Kroužky s batoletem - blázinec

Anonymní
6.9.21 13:29

Kroužky s batoletem - blázinec

Prosím anonymně. Mám tu rodinu a nemusí vše vědět. Maminky, dnes jsme byli na kroužku s 19 měsíčním synem. Je úžasný, hodný, ale strašně živý. Chodí teprve dva měsíce, ale běhá všude, pár vteřin na místě nevydrží. Mě to nevadí, jsem zvyklá a jsem šťastná že je takhle živý a zvídavý, ale ten kroužek byl jeden velký mazec. Skoro žádný cvik nebo básničku dělat nechtěl. Když jsem si ho chtěla položit na klín, tak vztek a hned chtěl zase lítat kolem. Téměř polovinu cvičení buď jen pobíhal kolem nebo se vztekal. Je tohle normální? Tak polovina dětí se stále drželo maminky a fakt poctivě vše odcvicili. Druhá půlka také pobihala ale nejvíce temperamentní byl můj syn :D nedělám z toho žádné závěry, ale bylo mi místy trapně. Syn má 14 kg takže občas dá zabrat ho trošku usměrnit. Prosím ujistěte mě, že to tak má i někdo jiný. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
6.9.21 13:31

Ja jsem takhle kdysi zacla chodit s dcerou, nespolupracovala, chtela si delat svy…tak jsem po prvni lekci, ktera byla brana jako zkusebni, cviceni ztusila, nechala si vratit penize a basnicky si rikam s dcerou doma :nevim: kazde dite na to neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
6.9.21 13:39

Tak hold asi budes muset pockat, az syn trochu povyroste a bude i dusevne pripraven na nejakou takovouhle cinnost… je hold rozdil, kdyz dite zacne chodit a utikat v necelem roce nebo az v 17m, to chce proste ted v 19m vse objevovat a ne sedet u mami a delat paci paci :nevim: zvol jiny krouzek/cinnost pro syna :mavam: hlavne at si to oba uzivate!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
6.9.21 13:39

Kazde dite na to vážně neni, dcera odchodila hodne kurzu a bez potíží, syn naopak zadna hitparada, nema rad rizenou činnost :nevim:
Dej tomu jeste 1-2 lekce a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22063
6.9.21 13:40
@Anonymní píše:
Prosím anonymně. Mám tu rodinu a nemusí vše vědět. Maminky, dnes jsme byli na kroužku s 19 měsíčním synem. Je úžasný, hodný, ale strašně živý. Chodí teprve dva měsíce, ale běhá všude, pár vteřin na místě nevydrží. Mě to nevadí, jsem zvyklá a jsem šťastná že je takhle živý a zvídavý, ale ten kroužek byl jeden velký mazec. Skoro žádný cvik nebo básničku dělat nechtěl. Když jsem si ho chtěla položit na klín, tak vztek a hned chtěl zase lítat kolem. Téměř polovinu cvičení buď jen pobíhal kolem nebo se vztekal. Je tohle normální? Tak polovina dětí se stále drželo maminky a fakt poctivě vše odcvicili. Druhá půlka také pobihala ale nejvíce temperamentní byl můj syn :D nedělám z toho žádné závěry, ale bylo mi místy trapně. Syn má 14 kg takže občas dá zabrat ho trošku usměrnit. Prosím ujistěte mě, že to tak má i někdo jiný. :oops:

Že se takhle malé dítě nesoustředí a nechce dělat kolektivní cvičení, to je úplně normální. Moje mladší dítě také v tomhle věku podobné kroužky nezvládalo.

Závěry bys z toho ale dělat měla - konkrétně v tom směru, že takovéhle chování může průběh kroužku narušovat, protože pak se často přestanou soustředit i ty děti, které by jinak v pohodě spolupracovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
6.9.21 13:47

Chodím se synem na cvičení, kde jsou děti 1,5-2,5 a je to tam totální blázinec. Jak píšeš, cvičí půlka dětí a druhá půlka běhá okolo, šplhá po žebřinách.
Pokud syn nehuláká a neruší ostatní a zapojí se třeba aspoň do půlky aktivit, tak bych chodila. Myslím, že s každou hodinou se to bude trochu zlepšovat, že okouká od ostatních co se dělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.21 13:53
@aanysek píše:
Chodím se synem na cvičení, kde jsou děti 1,5-2,5 a je to tam totální blázinec. Jak píšeš, cvičí půlka dětí a druhá půlka běhá okolo, šplhá po žebřinách.
Pokud syn nehuláká a neruší ostatní a zapojí se třeba aspoň do půlky aktivit, tak bych chodila. Myslím, že s každou hodinou se to bude trochu zlepšovat, že okouká od ostatních co se dělá :)

Děkuji moc. Já syna znám, takže vím jak je živý ale zároveň i hodný. Neruší, nehulaka, do ostatních nijak nezasahuje jen se mu nelíbí když mu činnost řídím já, zrovna když chce běhat. Děkuji moc. Zkusím ještě tak 2 lekce a uvidím. Třeba se to zlepší nebo na to fakt asi není.. děkuji za podporu.

• Citovat
  • Upravit
4760
6.9.21 14:02
@Anonymní píše:
Prosím anonymně. Mám tu rodinu a nemusí vše vědět. Maminky, dnes jsme byli na kroužku s 19 měsíčním synem. Je úžasný, hodný, ale strašně živý. Chodí teprve dva měsíce, ale běhá všude, pár vteřin na místě nevydrží. Mě to nevadí, jsem zvyklá a jsem šťastná že je takhle živý a zvídavý, ale ten kroužek byl jeden velký mazec. Skoro žádný cvik nebo básničku dělat nechtěl. Když jsem si ho chtěla položit na klín, tak vztek a hned chtěl zase lítat kolem. Téměř polovinu cvičení buď jen pobíhal kolem nebo se vztekal. Je tohle normální? Tak polovina dětí se stále drželo maminky a fakt poctivě vše odcvicili. Druhá půlka také pobihala ale nejvíce temperamentní byl můj syn :D nedělám z toho žádné závěry, ale bylo mi místy trapně. Syn má 14 kg takže občas dá zabrat ho trošku usměrnit. Prosím ujistěte mě, že to tak má i někdo jiný. :oops:

Zkoušela jsem tyhle kurzy pro batolata s oběma synama a oba přesně to, co popisuješ. Nezájem, lítání si tam, jak chtěli a vůbec nespolupracovali :lol:
Taky mi bylo trapně a kurz jsem dochodila se zebezaprenim…
Ten druhý po nějaké době trošku začal reagovat. Ale za ty prachy to určitě nestálo :mrgreen:
Pak ve školce už to bylo dobrý a společných aktivit se zúčastnovali :palec:

Příspěvek upraven 06.09.21 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.9.21 14:03

Čekámě to příští týden a jsem veeelmizvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.21 14:07
@Jarka K píše:
Zkoušela jsem tyhle kurzy pro batolata s oběma synama a oba přesně to, co popisuješ. Nezájem, lítání si tam, jak chtěli a vůbec nespolupracovali :lol:
Taky mi bylo trapně a kurz jsem dochodila se zebezaprenim…
Ten druhý po nějaké době trošku začal reagovat. Ale za ty prachy to určitě nestálo :mrgreen:
Pak ve školce už to bylo dobrý a společných aktivit se zúčastnovali :palec:Příspěvek upraven 06.09.21 v 14:05

Děkuji moc za útěchu. Uff, to mi spadl kámen ze srdce :D já o synovi nepochybuji, znám ho. Ale myslím že po dnešku si musela nejedna maminka ťukat na čelo. No… Snad ty další lekce zmakneme :srdce:

• Citovat
  • Upravit
32921
6.9.21 14:14
@Ba-stet píše: Čekámě to příští týden a jsem veeelmizvědavá :lol:

Mně už zítra. Malý má 2 roky a 7 měsíců. Doteď jsme na žádný kroužek nechodili, od jeho 14 měsíců byl nebo hrozil lockdown, takže zkusíme něco až teď. No jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32921
6.9.21 14:15
@Anonymní píše:
Děkuji moc za útěchu. Uff, to mi spadl kámen ze srdce :D já o synovi nepochybuji, znám ho. Ale myslím že po dnešku si musela nejedna maminka ťukat na čelo. No… Snad ty další lekce zmakneme :srdce:

Hlavně maminky hodných klidných holčiček ne? :mrgreen: Já mám třetího kluka, já bych si na čelo netukala ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
6.9.21 14:19

Je to úplně normální, prostě to není typ dítěte, co má zájem o kroužek. Najdete si jsou aktivitu, jestli se zabavit jen běháním a nemá zájem o nic organizovaného tak prostě jen choďte ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.9.21 14:23
@andelka83 píše:
Mně už zítra. Malý má 2 roky a 7 měsíců. Doteď jsme na žádný kroužek nechodili, od jeho 14 měsíců byl nebo hrozil lockdown, takže zkusíme něco až teď. No jsem zvědavá.

Dceři je 19mes, jako zakladatelcine dítěti. A je teda celkem klidna a spolupracující, ale nevim, jestli ji to zaujme. Mne se tam moc nechce, ale když vidím, jak experimentuje s pohybem, různými typy chůze, mava rukjama do rytmu… říkám si, ze aspon nacerpam inspiraci. A když to nepujde, tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.9.21 14:25
@Anonymní píše:
Děkuji moc za útěchu. Uff, to mi spadl kámen ze srdce :D já o synovi nepochybuji, znám ho. Ale myslím že po dnešku si musela nejedna maminka ťukat na čelo. No… Snad ty další lekce zmakneme :srdce:

Hele, ja myslim, ze si nikdo neťuka, spis je každá rada, ze jeji dite zrovna spolupracuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí