Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Kdybys byla v háji, nezakládáš nesmyslnou diskuzi a pojedeš k lékaři, toto opravdu nechápu.
Co čekáš, že ti napíšeme?
Vcera si ji videla a az dneska na pokecu resis, ze asi spolkla zeleznou ostrou vec?
Achjo ![]()
Proboha… proč ji s tím necháváš hrát když to pořád láme??? Přemýšlej hlavou…a ty kolíčky schovej od malého batolete.
Mně teda přijde dost divné to řešit až teď, navíc na tomhle portále. Tady ti na dálku fakt nikdo neřekne, jestli to spolkla a kde v zažívacím traktu to zrovna je. Navíc jsi snad měla ty kolíčky pak zkompletovat, abys zjistila, jestli z nich něco chybí, když už máš tak laxní přístup. Plus mi přijde divné nechat takhle malé dítě opakovaně hrát si s něčím, co může spolknout. Aspoň zavolej na dětskou pohotovost místo vypisování na internety proboha ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, měla bych dotaz, dcera (17 měsíců) si hrála včera s kolíčkami od prádla, láme je pořád a vždycky to malé železo z toho vyhodí, ale včera jsem ji viděla bez toho železa a bojím se že to spolkla, přitom to nikdy neudělala, mám kontrolovat stolici? Nebo jít na pohotovost? Jsem z toho v háji😢
Nechápu, tohle jí nechat na hraní bez trvalého dozoru…
Zavolej na pohotovost, tady nikdo nemá rentgenové oko, aby viděl, kde se to železo ted nachází.
@Anonymní píše:
Dobrý den, měla bych dotaz, dcera (17 měsíců) si hrála včera s kolíčkami od prádla, láme je pořád a vždycky to malé železo z toho vyhodí, ale včera jsem ji viděla bez toho železa a bojím se že to spolkla, přitom to nikdy neudělala, mám kontrolovat stolici? Nebo jít na pohotovost? Jsem z toho v háji😢
Seš z toho tak v háji, že to řešíš až dnes? A ještě na internetu? ![]()
Jasně. ![]()
Jen malá rada… Tady to fakt nevyřešíš ![]()
Zakladatelko, na pohotovost bych jela. Udělají RTG, pokud to bylo kovové - bylo by to vidět.
Jaký postup doporučí, to je otázka. Buď to tam nebude, nebo půjde na endoskopii, anebo doporučí jen zbytkovou stravu a sledovat stolici.
Tady to ale fakt nevyřešíš. Jeď na pohotovost.