Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@peta h @tutinka já jsem holky u obou porodů hekala maminkám na pokoji, pak jsem se s nima o tom bavila a oni, že úplně v klidu. Já to prostě nevnímala, bylo mi to tak nějak jedno ![]()
@joana.h krásný porod, úžasný. Já chci sebou tedy svojí PA, už jí mám domluvenou - nevíš, jak se ta PA jmenovala, co tam byla s tou rodičkou? A šila tě PA jo? mě vždycky doktor - tak to jsou změny. A ještě se zeptám, poporodní kalhotky jsi nedostala? já je tehdy dostala, myslím troje. A na pokoji č. 3 jsem byla taky - je to ten třílůžkáč ne?
@pechy01 to netusim jak se jmenovala, ale byla to takova mladicka pani.. A sila me PA, doktor se ji ptal, jestli to zvladne, ze kdyby neco, tak at rekne..aspon se ve me „hrabal“ porad jenom jeden clovek ![]()
Poporodni kalhotky jsem dostala jenom jedny, po porodu. Dalsi uz jsem musela mit svoje.
A c.3 je triluzkac. Kdyz jsem chtela ten nadstandart, tak me soupli tam, protoze byl zatim prazdny, ale pak mi tam pribyly dve maminy a moc ukecany nebyly.. ![]()
@joana.h Tak to jsme ležely stejně, akorát já před skoro 3,5 rokama
Já měla štěstí, že jsem tam měla jen jednu a s tou se do dnes kamarádím, takže pohoda. Snad budu mít stejné štěstí i ted. Nadstandard nechci, jsou strašně maličký a ještě bych tam chytla depku.
@pechy01 tak to zavidim, ja si myslela, ze taky budu lezet s nejakou mamcou, se kterou se pak budeme i s detma potkavat, ale bohuzel..
drzim palce, at mas lepsi spolubydlici nez ja..
Jedna tam celou noc chrapala, ale tak ukrutne, ze tak nechrapal ani muj deda, takze my dve zbyvajici jsme celou noc nespaly a malej sebou vzdycky skubl, kdyz to slysel a druhy den volala manzelovi: Hruza, celou noc jsem nemohla zabrat..
![]()
@joana.h asi je ráda za chudinku
mě by asi chrápání nevadilo, já spím tak tvrdě, že mě po druhém porodu maminka vedlejší budila, že mi řve dítě - možná, ze mě taky měla radost
![]()
Holky, na jaké číslo vlastně volat, kdyby to přišlo? Abych si ověřila, zda mají volno a můžeme přijet.. Díky ![]()
@pechy01 nám taky jedna maminka hekala na pokoji a nepřišlo mi to divné, i já jsem tam tak hodinku pobyla, ale měla jsem jen slabé kontrakce po vyvolání, pak už se šlo do vany a pak na sál.
A proti porodním sálům jsem na trojlůžkovém ležela s prvorozeným ![]()
@Dreezy číslo bude určitě na stránkách porodnice
Dají se najít přes emimi, nemám zatím uložené.
@tutinka No tam je právě tolik čísel
No, možná to bude v těch papírech, co jsem tam dostala, nebo se zítra poptám ![]()
471 na konci na oddeleni porodnice
474 do ambulance na poradnu
Taky pořád čekám, příští týden mám první kontrolu v Neratovicích ![]()
Já byla dnes podruhé v porodnici na kontrole. Mám špatné monitory. Minulé pondělí hodně 170-190, to jsem šla hned ten den po obědě znovu na přetočení, dnes hraniční kolem 160 a na přetočení asi v pátek. V pondělí další kontrola.
Zatím nerodím a nevypadá to ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.