Dítě spolklo kousek kolíčku na prádlo

Anonymní
4.9.21 08:20

Dítě spolklo

Dobrý den, měla bych dotaz, dcera (17 měsíců) si hrála včera s kolíčkami od prádla, láme je pořád a vždycky to malé železo z toho vyhodí, ale včera jsem ji viděla bez toho železa a bojím se že to spolkla, přitom to nikdy neudělala, mám kontrolovat stolici? Nebo jít na pohotovost? Jsem z toho v háji😢 :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18304
4.9.21 08:45

Kdybys byla v háji, nezakládáš nesmyslnou diskuzi a pojedeš k lékaři, toto opravdu nechápu.
Co čekáš, že ti napíšeme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
4.9.21 08:51

Vcera si ji videla a az dneska na pokecu resis, ze asi spolkla zeleznou ostrou vec?
Achjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
4.9.21 09:09

Proboha… proč ji s tím necháváš hrát když to pořád láme??? Přemýšlej hlavou…a ty kolíčky schovej od malého batolete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
4.9.21 09:11

Mně teda přijde dost divné to řešit až teď, navíc na tomhle portále. Tady ti na dálku fakt nikdo neřekne, jestli to spolkla a kde v zažívacím traktu to zrovna je. Navíc jsi snad měla ty kolíčky pak zkompletovat, abys zjistila, jestli z nich něco chybí, když už máš tak laxní přístup. Plus mi přijde divné nechat takhle malé dítě opakovaně hrát si s něčím, co může spolknout. Aspoň zavolej na dětskou pohotovost místo vypisování na internety proboha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
4.9.21 09:13
@Anonymní píše:
Dobrý den, měla bych dotaz, dcera (17 měsíců) si hrála včera s kolíčkami od prádla, láme je pořád a vždycky to malé železo z toho vyhodí, ale včera jsem ji viděla bez toho železa a bojím se že to spolkla, přitom to nikdy neudělala, mám kontrolovat stolici? Nebo jít na pohotovost? Jsem z toho v háji😢 :cry:

Nechápu, tohle jí nechat na hraní bez trvalého dozoru…

Zavolej na pohotovost, tady nikdo nemá rentgenové oko, aby viděl, kde se to železo ted nachází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
4.9.21 09:34
@Anonymní píše:
Dobrý den, měla bych dotaz, dcera (17 měsíců) si hrála včera s kolíčkami od prádla, láme je pořád a vždycky to malé železo z toho vyhodí, ale včera jsem ji viděla bez toho železa a bojím se že to spolkla, přitom to nikdy neudělala, mám kontrolovat stolici? Nebo jít na pohotovost? Jsem z toho v háji😢 :cry:

Seš z toho tak v háji, že to řešíš až dnes? A ještě na internetu? :roll:
Jasně. :mrgreen:
Jen malá rada… Tady to fakt nevyřešíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
4.9.21 10:08

Zakladatelko, na pohotovost bych jela. Udělají RTG, pokud to bylo kovové - bylo by to vidět.
Jaký postup doporučí, to je otázka. Buď to tam nebude, nebo půjde na endoskopii, anebo doporučí jen zbytkovou stravu a sledovat stolici.
Tady to ale fakt nevyřešíš. Jeď na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí