Křoupe zoubkama

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
693
5.1.13 14:17

Křoupe zoubkama

Dcera má 3 roky a v poslední době v noci hodně křoupe zoubkama. Dá se s tím něco dělat? Je to fakt síla. Dělá to denně.
Díky za radu. R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
5.1.13 14:21

@Rafuska To znam nas syn (21m) to dela obcas taky. Jeden cas je to tak 3 mesice zpet to delal neustale,..Nadala jsem ze se to nedela, a on se smal a bavilo ho to, tak jsem ho nechala a prestal sam, ted to zatim nedela!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.1.13 14:24

Mne to dela cely den rocni a nevim jak ji to odnaucit. Furt vrze a vrze, je malinka, jeste ji to nevysvetlim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.1.13 14:25

Taky v noci skřípu zubama, většinou, když jsem ve stresu. Nějaký článek o tom je třeba tady: http://doma.nova.cz/…-vznika.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
5.1.13 15:05

Ahoj, malej s tim taky nedávno začal-3,5let, hrozím mu, že si ulomí zub, tak si dává pozor, ale stejně to občas udělá, běhá mi z toho mráz po zádech, ale třeba muj muž to občas v noci taky dělá, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
5.1.13 15:23

Ahoj,
na Štědrý den jsem po dlouhé době spala pohromadě se svými sedmiletými dvojčaty a zubama skřípali oba. Bud na střídačku, nebo najednou :zed:. Bylo to děsné stereo :roll:.
Já jsem jako malá také skřípala zubama.

• Citovat
  • Upravit
2143
5.1.13 15:43

Ahoj, muj 6ti lety syn tak vrze zubama, ze je to slyset pres dvoje zavrene dvere. zubar nam rekl, ze u prvnich zubu to neni tak hrozne, ale jakmile mu narostou druhe, tak dostane chranice se kteryma bude muset spat, jinak hrozi poskozena sklovina a velika kazivost zubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
5.1.13 15:46

@snikinka tak to slyšim prvně-chrániče na zuby-díky za info :palec:!Já sem si hned myslela, že by si mohl poškodit sklovinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
5.1.13 15:54

Kolikrat si myslim, ze uz ma vylamany zuby, jak vrze, ale zatim drzi. zkuste taky konzultaci se zubarem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
5.1.13 16:05

Vržu taky

Tak já vržu zubama taky…a dcera to samé…zuby mám ok…prý je to úzkost a nervy…

• Citovat
  • Upravit
541
18.1.13 10:28

Ahoj, nedělala bych si z toho hlavu, syn i dcera to nějakou dobu také dělali a časem to samo přešlo. Podle mojí mamky jsem také poměrně dlouho jako dítě skřípala zoubkama. Já i děti máme zuby úpně v pořádku. Zvuk je to hrozný, ale nic nám to se zuby neudělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.13 22:00

Můj syn (za měsíc) 4letý, také šíleně křoupe zubala ale ne v noci… přes den… buď když se na něco soustředí, nebo když ví, že zlobí a dělá něco co nemá, nebo když se kouká na pohádky, když si jezdí s autíčkama…přijde mi že to dělá pořád :( taky nevím co s tim… tisíckrát za den, když ho slyším, mu řeknu NESKŘÍPEJ ZUBAMA… ale přijde mi že tu větu už říkám tak často, že mě ani nevnímá :zed: nevim jestli to dělá schválně nebo ne, ale přijde mi že tohle ze stresu mít nemůže (jako to tu někdo psal) :nevim: nevím, ale on snad nikdy nepoznal co to je stres… neumím si vysvětlit, proč to dělá ale už se modlím, aby toho nechal :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí