Krupice všude na obličeji

Anonymní
7.7.18 11:30

Krupice všude na obličeji

Zbavila jsem se akné, ale za to mám všude na obličeji krupici. Na čele a bradě extrémně moc a postupně se mi dostává i na tváře… A to se o pleť starám jak mám. Však kdyby ne, tak se nezbavím akné. Každopádně já fakt nevím co s tím:(( Ta krupicka jsou takový ty malý pupínky. Spíš jenom hrbolky, protože nejsou ani červený… Neměla to nějaká z vás?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
67
7.7.18 11:45

Podle me máte suchou plet. Chtelo by to hodne hydratovat !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.18 12:01

@Katka.Kate no mně se zdá, že jak jsem ji začala hydratovat, tak mi možná ta krupice kvůli tomu začala… Já nevím:/

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
7.7.18 12:02

Nejpravděpodobnější vysvětlení je že je to reakce na některou složku z kosmetiky, kterou používáš.

Zejména pokud jedeš drogerkové a agresivnější kosmetice, tak to zjevně pleti nedělá dobře. Případně se to ještě může kombinovat a posilovat nějakou nesnášelivostí nějaké potraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.7.18 12:03
@Anonymní píše:
@Katka.Kate no mně se zdá, že jak jsem ji začala hydratovat, tak mi možná ta krupice kvůli tomu začala… Já nevím:/

Tak to bude asi nevhodny krem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.18 12:09

@Ou ja jsem ty krémy praveze vystřídala. Zkoušela jsem bioderma hydra a teď mám od yves rocher…

• Citovat
  • Upravit
104
7.7.18 12:10
@Anonymní píše:
@Ou ja jsem ty krémy praveze vystřídala. Zkoušela jsem bioderma hydra a teď mám od yves rocher…

A nedá se, že by mi to třeba vymackala kosmeticka a pak bych viděla, jestli to budu mít znovu? Protože ty pupínky úplně stejný se drží klidně několik měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
7.7.18 13:11

@Mawajka00 zkusila by jsem onu kosmetiku vysadit pokud je to díky ní, měla by krupička vymizet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.7.18 13:14
@Anonymní píše:

Po yves rocher bych mela neco horsiho nez krupici.
Napis jak se staras o plet. A co teda pouzivas. Jestli to mas jen na obliceji, pouzivas neco, co ti nesedi.

• Citovat
  • Upravit
53518
7.7.18 13:16

Já bych se spíš zaměřila na střeva - co jíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
7.7.18 13:50

To je alergická reakce. Viděl jsem to už několikrát. Časem to zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.7.18 15:17
@Emimin7 píše:
To je alergická reakce. Viděl jsem to už několikrát. Časem to zmizí.

Pokud se dal bude patlat tim, co ji to zpusobuje, tak ne

• Citovat
  • Upravit
9371
7.7.18 15:19
@Verun83 píše:
Pokud se dal bude patlat tim, co ji to zpusobuje, tak ne

Duh, to da rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
7.7.18 16:27

Nevím kolik ti je let, ale já měla akné boláky ještě dlouho po 30,vystřídala všechno možné a nejvíc se mi to dělalo po cukru. Když mi najednou vyrazila krupice minulý rok tak to bylo těhotenství. Zpětně to ale vidím, že celou dobu to byla hormonální záležitost, takže bych se zaměřila na antikoncepci pokud bereš, nebo naopak může pomoct, přemíru cukru a celkové pročištění organismu a pak ty alergie na kosmetiku - mě třeba nedělá dobře kyselina hyaluronová co je v krémech na vrásky a spíš používat kosmetiku z lékárny a u kosmetičky laser.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.18 17:17

@Verun83 Ja už ale fakt nevím co s tím ksichtem dělat. I když jsem používala věci z lékárny od Biodermy nebo La Roche, tak buď jsem měla total vysousenou pleť nebo krupici. Teď používám krém a čistící gel od Yves Rocher, protože mi zmizelo akné bez toho, abych ten ksicht vysusovala. Jenže na druhou stranu mám krupici. Ale tu jsem měla i po hydra krému od Biodermy… Zas nechci utratit všechny peníze za různý krémy atd… A pouze ze vzorečku se očividně nedozvím co pomáhá… Je mi 15když tak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex