Zvracení

629
13.2.07 09:10

Zvracení

Maminky malá 3 roky dnes ráno si stěžovala že jí bolí břiško , a pak se vyzvracela, přitom teploty nemá, nic takového. Teď je jí OK. Může to být projev chřipky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1242
13.2.07 09:16

Třeba jí jen něco nesedlo… Už včera večer :wink:

Viróza by jí nejspíše „skolila“… Teploty, únava, bolesti bříška…

Pokud má chuť k jídlu, nestěžuje si, tak bych lehounce zkusila klidně něco dietního, pokud si řekne. A nedávat mléko a mléčné výrobky, to by jí mohlo žaludek podráždit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
13.2.07 09:58

mám pocit, že řádí nějakej bacil. U nás to postihlo celou rodinu, včetně naší malé :( Včera zvracela, měla průjem, dnes už „jen“ ten průjem. Neteř-5let-to měla taky, prozvracela celou noc, a teď už dobrý.
Snad to u vás bude taky jen jednodeňka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
13.2.07 13:32

něco to být může, ale existují i blinkavé děti. Moje neteř zvrací téměř pravidelně v noci, když povečeří teplé jídlo. Po chlebu se to nestane. Takže kdyby se to opakovalo, vypozorovat i takové blbosti, po kterých by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
15.2.07 08:28

Tak malá zvracela pouze to úterý, včera jsem byli u lékařky tak prý střevní chřipka to asi byla. Již včera ani dnes nezvracela ale naprosto nic nechce jíst, ani piškoty vůbec, už jsem z toho nešťastná, mám strach, že bude slabá a zhubne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
15.2.07 16:12

Obávám se že píšeš o střevníé chřipce náš malý zrovna jednu prodělal je mu 8 měsíců a na to jaký býl jedlík nejedl skoro vůbec nic. Podívej se na dotaz na miminku, ptala jsem se na zkušenosti se střevní chřipkou. Dnes už je mu dobře ale trvalo to týden. Doporučuju na noc bramborovo-kuřecí polívku po pár dnech a hodně pití nevíc se mi odvětšil Kulíšek a hylak v čaji.Měla jsem taky obavi že malý zhubně ale zase po týdnu papá jako dřív možná ještě víc.Tak ať je brzy dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí