Křupaní za krkem

Anonymní
8.6.23 19:18

Křupani za krkem

Ahojda chci se zeptat jestli v tom nejsem sama a má to také někdo jiný a jestli stě to nějak řešily je mi 21 let a když otáčím hlavou do stran tak mě tam hrozně křupe jakoby za krkem až takový jako kdyby tam byly malý částky něčeho a je to nepříjemné až v hlavě je to jen ztuhlou páteří a je to potřeba řešit nebo to není nic zas tak závažného :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
364
8.6.23 20:02

Ano taky to mám.. křupu si každý den
A furt žiju.. :mrgreen:
Prej je to neuvolnené, ztuhlé kosti, radši dělám aby nikdo neslyšel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.23 20:30

@Vejanek to nee já si vyloženě nekřupu kosti ale když zahnu hlavu dozadu a otáčím s ní tak tam hrozně Krupé ale to je jako furt 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.23 20:36

Tak jakoby lupe několik malých křupacich něhosik :lol:… několik let, čím jsem starší tím víc mě trápí krční páteř.

• Citovat
  • Upravit
8.6.23 20:41
@Anonymní píše:
Tak jakoby lupe několik malých křupacich něhosik :lol:… několik let, čím jsem starší tím víc mě trápí krční páteř.

Jojo přesne tak a je to jako hodně zkoušela sem j cviky ale jako to je spíš na bolest páteře ale to já nemám jen to křupani😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24684
8.6.23 21:05

Fyzioterapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
8.6.23 21:13

Ano mám. Křupu už rok a půl a křupe mi i hrudní páteř mezi lopatkami. Pravidelně cvičím fyzio ale není to nic moc, spíše mi pomáhá chiropkraticka, ale musím k ní chodit každý měsíc, jak se spozdim začne se to horšit a mám i bolesti k tomu a občas i motáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.23 21:19

@biedronka105 tyjoo mě teda musím zaklepat nic nebolí jen dyz je ticho tak slyším to křupani tak to držím palce ať to dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
8.6.23 22:15
@Daniela 42023 píše:
@Vejanek to nee já si vyloženě nekřupu kosti ale když zahnu hlavu dozadu a otáčím s ní tak tam hrozně Krupé ale to je jako furt 😀

Taky tam slyším jakoby přesýpání..
Lítí sem tam, nevím jak popsat.
Neřeším to nijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.23 07:23

@Vejanek tak to je možná to stejně třeba to opravdu nic není 🤣jen by to chtělo trochu to procvičit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
9.6.23 11:31

Odblokovat na chiropraxi, nebo u dobreho fyzioterapeuta a u nej si zaroven nechat ukazat cviky na srovnani, aby k tomu nedochazelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.2.24 12:21

Dobrý den, mám to samé, vyřešila jste nějak svůj problém? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.24 12:26

@anetkaanet dobrý den prostě ti nevnímám a neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat