Úzkost - co vám pomáhá?

Anonymní
8.6.23 17:12

Úzkost-co vám pomáhá?

Ahoj,

V posledních dnech se necítím nejlíp psychicky. Přitom nemám třeba důvod, mám rodinu, přítele a vše. Chodím ven s kamarády, rada jsem mezi lidma, mám rada přírodu, ale jak jsem doma sama například, tak to na me přijde (pocit smutku), moc nad vším přemýšlím.
Co Vám pomáhá na tyhle úzkosti a mít nad vecma nadhled? ☺️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
8.6.23 17:15

Porid si běžecké boty..sluchatka..a výraz běhat. Chod aspoň 3× týdne a postupně prodluzuj. Kilometr ti nepomůže, ale když si dáš hezky svižně desítku, věř mi, že ti bude krásně. Při behu se fakt vyplavuji endorfiny..

• Citovat
  • Upravit
187
8.6.23 17:20

@Svetluska55 no dřív jsem behala, ale bohužel teď nemůžu skrz kolena ☺️ jinak chodím aspoň na procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
8.6.23 17:41

Pokud ti nevadí bylinky, tak je dobrý meduňkový čaj. Taky doplnit hořčík a vitamín B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
8.6.23 17:46

@Peta94 bylinky mám rada, teď se snažím pit ten medunkovy caj, hořčík jsem teď flakala, tak zas zkusím ☺️ale jestli jen tohle pomůže nevím.. 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.6.23 18:00

Neutikat pred tim, ale naopak to prijmout. Proste si rict, ano citim ted tohle a tohle (strach, smutek…), ale je to zcela v pporadku a je to pouze emoce a pocit, ktery zase odejde.

Pripadne si muzes zacit s tema emocema povidat, kde se vzali a proc a co ti rikaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
8.6.23 19:17

Sex je dobrý, lepší, jak to běhání.

@Anonymní píše:
Ahoj,V posledních dnech se necítím nejlíp psychicky. Přitom nemám třeba důvod, mám rodinu, přítele a vše. Chodím ven s kamarády, rada jsem mezi lidma, mám rada přírodu, ale jak jsem doma sama například, tak to na me přijde (pocit smutku), moc nad vším přemýšlím.
Co Vám pomáhá na tyhle úzkosti a mít nad vecma nadhled? ☺️
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí