Kroměřížská porodnice

218
1.8.18 06:51

Kromerizska porodnice

Ahoj holky, omlouvám se, že zakladam nove téma ale všechny témata ohledně této porodnice jsou víc jak 10 let staré.

Ráda bych rodila v této porodnici, můžete mi odpovědět na pár otázek? Je tu někdo kdo v nedávné době tady rodil?

Byli jste spokojeni? Jaký byl personál? Měli jste porodni plan a pokud ano dodržovali ho? Díky za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
1.8.18 08:37

Ahoj tak ja sem tam rodila v roce 2014 a letos,porodni plan jsem nemela,pokazde to byl vyvolavany porod.U prvniho semnou byl manzel a vse bylo super vsichni ochotni,vstricni,usmevavy a casto se pa chodila divat jak sem na tom a jelikoz mam vysoky tlak a beru leky tak sem tam mela i vybornou lekarku no proste super :) Ale letos jsem tam byla sama,manzel byl doma se starsim synem a bylo to strasny,mela jsem tam pa ktera zamnou moc nechodila a ja sem mela sileny bolesti,chtela sem po ni neco na bolest a ona ze jo a dosla az po hodine a dala mi jakysi cipky ktery stejne nepomohly,pak jsem zjistila ze to ani nebylo od bolesti,a doktorka me zasila asi spatne protoze je to 5 mesicu a stale me ta jizva tahne a boli pri styku :roll: takze zalezi kdo tam zrovna bude a na novorozeneckym oddeleni nic moc protoze jedna mi rikala jak kojit a prisla druha ze takhle ne ze musim jinak :( takze to bylo stresujici a i to vazeni pred i po kojeni bylo stresujici :( ale sestricky z gyndy ty byly super snad vsechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
20.8.18 15:43

@bienaime a chodila jsi na předporodní kurz prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.8.18 06:33

Nechodila bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková