Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím holky,
měla bych dotaz. Mám 7m syna u kterého se objevilo křupání v kostech. Není to moc často, ale jen občas při zvedání nebo při pokládání. Není to každý den. Setkal se s tím někdo? V úterý jdu do poradny, tak se určitě doktorky zeptám, ale zajímalo by mě jesti to je něco vážného nebo ne. Přemýšlím, jestli mu nechybí nějaký vitamín.
Děkuji za vaše zkušenosti.
Ahoj,
já to u syna taky občas pozoruju. Nevím, co to je, budu taky ráda, když někdo poradí.
Ahoj Prťo
Na netu řešila jedná maminka taky se 7m synem tento problém a dostala odpověď, že je to zcela normální.
Tady je odkaz http://www.rodina.cz/dotaz34789.htm
Ale i tak budu ráda, když někdo napíše, že se s tím setkal a jak to řešil.
Četla jsem to a vypadá to teda, že je to v pohodě, tak se nebudem stresovat
. Díky za odkaz.
Nebudeme se stresovat, máš pravdu.
Já se sice zeptám doktorky, když už tam budu, ale myslím, že je to normální. Jsem ráda, že jsi napsala, že máte stejný problém, aspoň vím, že nejsme sami.
Děkuji, že jsi napsala.
Taky křupeme - tak poslední měsíc. Malé je 7 měsíců a 3 týdny.
Koukám, že kolem 7 měsíce je to asi normální. Je to zajímavé. Mám první dítě, tak nemám s tím žádnou zkušenost.
Ahoj, já mám šestiměsíční holčičku a taky asi poslední měsíc pozoruju „křupání“, někdy dokonce třeba jen když u kojení leží u mě v náručí a pohne nožičkou… Ptala jsem se na to dr. v poradně, řekla mi, že u tak malinkých dětí se s tím ještě nikdy nesetkala, ale u všech větších, které poslala na vyšetření, se prý neprokázalo nic špatného. Pak jsme to nějak zakecaly, takže vlastně nevím, co si o tom mám myslet. Jsem ráda, že jsem objevila tuto diskuzi a že nejsme jediní s tímto problémem - to mě trošku uklidnilo
Ale pokud máte někdo přece jen ještě nějaké informace, napište, prosím, každá rada dobrá ![]()
to naprosté normální v tomhle věku je to tím jak roste zřejmě
nemusíte se stresovat