Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ráda bych se zeptala, kolik platíte za kroužky. Letos půjde syn poprvé do kroužku a emailem mi přišlo info, že se platí 2400,– na půl roku. Nenapsal mi tedy, jak často se chodí, ale odhaduji že 1× týdně. Jde o bojové umění. Je to snesitelná cena? Nemám představu, kolik se dnes platí. Já nemám problém s penězi, jen, abych nekývla na něco předraženého. Kolik platíte vy?
Za bojove umeni mi to prijde jak norm cena v praze to tak nejak je
Syn druhák florbal 1× týdně, pak nějaký turnaje na jiných školách 300kč na rok
Terka tanečky 1×týdně 1200 pololetí, druhé 1×týdně 1400 pololetí, jezdecký klub 3× týdně výcvik 3000,–měsíčně, ale to je asi specifický.
Klara soutezne tanci a za 3× tydne trenink 1,5-2 hodiny kazdy platime na pololeti 3900,– + jsou v tom zahrnuty i mimoradne treninky )pred soutezemi, vystoupenimi se pridavaji)
U nás plavání 1300 na pololetí a cvičení v sokole 300 na rok…
Ahoj, my platíme 1× týdně - angličtina 1990,), 300 sportovní kroužek ( 1× týdně) a 1950 judo - trénink 2× týdně, ale startovné se platí zvláš´t za každý zápas, do toho soustředění a pod, takže to jsou tak další 3 tis ročně.. Judo je na celý rok, ostatní do ledna. ve školce měli kroužky za děkuju, teď už jsou to celkem dardy…
Příspěvek upraven 13.09.12 v 09:05
No tak prosím, ono to jeho bojové umění je taky specifické, nedělá to tady moc lidí, takže díky a já jdu vybrat prachy. Strašný ![]()
Přijde mi to jako běžná cena za 1× týdně, u nás se nabízí jiné bojové umění za 2000,–, některé sportovní kroužky vyjdou dráž, tvořivé 2 až 3 tisíce na pololetí.
Ahoj, bojové umění je určitě specifikum, ale jinak mám dobré zkušenosti s kroužky přes dům dětí a mládeže, jsou levné, my platíme 300 za pololetí, a dětem se taky libí, u nás jsou v nabídce sportovní aktivity, nebo hasiči, pro holčičky tancování nebo jiné pohybovky, výtvarné dílny nebo keramika, většinou si každý vybere, dcera chodila na tanečky od 4 let a měli i vystoupení, takže byla moc spokojená
Jo jo, kéž by byly za děkuju a ta úsměv, mít tři děti, jdu si hodit mašli ![]()
Ahojky, naše Julča má keramiku 1× týdně - 1700,– na pololetí a švadlenka 900,– na pololetí, anglinu mají v rámci školy a stojí jen 400,– za pololetí, ale když chodila do jazykovky, bylo to 2100,– za pololetí ![]()
Takže asi bojové umění tak fakt bude stát…
Moje dcera chodí na různé kroužky ve škole…chovatelský je zdarma, deskové hry jsou taky zdarma, výtvarka stojí dvě stovky za pololetí…