Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19075
18.3.14 17:47

@pechy01 jsem ubytovaná na 2 zatím sama. Jirka má dojet na osmou. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.14 18:03

Tutinka - držím palečky, dnes jsme byly v poradne a kupodivu i tam bylo dnes málo lidí. Taky jdeme císařem, tak se taky bojím, ale jsme holky statečné, tak to dáme, nééé? :mrgreen: :mrgreen: Konec konců. nejsme ani první ani poslední :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
18.3.14 18:08

@andytop mě teď dali brouka do hlavy. Zda celkovou nebo spinál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
18.3.14 18:10

@tutinka dej si spinál, aspon uvidíš mimi hned a myslím, že je to lepší jak celková narkoza, jsi z toho dřív venku. 2, to už není dvoulůžák vid? nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
18.3.14 18:17

@tutinka Já měla před týdnem celkovou, páč to byl akutní CS, a měla jsem na pokoji 2 paní po spinálce.. A a já tedy příště budu volit zase celkovou, vzhůru jsem byla za dvě hodinky, asi ani ne, malá byla venku v 1, mě potom pro komplikace i déle šili a ztratila jsem více krve, ve 3 jsem byla vzhůru. Mohla jsem se pokusit vstávat už za 6 hodin, tedy večer a ráno už jsem vstala úplně a mohla jsem už běhat kolem malé :) Paní po spinálce vstávají až za 24h nejdřív.. Jinak jsem viděla, že ani na pokoji pro 3 není problém přítomnost doprovodu, já si dala ten 1. den nadstandart, aby mohl přítel zůstat přes noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
18.3.14 18:18

@tutinka Jo a ještě po spinálce obě bolela hlava a ta jedna tu ránu dokonce začala cítit už na sále, jak ji došívali 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
19.3.14 13:29

Maminky co jste měli domluvenou porodní asistentku, kterou jste měli, popřípadě pokud se mohu zeptat jaká byla cena? Moc děkuji za doporučení, uvažuji o tom, ale už nemám moc času :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
19.3.14 14:39

@peta h já mám tedy externí a ta si řekla 7tis, v těch Nera nevím, kolik si říkají. Mmch neradila si mi dneska v čekárně, kde je záchod? :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
19.3.14 15:04

A to bylo jenom za ten „doprovod k porodu“ nebo v tom byla i nějaká předporodní příprava? Mě vlastně už jde jen o jednu schůzku, aby jsme se domluvili a pak o tu asistenci při porodu, tak pořád doufám v nějakou „přijatelnou částku“ :-D V čekárně jsem dnes nikoho na záchod neposílala, to byl asi někdo jiný, taky jsem se rozhlížela, ale když nevím jak kdo vypadá, tak se to těžko odhaduje a zeptat se mi bylo blbý :-D

Mimochodem co říkáš na „nechvalně známého“ pana doktora Mušku? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
19.3.14 15:11

@peta h Já Mušku nesnáším, už mě kontroloval u druhýho a blé blé a ještě mě poslal znovu na monitor. v kolik jsi byla na monitoru? asi jsme se minuli, já tam přišla před půl 11 na monitor a v 11 do ambulance.

Hele já s ní žádnou přípravu nedělám, jako sejdeme se, pokecáme, ale její hlavní úkol je doprovod k porodu, pomůže mi s porodním plánem a bude za mnou chodit pak do porodnice. Ale vlastně ta částka je hlavně za ten porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
19.3.14 16:24

Já byla na monitoru už v 9.30, cca do 10.00 hodin, okolo 11.00 už jsem odjížděli. No na mě právě taky nepůsobil vůbec mile, už jsem si o něm něco přečetla, lékař je to možná dobrý, ale jinak je takový odměřený, tak uvidíme příští týden na koho narazím, to tam jdu v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
19.3.14 17:22

@peta h oni tam mají rozpis, kdo kdy ordinuje, si se měle zeptat, ale myslím, že v úterý je tam ta primářka, tak pak poreferuj. Já už tam půjde jen odrodit, i když se mi tam nějak nechce…to na mě úplně padlo, jak jsem tam přijela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
19.3.14 18:06

Tak jsem se dovolala porodní asistentce a jsem s ní domluvená, měla jsem strach, aby už nebylo pozdě když jsem 36 týden, ale vzala mě, byla moc milá a ochotná a zároveň se s tím musí využívat služba ambulance Premium, takže odteď budu na monitory a prohlídku docházet tam, prý je to nadstandartní v tom, že se nemusí čekat a snad tam bude i příjemnější přístup :-) Tak mám radost a hned se tam zase těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
19.3.14 18:46

@peta h a koho si si domluvila a kolik tedy chtějí ty PA z Nera? a kde je ta ambulance Premium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
19.3.14 18:49

A ještě mám jeden dotaz, dělali Vám v poradně někdy ultrazvuk? Nebo jen monitor a vyšetření? Mě dělal gynekolog ultrazvuk při každé prohlídce celé těhotenství a tady se asi nedělá nebo alespoň dnes mi ho nedělali, asi už je to zbytečný když je na monitoru vše v pořádku, ale já jsem strašně zvědavá, jak je mimčo veliké :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková