Kroucení a tlačení

89
15.2.07 13:55

Kroucení a tlačení

Ahojte, chtěla jsem se zeptat zda je normální, že náš chlapeček v podstatě celý den se kroutí a tlačí. Když ho držím tak ne nebo pokud je v lehačce,ale ta není dobrá na zádíčka.
Máte také to samé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
356
15.2.07 14:11

Já teda úplně přesně nevím, co myslíš, tím kroucením a tlačením, ale je možné, že malej má zácpu, zkus mu dát něco na změkčení stolice, dobrý je jakýkoliv mléčný výrobek, pokud, ale ještě kojíš, je to rozhodně divné. Může to být, ale jen prosba o pozornost, když tak mu zkus na zem rozložit deku a kolem něj dát nějaké hračky třeba se tím, zabavit, stěžuje to, že jsem nikde nevyčetla kolik malýmu je, takže to prosím upřesni, pak Ti zkusím poradit, pokud se mi to teda povede :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
15.2.07 14:50

Ahoj Štefko,
vůbec jsi nenapsala, jak je Tvůj chlapeček starý? Taky chybí info o tom, zdali kojíš, zda malý pravidelně kadí… Pokud je to čerstvé mimi, možná ho trápí prdíky, kluci na to trpí více. Dle toho, co píšeš se mu uleví, když má bříško pokrčené. Zkus mu cvičit s nožičkama, přitahovat mu je k bříšku, hladit bříško - krouživými pohyby, mírná masáž např. s mastičkou Pupík, poponášej ho, trochu s ním drncej… Jestli je to od zažívání, povolí se mu to, střeva se rozhýbají. Pokud by měl problém déle, použila bych rektální rourku.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.2.07 15:17

ahoj

tak já už to mám podruhý v životě:o)))) Oba byli plně kojení - Michal se kroutil tlačil a prděl do 3ma 2 týdnů… pak to ze dne na den přešlo a já měla klidně spící miminko
(kadil po každém jídle cca 7× denně)

Matěj se kroutí tlačí a prdí stejně jak Michal, zatím ho to nepřešlo, kadí většinou každý 3tí den…
a doufám že už to brzo skončí…

V náručí se většinou sklidní ale ne úplně:o)

Pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
16.2.07 01:21

jo, jo určitě nejvíc chybí, že jsi nenapsala jak je malej starej, ale jinak mají holky pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí