Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5076
19.2.14 12:18

@peta h @tutinka já jsem holky u obou porodů hekala maminkám na pokoji, pak jsem se s nima o tom bavila a oni, že úplně v klidu. Já to prostě nevnímala, bylo mi to tak nějak jedno :)

@joana.h krásný porod, úžasný. Já chci sebou tedy svojí PA, už jí mám domluvenou - nevíš, jak se ta PA jmenovala, co tam byla s tou rodičkou? A šila tě PA jo? mě vždycky doktor - tak to jsou změny. A ještě se zeptám, poporodní kalhotky jsi nedostala? já je tehdy dostala, myslím troje. A na pokoji č. 3 jsem byla taky - je to ten třílůžkáč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.2.14 12:55

@pechy01 to netusim jak se jmenovala, ale byla to takova mladicka pani.. A sila me PA, doktor se ji ptal, jestli to zvladne, ze kdyby neco, tak at rekne..aspon se ve me „hrabal“ porad jenom jeden clovek :)
Poporodni kalhotky jsem dostala jenom jedny, po porodu. Dalsi uz jsem musela mit svoje.
A c.3 je triluzkac. Kdyz jsem chtela ten nadstandart, tak me soupli tam, protoze byl zatim prazdny, ale pak mi tam pribyly dve maminy a moc ukecany nebyly.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
19.2.14 13:16

@joana.h Tak to jsme ležely stejně, akorát já před skoro 3,5 rokama :D Já měla štěstí, že jsem tam měla jen jednu a s tou se do dnes kamarádím, takže pohoda. Snad budu mít stejné štěstí i ted. Nadstandard nechci, jsou strašně maličký a ještě bych tam chytla depku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.2.14 13:25

@pechy01 tak to zavidim, ja si myslela, ze taky budu lezet s nejakou mamcou, se kterou se pak budeme i s detma potkavat, ale bohuzel.. :D drzim palce, at mas lepsi spolubydlici nez ja.. ;) Jedna tam celou noc chrapala, ale tak ukrutne, ze tak nechrapal ani muj deda, takze my dve zbyvajici jsme celou noc nespaly a malej sebou vzdycky skubl, kdyz to slysel a druhy den volala manzelovi: Hruza, celou noc jsem nemohla zabrat.. :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
19.2.14 14:35

@joana.h asi je ráda za chudinku :D mě by asi chrápání nevadilo, já spím tak tvrdě, že mě po druhém porodu maminka vedlejší budila, že mi řve dítě - možná, ze mě taky měla radost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
19.2.14 21:32

Holky, na jaké číslo vlastně volat, kdyby to přišlo? Abych si ověřila, zda mají volno a můžeme přijet.. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.2.14 21:38

@pechy01 nám taky jedna maminka hekala na pokoji a nepřišlo mi to divné, i já jsem tam tak hodinku pobyla, ale měla jsem jen slabé kontrakce po vyvolání, pak už se šlo do vany a pak na sál.

A proti porodním sálům jsem na trojlůžkovém ležela s prvorozeným :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.2.14 21:39

@Dreezy číslo bude určitě na stránkách porodnice ;-) Dají se najít přes emimi, nemám zatím uložené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
19.2.14 21:45

@tutinka No tam je právě tolik čísel 8o No, možná to bude v těch papírech, co jsem tam dostala, nebo se zítra poptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
20.2.14 07:56

@Dreezy se zeptej, já volala na sesternu do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
20.2.14 13:09

Jo, tak je to to číslo s 741 na konci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.3.14 15:09

471 na konci na oddeleni porodnice
474 do ambulance na poradnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
10.3.14 14:44

Tak máte některá aktuální info z porodu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
10.3.14 18:25

Taky pořád čekám, příští týden mám první kontrolu v Neratovicích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
10.3.14 18:37

Já byla dnes podruhé v porodnici na kontrole. Mám špatné monitory. Minulé pondělí hodně 170-190, to jsem šla hned ten den po obědě znovu na přetočení, dnes hraniční kolem 160 a na přetočení asi v pátek. V pondělí další kontrola.
Zatím nerodím a nevypadá to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková