Krtkuv dort s mangem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
3.2.22 10:26

Krtkuv dort s mangem

Holky prosím rychle radu.. udělala jsem krtkuv dort, chtěla jsem dát klasický banány, jenže jsem dělala strašně moc věcí najednou a prostě jsem ty banány rozmixovala ( voz jsem samozřejmě nechtěla, to jsem chtěla udělat s jiným ovocem :D ) no a teď mám tu v celku už jen mango.. myslíte, že to bude dobré? když tam dám místo banánů mango

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3680
3.2.22 10:37

Vmíchej ty rozmixované banány do toho krému a bude to mňamka, uvidíš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.2.22 10:52

Mango bych do toho nedávala.. má specifickou chut a některým dětem nechutná

• Citovat
  • Upravit
21983
3.2.22 11:13
@Mmm22 píše:
Holky prosím rychle radu.. udělala jsem krtkuv dort, chtěla jsem dát klasický banány, jenže jsem dělala strašně moc věcí najednou a prostě jsem ty banány rozmixovala ( voz jsem samozřejmě nechtěla, to jsem chtěla udělat s jiným ovocem :D ) no a teď mám tu v celku už jen mango.. myslíte, že to bude dobré? když tam dám místo banánů mango

To bych nedělala - mango v sobě obsahuje mnohem víc vody, takže by Ti v tom mohlo, co se konzistence týče, nadělat pěknou paseku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
3.2.22 11:25

Ja bych nedala radsi nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35496
3.2.22 11:26

Mango bych nedávala. Nemyslím si, že by to bylo dobrý a bála bych se aby se ten korpus nerozpatlal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
3.2.22 11:40

Buď bych tu rozmixovanou banánovou majdu dala na korpus a na to krém, nebo zamíchala do krému a celé banány tam nebudou, nemusí to na chuti ničemu vadit. Dělávám si domácí krtkův dort a krém je vlastně jen smetana s rozmixovaným banánem, čokoládou a ztužovačem. Kdybych chtěla experiment, tak udělám mango s tím, že dotyční mají mango rádi a dala bych mango i do krému, aby se to s banánovou chutí nebilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí