Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ano taky to mám.. křupu si každý den
A furt žiju.. ![]()
Prej je to neuvolnené, ztuhlé kosti, radši dělám aby nikdo neslyšel ![]()
@Vejanek to nee já si vyloženě nekřupu kosti ale když zahnu hlavu dozadu a otáčím s ní tak tam hrozně Krupé ale to je jako furt 😀
Tak jakoby lupe několik malých křupacich něhosik
… několik let, čím jsem starší tím víc mě trápí krční páteř.
@Anonymní píše:
Tak jakoby lupe několik malých křupacich něhosik… několik let, čím jsem starší tím víc mě trápí krční páteř.
Jojo přesne tak a je to jako hodně zkoušela sem j cviky ale jako to je spíš na bolest páteře ale to já nemám jen to křupani😀 😀
Ano mám. Křupu už rok a půl a křupe mi i hrudní páteř mezi lopatkami. Pravidelně cvičím fyzio ale není to nic moc, spíše mi pomáhá chiropkraticka, ale musím k ní chodit každý měsíc, jak se spozdim začne se to horšit a mám i bolesti k tomu a občas i motáky.
@biedronka105 tyjoo mě teda musím zaklepat nic nebolí jen dyz je ticho tak slyším to křupani tak to držím palce ať to dobře dopadne ![]()
@Daniela 42023 píše:
@Vejanek to nee já si vyloženě nekřupu kosti ale když zahnu hlavu dozadu a otáčím s ní tak tam hrozně Krupé ale to je jako furt 😀
Taky tam slyším jakoby přesýpání..
Lítí sem tam, nevím jak popsat.
Neřeším to nijak.
@Vejanek tak to je možná to stejně třeba to opravdu nic není 🤣jen by to chtělo trochu to procvičit
Odblokovat na chiropraxi, nebo u dobreho fyzioterapeuta a u nej si zaroven nechat ukazat cviky na srovnani, aby k tomu nedochazelo.
Dobrý den, mám to samé, vyřešila jste nějak svůj problém? Děkuji ![]()
Ahojda chci se zeptat jestli v tom nejsem sama a má to také někdo jiný a jestli stě to nějak řešily je mi 21 let a když otáčím hlavou do stran tak mě tam hrozně křupe jakoby za krkem až takový jako kdyby tam byly malý částky něčeho a je to nepříjemné až v hlavě je to jen ztuhlou páteří a je to potřeba řešit nebo to není nic zas tak závažného