Syn u babičky přes noc

Anonymní
3.9.21 13:30

Syn u babičky přes noc

Holky měly jste to podobně?
Sama jsem nabídla mojí mamce přespání syna na jednu noc na zkoušku s tím, ze kdyby cokoli, tak si pro nej zajedu, bydli kousek. Samozřejmě se toho chytla a já normalne panikarim, jak kdyby tam mel byt mesic :lol: co budu dělat a jak v noci v klidu spát? :lol:
Asi je čas tomu dát šanci, že? :D

Syn bude mít v prosinci 2 roky, na mamku je zvyklý, mají hezký vztah, takže toho se nebojím. Naopak jsem já ta, která má depky z odloučení :zed: :mrgreen: a manžel už začíná mít taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33844
3.9.21 13:46

Udělej si s manželem pěknej večer. Ber to prostě tak, že budete mít čas jen na sebe. Prcek to zvládne, babička taky, tak se nestresuj, je to zbytečný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
3.9.21 13:50

Si vzdycky připadám jako hrozná matka, když ctu tyhle diskuze😂..protože se neskutečně tesim, až si jednou vezme Babicka vnouče domu na spaní (bydlíme taky kousicek,2min autem😂)..ale Babicka se na spaní zatím nenabízí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
3.9.21 13:53

Měla jsem to úplně stejně, dcera byla ve věku tvého syna. Mamka s dcerkou si to krásně užily a já nakonec taky, ale úplně tvé pocity chápu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.9.21 13:57

Asi ano, poprvé jsem z toho byla nesvá, i když to bylo dřív, než ve dvou letech věku. Ale hoooodně rychle jsem si zvykla a je to fakt boží! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.21 14:22

Tak aspoň že nejsme sami :lol:
Me mamka napsala, ze má strach o mě a né o malýho :mrgreen:
Samozrejme, ze to zvládnou a já bych měla tuplem, protoze to, ze mam obavy jak se vyspim je asi uz priznak nezdravé závislosti :lol:

• Citovat
  • Upravit
1378
3.9.21 14:36
@Anonymní píše:
Tak aspoň že nejsme sami :lol:
Me mamka napsala, ze má strach o mě a né o malýho :mrgreen:
Samozrejme, ze to zvládnou a já bych měla tuplem, protoze to, ze mam obavy jak se vyspim je asi uz priznak nezdravé závislosti :lol:

Věř, že se nevyspiš, celou noc budeš myslet na prcka, jestli nebrečí a podobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
3.9.21 15:32

Kup si víno, napusť vanu, vem si knížku, zajděte si do kina,… já se na tenhle okamžik těšila jak dítě na dort a na noc jsem malou dávala hned co sem přestala kojit a zvykla si na to (ňáky 4 měsíce cca) a bylo to skvělý :mrgreen:
Co myslíš, že se mu tam asi tak může stát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
3.9.21 16:23

Ja uz bohuzel mamku nemam, ale byla by posledni. clovek, kteremu bych se bala sverit dceru. Hlavne ni znam a vychovala me, takze bych se fakt nebala. U tchyne ke to jine, k te takovou duveru nemam plus vidim veci, ktere se.mi nelibi..ale to muze proste jen prenjt z toho, ze ji neznam tak dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.21 16:53

My se o nej nebojíme, jenom ten pocit, že tu nebude nám přijde divnej a bude se nam stýskat :D

• Citovat
  • Upravit
3086
3.9.21 18:15

Kluci jezdí k babičkám od cca. roka a i na více dnů. Teď mají 6 roků a 5 roků a pořád bývám smutná z toho, když odjedou. První dny se mi i chce až brečet, když vidím venku jiné děti :oops: :lol: Budím se v noci, protože je slyším brečet, atd. :mrgreen: Denně si voláme, dostávám fotky, ale stejně je mám nejraději u sebe, ikdyž jsem samozřejmě ráda, že mají s prarodiči tak skvělý vztah a těší se tam. Takže můžeš být v klidu, nejsi sama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí