Taneční kroužek dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.7.20 09:55

Kroužek dcery

Ahoj, mám 5ti letou holčičku. V lednu přišla že školky s tím, že cvičili a rozcvičku dělali podle slečny Autumn Miller s paní učitelkou podle videa. Ta jim asi ukazovala i jiné videa, kde tato slečna tančí. Už od ledna poslouchám, že by chtěla dělat stejný styl tance jako ona. Ráda bych dceru do nějakého takového kroužku poslala, chci ať se něčemu věnuje akorát vůbec netuším pod jakým názvem tento druh tance hledat. Znáte některá z vás tuto slečnu a nevíte o jaký styl tance se jedná? Začínám být z dcerky zoufalá, ale ať hledám sebevíc nic takového nikde nemůžu najít.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
407
15.7.20 09:58

To co tancuje Autumn je contemporary. V česku ho najdeš buď pod tímto názvem nebo jako moderna nebo jazz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.20 10:09

@anička65
Děkuji, tak jsem našla :lol: ale všechno mi vyjíždí pro starší děti. Od 9 let. Některé od 10 let. Že by brali i 5ti lete prcky nevidím snad u nikoho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
407
15.7.20 10:11

Občas berou ty menší jenom do přípravek :nevim: nebo pohybových kroužků… Ono je to pro tak malý děti asi docela těžký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.7.20 10:12

Spadá to do lyrického tanec a používá směs jazzdance, baletu a moderních prvků. Ale klidně se to dá zařadit mezi normální moderní výrazový tanec.

Dceři bych našla nějakou taneční přípravku/rytmiku, takovou která zatím nesměřuje ke klasickému baletu - protože všechna ta pravidla ji seberou radost z tance. Samotný lyrický tanec myslím v ČR nikdo nenabízí jako kroužky, natož pro takhle malé. Spíš se mu věnují tanečníci s půpravou odjinud.

Nepíšeš kde, takže těžko doporučit něco konkrétního. Ale mrkni co nabízí ZUŠ a DDM ve vašem městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
15.7.20 11:26

Dojdi si do DDM a zeptej se na tanečním oddělení, kam by tvoje dcerka mohla chodit. Můžete se jít podívat na víc kroužků na pár prvních hodin a pak si vybrat, většina DDM, pokud vím, nabízí, že se první měsíc můžeš odhlásit a vrátí ti peníze. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
21.7.20 13:51

Poptala bych se v mistni ZUSce nebo materskem centru. Ted je vlastne predskolak, takze uz by mohla jit na normalni tanecni pripravku. Ale ji spis sedel ten volny tanecni projev, takove to afektovane behani po sale, kopani, krouzeni, rozhazovani rukama atd., to spis nez tanec bych se zamerila na nejaky detsky aerobik nebo neco vic sportovniho. Tanec je v tomto veku o zakladech, a to ji ocividne bavit nebude, kdyz chce vylozene toto hned. Nebo ji vysvetlis, ze tim to zacina, i Autumn Miller musela zacit takto, a bude chtit venovat se tomu trochu vazneji. Ja jsem se tanci venovala hodne od 5 let az do 17, pak az dodnes jen pro zabavu, ale me to od zacatku bavilo ve vsech projevech, takze radost z pohybu mi tanecni pripravka nevzala, spis naopak, ja jsem tu drinu masochisticky milovala a vedela proc to delam (bez techto zakladu se v tanci dal nedostanes). Tak hodne stesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13994
21.7.20 14:00
@Anonymní píše:
@anička65
Děkuji, tak jsem našla :lol: ale všechno mi vyjíždí pro starší děti. Od 9 let. Některé od 10 let. Že by brali i 5ti lete prcky nevidím snad u nikoho :mrgreen:

Tak mozna by ji pomohl nejdrive nejaka pripravka, kde by se naucila zaklady baletu a nebo treba gymnastiku.
To by se ji urcite potom hodine do toho tance :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect