Balení tašky do porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5314
30.7.18 11:56

Povinnost přeci není nic, je jen na tobě, co používat chceš a co ne. Stejně ti tu napíše každý něco jiného, protože každému vyhovuje něco jiného. Já si to bez kojící podprdy představit neumím, vyhovovala mi :nevim: Stejně tak někdo už do porodnice potřebuje odsávačku, protože má moc mlíka, někdo ji za celé kojení nepoužije ani jednou. Nekupuj zbytečnosti, jak píše Oliverka, dokoupit a donést se dá vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.7.18 11:58
@Valeriexddd píše:
@Lendeš Moje mamka třeba neví co je kojící podprsenka a taky to musela zvládnout :)

Hlavně nekupovat dopředu. Můžeš mít klidně jen sportovní přes hlavu, co jde vytáhnout nahoru. Nebo chodit bez a při kojení to druhé kapající prso zakrýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.7.18 12:00

Rodila jsem v Havirove.Kojici podprsenku jsem mela,ale pouzila jsem ji az snad den pred propustenim.Kosili tak stejne,pouzivala jsem jejich.Pro mimi vzit plenky a vlhcene ubrousky.Hlavne dost porodnickych vlozek a kalhotek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.7.18 12:05

Sitovanych.Mela jsem i nejake z drogerky,ale ty pro me byly na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
30.7.18 12:06
@Valeriexddd píše:
@Lendeš Moje mamka třeba neví co je kojící podprsenka a taky to musela zvládnout :)

No já jen, že píšeš, že sis koupila vložky do podprsenky, takže ti píšu, že pokud nebudeš nosit podrsenku (jedno jestli obyč. nebo kojící), tak si je nebudeš mít kam uchytit.

A někomu se mléko samo nespouští a nebo jen pár kapek z druhého prsu při kojení, ale někomu se spouští samovolně dost i mimo kojení a to by se pak bez podrpsenky a vložek do ní mohl taky pořád převlíkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
30.7.18 12:07
@Valeriexddd píše:
Kalhotek jako sitovaních nebo normálních ? Děkují za odpověd :)

to je taky na tobě - klidně si vezmi bavlněnou klasiku, ale počítej s tím, že si je možná zašpiníš. Siťovky jsou fajn, že jsou jednorázové a netrápí tě případná nehoda. Někomu ale nevyhovují, tak veze i do porodnice zásobu klasických bavlněných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
30.7.18 12:10

@Valeriexddd určitě sitovanych, aby to lépe vetralo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.7.18 12:13

@Valeriexddd Kojící podprdu jsem vůbec neměla…používala jsem prostě lambádu.A úplně v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.18 12:15

@Valeriexddd tak když se řídíš radami maminky tak nechápu tři diskuze na stejné téma - povinnost není nic! Klidně můžeš rodit třeba doma - dřív se taky rodilo pomalu na poli :roll: to jsou zase kecy jak je vše výmysl dnešní doby, pak nechápu co děláš na diskuzním fóru - to je taky výmysl dnešní doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
30.7.18 12:30

Pro přítele tak svačinku, nabíječku, papuče a pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
30.7.18 12:31

Do porodnice, pyžama, poporodní vložky a kalhotky, vložky do podprsenky-ty já teda používala až doma, WC papír a plenky pro mimco :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
30.7.18 12:36

@Kristyna.Vechtova:mrgreen:
@Valeriexddd jsi na verejne diskuzi,takze vyjadrit se muze opravdu kdokoliv,kdo tady mam ucet a jestli o to nestojis,tak se tu nemas registrovat a zakladat ctyri diskuze na stejne tema :nevim:

• Citovat
  • Upravit
456
30.7.18 12:42

Měla jsem kojící tílka, vzala bych si více těch kalhotek, ty se určitě hodí (ze zkušenosti bych brala 4, přepírat se mi je fakt nechtělo, tak jsem jen vyměnila za nové).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
30.7.18 12:50

Určitě to není povinnost. Někdo nosí sportovní podprsenku nebo normální, s tím to jde taky. ;) Já si do porodnice brala vložky do podprsenky, porodnické vložky, plenky, něco na zadeček, kosmetiku pro sebe i malého, omyvatelné přezůvky, nabíječku, hroznový cukr, nějaké müsli i čokoládové tyčinky pro manžela, neperlivou slazenou vodu… Taky jsem si s tím lámala hlavu, nakonec jsem se balila podle seznamu porodnice s tím, že co mi bude chybět, přiveze manžel nebo návštěva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
30.7.18 12:51

@Valeriexddd jistě a proto je každé téma pojmenované trochu jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková