestřička mi totiž dávala kontakt na asistentky, pokud prý budu chtít osobní, ať si vyberu a domluvím si jednu. Jak to teda chodí? Ty jsi tu Lucku nějak měla domluvenou předem? A kolik jsi jí dala?
Zbytečný nástřih? Au! To jako dělají automaticky u kontroly? 8o Já furt nevím, jestli Neratovice nebo Apolinář… :nevim:
A co ten pediatr vyváděl??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.15 13:38

@miminkovo Malej se narodil 39+0, měla jsem celý těhotenství pohodu, krom toho tlaku no a tak 40 kg do plusu :nevim: Do 7 měsíce jsem chodila do práce na dvanáctky ale voda mě zalila :D
Jinak, já jsem tam ty PA poznala právě ležela. Všechny byly skvělý, ptala jsem se na předporodní kurz a tam mi řekli…" zbytečný, to zvládneme i bez něj " :)
No a parodoxně jsem si oblíbila Lucku Ptáčkovou, ted se asi jmenuje jinak, vdala se, byla původně v Podolí, ale bylo to tam na ní moc hrrrrrrr. A ráno 6.6. mi odtekla hl. zátka a od 11 dopoledne kontrakce. Zavolala jsem manželovi, at jde na oběd a at přijde dřív domů, protože asi budeme mít miminko :D Zavolala jsem do Neratovic a byla tam Lucka, řekla mi, at chodím a počítám si nejen rozpětí kontrakcí, ale i délku kontrakce. Ale že jsem prvorodka, tak at hlavně chodím a navečer přijedu. Manžel přišel v 15:45, oči na vrch hlavy a kontrakce po 3 minutách. V 16:05 jsme vyrazili a ejhle sjezd na Líbeznice totálka ucpanej 8o, takže jsme jeli dál a vzali to přes jednu benzinku ( za měsíc tu zkratku zavřeli )No přijezd v 17:00, otevřená na 8 prstů, takže pohoda. Nikde nikdo nerodil, tudíž vana svíčky a monitor uplně všude :potlesk: Chodila jsem po pokoji sem a tam a knučela :D Za sebou ten křáp na ozvičky…No a pořád se čekla, až mi praskne voda. Už jsem byla na 10 a pořád nic. Tak jsem si vlezla na kozu, Dr mi píchla v 18:25 vodu a začalo točo :D Místo přitlačování jsem tlačila jak lokomotiva, ale vše ok. Akorát jsem udělala kapitální chybu. dr celou dobu jen chodila koukat a rodila Lucka a v jedné chvíly jsem řekla…Já jsem šíleně unavená. Mezi kontrakcí samozřejmě. No a ta Dr naběhla a začala pindat, že jsem unavená, že to nezvládnu a kdesi cosi. Přitom jsem byla v cajku. No a hned šup nástřih, jednou zalačit a mrňousek letělna svět. Takže úplně zbytečenej nástřih. Apgar 10.10.10. Pak placenta v pohodě, akorát se bála, jestli tam něco není, tak mě vyšetřila zrcadlem, ale jako dalo se to. Pak šití, to bylo příšerný :D ale zase říkám, celou dobu jsem měla malýho na sobě. Pak všichni odešli a zůstali jsme sami na sále. Jen my 3. Venku zapadalo slunce, prosvítalo na sál a my jsme si tam všichni jen tak leželi a užívali tu neskutečnou nádheru. Pak se menila směny, přišla sestra, mrkla na ránu, pohladila malýho, řekla mi, že jsme strašně statečná a že za hodinu jde další porod. No a pak jsem slezla, šla do sprchy, manžel jel koupit nějaký jídlo, měla jsem mega hlad. Večer jsme koupali a kojila jsem. No a pak ve čtvrtek ráno nastoupil ten kretén. Byl tam až do nedělě. Pořád měl kecy…Vzbudte bábetko, málo kojite, jste přecitlivěla…Prosim Vás pohnětě s tím vážením, nejste tady sama. na jinou maminu prej…v pohodě, nebudte bábetko, ale až Vám přstane dýchat, tak si na to vzpomenete…No pohlavní orgán neskutečnej!!!Já jsem brečela na chodbě a sestra mě utěšovala, že je zlej…
Dostala jsem velké balení Weledy pro miminko, plenky, vložky, podložky…vše. Krom toho debila na dětským to bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková