Křtiny a otec

zun
133
29.8.15 16:06

křtiny a otec

Muj otec si mysli, ze je normalni dovist na krtiny meho synka pritelkyni, kterou zna tyden. v case krtin tomu bude mesic. je to rodinna zalezitost aj pro rodinu manzela. muj otec si zije v pribehu rosamunde pilcher, ale ja nechci aby se krtiny staly zoznamovanim s novou pritelkyni (pred pul rokem, kdyz byl na navsteve v novem byte tu dovedl jinou). Ako ja sveho otce mam rada, to je jasny, je na nem spousta veci v cem bych chtela byt jako on, ale myslim, ze pro tohle nema cit. co si myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
29.8.15 16:28

@zun já ti naprosto rozumím, jenom si nenech křtiny zkazit nějakým takovým.. nějaká ženská atd.. Já tak měla svatbu, taky jsme řešila mámina přítele, a pak jsme po čase zjistila, že fakt na té svatbě, jsem neměla času řešit kdo tam je a nebo neni a jenom bylo hodně dusno..
Asi bych se zeptala táty jeslti myslí, že je to nutné,, pokud by chtěl ji mít jako součástí - bral to, že jsou pár, tak buď bych se s ní seznámila před křtinami a nebo nepozvala ale možná budeš mína na křtinách tátu- ale nasr.. a stejně ti to možná bude vadit..
Každopádně vím, jaký je to nerozum se takto někde po krátkém čase cpát, jenom píšu z pohledu, že jsme něco takového zažila- máma nakonec šla bez přítele.. ona špatná nálada, on ještě se na ni nafoukl a stejně jsem ani pomalu nevnímala kdo je a neni na svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zun
133
29.8.15 17:22

@kvaček dekuju za reakci, ale tam nebude moc lidi, tak dvanact maximalne. je to pro mne dulezity den, jsem verici. muj tata umi udelat ze vseho one man show. strhnul by na sebe pozornost jako vzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
29.8.15 17:29

@zun jenomže to je asi o tátovi… jeslti tam bůe mít nějakou třeba slušnou nebo ne.. to si musíš sama.. nakonec to může být nějaká tichá pani a ani o ni nebudeš vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.8.15 17:30

Normálně mu řekni, že ho žádáš, ať přítelkyni nevodí.. že si to nepřeješ.. Pokud s tím má problém, ať raději nechodí vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.8.15 17:46
@JayLee píše:
@zun nemuzes mu to určovat to je jen jeho věc budes to muset respektovat pokud chces aby to probehlo v klidu ;)

Nesouhlasím.. On musí respektovat přání zakladatelky, jedná se o její akci, pokud se mu to nelíbí, ať tedy nechodí vůbec.
Já otcovu přítelkyni do rodiny taky nikdy nezvala a pravděpodobně ani nikdy nepozvu, buď ať dojde sám, nebo vůbec, jeho výběr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zun
133
29.8.15 18:00

Nejde mi to pani znat, s otcem mam skvely vztah, neshodnem se az co se tyce pritelkyn. tedy nerikam mu do toho, ale prijde mi hloupe po pl roce se seznamovat s dalsi. vsechno to jsou slusne pani, o tom zadna. tata si umi vybrat, on taky je velmi aktivni. s pani se seznamil v kostele, je to lekarka, takze to se nebojim. jde o ten pocit, co musim s nim zazivat. je to pro mne dulezity den intimni---

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
29.8.15 18:21

@zun no tak jeslti si tak striktní, že nechceš tam přítelkyni, tka mu to řekni narovinu, že prostě pani neznáš, zná ji krátce, že prostě má přijít sám.
Jako slova jsou slova, pokud to nebude respektovat a přivede si ji.. tak nic nenaděláš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
30.8.15 08:18

@zun Tak dřív, nebo později k vám stejně tu paní přivede… Nedělala bych z toho tragédii. Pokud máte s tátou jak píšeš skvělý vztah, měla bys ho respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.9.15 20:52

Též bych protestovala. Takovou událost si máte užít v kruhu nejbližších, netahala bych tam dusno tátovy nadrženosti. Sorry za ta drsná slova. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová