Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
757
7.5.15 13:47

@NIkoleta 88
Ptáčková je Pavla, resp. teď už Sedláčková :)
Ne Lucka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
7.5.15 19:27

@NIkoleta 88 děkuji moc za popis. Tyjo, krásný! Doktor debil, no, ale nemůže být vše perfektní. :D
:kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
9.5.15 22:11

Toho slováka jsem měla taky, nepřišel mi nějak špatnej, jestli neměl svůj den. Ale je pravda, že já jako suverénní druhorodička, jsem si rovnou všechno s mimčem dělala po svém, na nic se nikoho neptala, vždycky jen někdo přišel, řekl jo vy vlastně všechno víte a hotovo :-D Tak třeba měl dojem, že nemá smysl mi cokoliv říkat :-D Ale dokonce jsem šla o den dřív domů (druhý den po porodu z nečekaných vážných rodinný důvodů, jinak bych klidně zůstala) a ani nic neříkal, v pohodě mě propustil.

Jinak rodila jsem s PA Járou, měla jsem ji zaplacenou a naprostá spokojenost, už jsem psala o svém porodu v předchozích příspěvcích, tak kdo chce, může dohledat :-).. Když máte vlastní PA, tak máte i tu prémiovou ordinaci na prohlídky - lepší, větší, nečekáte, 3D mi dělali automaticky při kontrole. Ale všechny PA tam jsou dobrý, takže ikdyž nemáte svoji, nemusíte se bát, jen je problém v tom, že když tam nebudete sama, tak se vám nemůže tak věnovat, nedomluvíte se dopředu co chcete a nechcete, nemůže vás třeba odrodit jen PA a pod., tohle je zase když si to zaplatíte výhoda. Peněz určitě nelituji a pokud bude nějaké příště (snad ještě do třetice ano :-) ). tak to chci stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
10.5.15 00:01

@peta h hezký. :)
Můžu se zeptat, kolik tam stojí vlastní PA? Nebo to má každá jinak? Aspoň přibližně… Díky :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.15 00:12

Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale ještě nikdo neví, že jsem těhotná. Jsem v 10.tt, tak řeším, kde rodit. Mám dotaz…
Můžu v Neratovicích mít mimi u sebe na pokoji hned po porodu, když vše půjde ok??? Nebo je berou a nosí vám je pak? Nevím, jak to chodí… Chtěla bych mít mimi u sebe. Díky!

• Citovat
  • Upravit
308
9.6.15 06:00

Ahoj mužeš ho mít na pokoji. Když je vše v poho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.6.15 07:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale ještě nikdo neví, že jsem těhotná. Jsem v 10.tt, tak řeším, kde rodit. Mám dotaz…
Můžu v Neratovicích mít mimi u sebe na pokoji hned po porodu, když vše půjde ok??? Nebo je berou a nosí vám je pak? Nevím, jak to chodí… Chtěla bych mít mimi u sebe. Díky!

to už snad ani neexistuje porodnice, kde by Ti dítko nosili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
9.6.15 09:45

@martina.se třeba Motol :lol: Podle toho, co na diskuzi ty holčiny psaly, by mě tam nedostali ani párem volů :roll:

@Anonymní píše:
Můžu v Neratovicích mít mimi u sebe na pokoji hned po porodu, když vše půjde ok??? Nebo je berou a nosí vám je pak? Nevím, jak to chodí… Chtěla bych mít mimi u sebe. Díky!

Rodila jsem tam třikrát, prvně jsem byla ko (bolesti tři dny a porod nakonec vyvolávaný 12 hodinový) a sestřičky se vždy ptají, jestli chcete mimi k sobě a já tenkrát blbec na noc řekla, že ne (po porodu byl u mě až do noci).
Další porod akutní sc v narkóze večer, v noci jsem se probrala s miminkem u sebe, pak ji odnesli, nebyla jsem schopná se postarat, bylo mi po narkóze pekelně, ale ráno už byla u mě.
A poslední porod také císař, tentokrát plánovaný, a miminko hned po příjezdu ze sálu u mě až do večera, nakonec i velkou část noci (stejně bych neusnula bez ní), nesměla jsem vstát.
Za mě nejlepší varianta. Bez miminka bych to tam probrečela.
U druhého porodu jsem měla problémy - horečky, samozřejmě mi nabídli, že se o miminko postarají, ale nechtěla jsem a měla ji u sebe celých 14 dní, co jsem tam byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.6.15 10:35

@tutinka twl.. tak to je hodně předpotopní.. mi malého vyloženě nutili, ale po velké ztrátě krve jsem byla ráda, že dýchám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.6.15 18:31

Ahoj holky!

Jsem ted v 38tt a do tohohle týdne jsem chodila ke své gynekoložce na monitoring a kontrolu následně.

Tento týden jsem v Neratovicích byla poprvé a chtěla jsem se zeptat těch, kdo už tam byl, jestli je to standardní postup, že pán doktor se jen podíval na záznam monitoringu a mě vůbec nevyšetřil… :? :think: Sice je vše v pořádku, nic mě netrápí, jen otoky nohou poslední týdny, jak se to blíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.6.15 22:52

Ahoj holky, taky by mě zajímala cena za zvolenou porodní asistentku. A nějaké nové názory.. Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
25.6.15 20:13

Anonymní: Můžeš mít mimi u sebe klidně pořád. Mě ji ani nebrali po porodu, pouze malou Dr zkoukla u mě v náruči, ani se jí nedotýkala, jen pohledem, v tichosti, že je vše v pořádku a zase odešla. Až po dvou hodinách na sále byla ani né 5 minut na vážení a prohlídce, zatímco já jsem byla s PA ve sprše a pak hned zase ke mně.

Jinak bohužel, ano, někde stále odnášejí. Prvního syna jsem rodila Na Bulovce, necelou hodinku mi ho vzali, že prý je tam zima (blbost když je mimi u vás na těle a ještě pod peřinou, ale to mi tenkrát ještě nedošlo) a nepřinesli mi ho ani po opakovaných žádostech ani 6 hodin po porodu, tak jsem se musela sebrat a dojít si pro něj na novorozenecké sama, takže díky Bohu za Neratovice.

@chiherrr je to běžné, nechtějí maminky zbytečně trápit prohlídkou, když to není nutné, pro někoho je to nepříjemné a když je monitor v pořádku, tak to je hlavní. Ze tří kontrol mě vyšetřovali jen jednou, měla jsem teda tu nadstandartní ambulanci, ale tenhle přístup je tam určitě všude stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
3.7.15 08:30

Ahoj hoky, já jsem původně z nera, ale bydlím v praze, ale vím, že dřív byla vyhlášená porodnice v neratovicích, sice nemáme auto, tak uvažuji, zda by nebylo problematické se tam pak dostávat, ale uvažuji o no..je pořád tak dobrá jak bývala? já bych chtěla, aby od začátku tam s emnou mohl být partner, aby mě zbytečě nemedikovali, neurychlovali, aby tam bylo soukromí a by dítě mi hned přiložili pokud bude vše ok..a co kojení pak na šestineělí, pomáhají, nepřikrmují zbytečně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 21:55

Neratovice

Ahoj holky, jsem registrovaná ve Vinohradech na začátek listopadu. Zatím jsem tam jen volala a sestry tam mají vychování reznickeho psa. Když bych chtěla do Neratovic, mám tam zavolat a objednat se u nich na tehotenskou poradnu v 36.týdnu a přiznat, že jsem registrovaná jinde?

• Citovat
  • Upravit
31
23.9.15 22:28

V Neratovicich je jim uplne jedno, zda mas nekde v Praze registraci, takze to vubec nemusis resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková