Divná vyrážka

85
8.2.07 17:08

Divná vyrážka

Ahoj, před chvílí jsem si všimla, že má syn na zádech dvě kolečka v průmeru tak půl cm. Jsou trosku červenější než okoní kuže, jakoby suché a trošku vystouplé. Ještě má na boku jednu tečku stejného chrakteru, ta je tak v průmeru 2mm. Nevíte, co to může být???? 8O Děkuju moc za každý postřeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
8.2.07 17:29

Tipla bych to na atopický exém

• Citovat
  • Upravit
1084
8.2.07 20:03

Taky bych řekla, že to klidně může být atopický ekzém. Ale kdyby se to nějak horšilo a zvětšovalo, určitě bych šla k doktorovi.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.2.07 20:13

No asi máte pravdu, našla jsem si na netu nějaké obrázky atop. e. a vypadá to zrovna tak :cry: K doktorce samozrejme pujdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
9.2.07 11:29

Atopický ekzém se většinou objevuje o dost dřív, už kolem 2. měsíce. Může to být taky třeba změnou prášku. K dr ale určitě zajdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makytalicka
16.8.13 19:39

Ahoj, pěkně prosím o pomoc s rozluštěním vyrážky: syn, dva roky, žádná alergie na nic mi není známá. V neděli večer najednou vysoká horečka, strašlivá noc, v pondělí to pomalu odeznělo a v úterý už byl bez teplot, možná ho den dva bolelo v krku, ale vyskákala mu po trupu divná vyrážka..neco jako pupínky nebo fleky, ale bylo to jen slabě viditelné. Dneska mu to z těla zmizelo a vyskočilo mu to na břiše - pod plínkou. Co to může být? Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML