Kroužek dětí - jak časově zvládáte?

74
4.11.13 18:50

Kroužek nebo ne

Ahoj zaměstnané maminky, jak zvládáte kroužky svých dětí, když nemáte pravidelnou pracovní dobu jako já, řeším dilema, mám 2 děti, obě chodí na 1 sportovní kroužek v rámci školy a školky, tam je vše v poho, ale přála bych si chodit se starším dítkem na sebeobranu ( my oba současně ), ale vzhledem k tomu, že treninky jsou 2× týdně, tak bych to pokaždé nestíhala oba 2, někdy ani jeden, některý týden zase oba, bylo by to nepravidelné, jelikož dělám na směny, zároveň je to tak trochu lenost, mám toho takhle dost, když přijdu z práce. Na druhou stranu si myslím, že by nám to oběma prospělo, díky za názor. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kobea
4.11.13 19:45

Ahoj, já bych chodila. I kdybych věděla, že mi nějaké hodiny propadnou kvůli práci (pokud to nebude příliš velká finanční ztráta).
Moje děti chodí na bojové umění, stalo se mi, že tam třeba dva měsíce nebyl ani jeden kvůli nemoci, ale co se dá dělat.

• Citovat
  • Upravit
72725
4.11.13 19:46

@Marketafo můžete to zkusit. My chodily s klukem na judo a taky nebyl problém.. akorát musel víc dávat majzla, aby dohonil, co zameškal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
15.11.13 09:01

Ahoj. Tak u nás to bylo tak, že syn chodil 2× v týdnu na fotbal a má ještě hasičský kroužek. Dny kdy měl fotbal byl docela unavený a večer už nechtěl dělat úkoly do školy :/ Pro mě musím přiznat, ač jsem na mateřské to bylo také časově náročné. Hlavně proto že jsem musela do vedlejšího města, pro něj do družiny pak hodinu čekat než fotbal začne a nakonec překousnout 2 hodiny tréninku i s malým synem protože jezdit zpět domů a pak zas pro něj by pro mě bylo ještě horši. Pak začal s tím že už tam chodit nechce, že ho to nebaví. Upřímně byla jsem docela ráda protože pro mě to byly 2 odpoledne kdy jsem mohla udělat doma plno věcí a na úkor školy… no i paní v pedagogicko - psychologické poradně mi říkala že kroužek ano, ale rozhodně ne když se mu tam nechce a zanedbává tím školu (máme ADHD). Teď chodí na Hasičský kroužek, který máme v místě a jednou týdně na keramický kroužek kam jsem ho naučila chodit rovnou z družiny a pak ho tam vyzvednu. Je to asi i sobecké ode mne, ale mam čas a na obě děti, nejsem uhnaná, úkoly do školy taky zvládáme :) Je fakt že bych mohla také něco nechat na svém muži, ale holky ON toho má přece tolik že by to nezvládal… :zed: (to jsou skorem jeho slova) bohužel 2 snyn a já s nimi musim zvládat všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí