Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1577
28.4.16 10:29

@Barborkaa26 Ahoj.. :)

Mám dnes nástup a zítra sekce.. Zajímalo by mě jen, jestli mají nějaký spešl pokoj po CS nebo musíme chtít nadstandard, když s námi chce být po dobu, než budu schopná péče o malého, tatínek..
Bojím se, že nadstandardy budou plné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.4.16 10:44

@Malvína86… Speciální pokoj po CS nemají… Jdete potom na normální pokoj. Chtějte nadstandart. Zkuste si tam zavolat dnes, jestli se třeba něco uvolní, ať vám ho rezervují… jinak se to řeší až na místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
28.4.16 14:12
@Alixee píše:
@Malvína86… Speciální pokoj po CS nemají… Jdete potom na normální pokoj. Chtějte nadstandart. Zkuste si tam zavolat dnes, jestli se třeba něco uvolní, ať vám ho rezervují… jinak se to řeší až na místě…

Přesně takhle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
28.4.16 18:54

@Malvína86 myslím, že jsem to popsala vyčerpávajícím způsobem výše ;-) Kdyžtak se ptej konkrétně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
28.4.16 18:55

Já byla na čtyřlůžkovém a partner celý den se mnou a miminkem. Na noc jel domů tedy, ale malou jsem stejně měla téměř celou noc u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
28.4.16 18:59

@tutinka no jsem ted sama na ctyrluzkovem..tak snad to tak alespo
n zitra zustane.. aby tu mohl byt s nami celou dobu.. jinak by pry musel pryc a vratit se az budou navstevy, coz se mi vubec nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
28.4.16 19:55

@Malvína86 měla jsem to stejně, držím vám palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
28.4.16 19:57

Jinak se případně zkuste domluvit s maminkama na pokoji, když budou rozumné, třeba by tam mohl být i víc. Může třeba být i venku, když bude miminko spát a zavoláte si ho, jak ho budete potřebovat, kdyby tam byl někdo další. A nebo se uvolní nadstandart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.5.16 12:43

Ahoj holky, chci se zeptat, jak je to teď s registrací do Neratovic? Nemáte někdo čerstvé info :) Rodila jsem tam v r.2014 a velká spokojenost a registraci ještě žádnou nechtěli. Chtěla bych tam teď znova a dočetla jsem se na stránkách nemocnice, že se musím zaregistrovat nejlépe mezi 28.-30.tt.
Je lepší tam zavolat raději dřív? Chtěla jsem se pro jistotu ještě registrovat na Bulovce, ale na můj termín mají už plno, tak teď musím spoléhat, že budou mít v Nera volno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.5.16 19:03

Ja volala ve 27.tt a uz mi dali terminy na monitory… Tak asi klidne volat driv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
22.7.17 14:21

Ahoj holky, chodily jste pred porodem do poradny v Neratovicích vysetrovaly Vás při každé návštěvě po 36tt?
Jak jste byly celkově spokojené s péčí?
Děkuji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.18 10:48

Ahoj, máte některá čerstvou zkušenost z porodnice Neratovice? Celkem jsem na ní slyšela chválu, ale také i nějaká negativa (jako všude).. :D Je dobré se pro ní rozhodnout? Je možnost zaplatit si osobní PA? a kterou byste popřípadě doporučily?

Děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.1.18 20:46

@krabice.od.susenek
Ahoj.
Rodila jsem tam v cervenci.
Rodila me hrozne mila pani doktorka.
I zbytek personalu byl moc fajn.
Uvazovala jsem taky nad porodni asistenkou.
Nakonec jsem si zaplatila VIP clenstvi bez adistentky.
Jsou tam vsechny skvělé, takze za me vyhozene penize.
Bude u porodu pritel?
Vyhoval me nadstand, ze manzel mohl zustat i pres noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.18 21:00

@krabice.od.susenek
Ja v Neratovicich rodila v zari a muzu rict, ze mi zachranili porod. Museli tedy vyvolavat driv z duvodu zhorsenych prutoku, uzila jsem si svoje a rodit jinde, resp. s jinou porodni asistentkou, nez ktera se me ujmula, tak si z porodu odnesu slusne trauma. VIP clenstvi podle me smysl nema, vlastni PA rozhodne ano, volila bych prave tu, ktera mi tak obrovsky pomohla. Kdyztak SZ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
1.7.18 19:47

Mohu se zeptat co všechno se od porodnice dostává - jako vložky, košile, co pro miminko. Co vám naopak chybělo nebo jste měli sebou navíc? Jen abych věděla co všechno zabalit do tašky :) děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková