Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jisteze není povinna. Ale kam si budeš dávat ty vložky do podprsenky? ![]()
Zdravím všechny ![]()
Obracím se sem v zoufalství. Jsem prvorodička a za 2 měsíce přesně mám jít na to
Jen že pořád jsou otázky na které mi nepomůže ani internet a proto se obracím na vás. ![]()
Vybavičku díky bohu máme kompletní. Jen co mi pořád chybí jsou všechny ti věci do porodnice.
Budu rodit v Havířově. Spíše mě zajímá co všechno sebou? Ano, na stránkách porodnice je seznam ale určitě nenapíšou všechno..Rozhodně věci pro přítele atd.
Hlavně mě zajímá zda je kojící podprsenka povinost? Já jí třeba nechci protože už rok bojují s osypaními prsy pod prsy mám plno pupínků které se mi udělaly zjedné podprsenky..
![]()
Základ už mám vložky do podprsenky, vložky atd.atd.
Jako prvorodička chci mít vše tip top.. Každý večer před spaním na to myslím
![]()
CHtěla bych už to mít za sebou a nemyslet na to co chybí. Dneska jdeme na matriku ohledně papíru na přijmení :/ Tak co jěště dokoupit?
![]()
povinného není nic. Kojící podprsenku jsem neměla, nosila jsem normální, doma klidně žádnou. Ale mně nějak moc samovolně neteklo mléko.
@Valeriexddd
Já kojící podprsenku vůbec nepoužívám, jen ty klasické sportovní, kde si dávám prsní vložky
V porodnici možná ani žádnou řešit nebudeš, ze začátku, když jsou bradavky citlivé a bolavé, je nejlepší ať dýchají
@Valeriexddd píše:
Zdravím všechny
Obracím se sem v zoufalství. Jsem prvorodička a za 2 měsíce přesně mám jít na toJen že pořád jsou otázky na které mi nepomůže ani internet a proto se obracím na vás.
Vybavičku díky bohu máme kompletní. Jen co mi pořád chybí jsou všechny ti věci do porodnice.
Budu rodit v Havířově. Spíše mě zajímá co všechno sebou? Ano, na stránkách porodnice je seznam ale určitě nenapíšou všechno..Rozhodně věci pro přítele atd.
Hlavně mě zajímá zda je kojící podprsenka povinost? Já jí třeba nechci protože už rok bojují s osypaními prsy pod prsy mám plno pupínků které se mi udělaly zjedné podprsenky..![]()
Základ už mám vložky do podprsenky, vložky atd.atd.
Jako prvorodička chci mít vše tip top.. Každý večer před spaním na to myslím![]()
CHtěla bych už to mít za sebou a nemyslet na to co chybí. Dneska jdeme na matriku ohledně papíru na přijmení :/ Tak co jěště dokoupit?![]()
![]()
Povinnost to není. Ale když jsem kojila, z druhého teklo taky. Takže pokud máš tu výklopku na košíčku, je to pohodlnější a v druhém můžeš mít vložku do podprsenky.
Podprsenka povinností není,je to jen na Tobě. Ja ji sebou měla,ale ani jedniu jsem ji neoblekla. Hlavně toho netahej zbytečně moc,kdyz zjistíš,ze Ti neco nutně chybí tak Ti to pritel muze přinést.
Já jsem ji například mít chtěla a pomohla mi. Po dvou dnech přikládání miminka k prsu, jsem měla bradavky bolavé a vadila mi i noční košile. Podprsenku jsem brala jako chránič bradavek. Druhá varianta je chodit i bez košile, ale to asi nejde…doma ji musím mít stále i v noci, mléko mně vytéká z prsů dosti často (každý to tak nemá). Vyzkoušela jsem různé a za mě nejlepší z biobavlny z Lidlu.
Tak povinnost to určitě není, někdo nenosí kojící, ale normální nebo sportovní nebo tílka… ale pokud se ti bude samo spouštět mléko, tak do čeho si uchytíš ty vložky do podprsenky?
Kojící podprsenku/noční košili nemusíš mít. Je to jen kvůli Tvému pohodlí. Navíc Ti prsa mohou naběhnout o dvě velikosti a předem koupená podprsenka nebude sedět.
Můžeš mít jakoukoliv, já měla kojící 2 ale nosila sem je jenom občas, většinou sem nosila sportovní a když sem šla jo mezi lidi na nakou akci vzala sem normální, akorát sem do ní vlepila tu vložku, protože mléko mi teklo fakt proudama a za chvíli bych byla promocena
uvidíš jak na tom budeš ty.
@Valeriexddd píše:
Jistě že do normální
A jaký je rozdíl mezi normální a kojici ve vztahu k tvymu problému? Ale povinna fakt není, nikdo se nebude dívat jakou mas podprdu ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.