Kukuřičné křupky, kolik denně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jj děkuju
koupila jsem je v lékárně…malý jedou krásně a není z toho bordel sušenky strašně drobí a moc jí to nejede…:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
křupky
My máme 9 měsíců a křupky dávám tak od osmi.. taky by mě zajímalo, klik může denně, zas až tak dobrý mi to nepřipadne, zdá se mi, že potom sní míň příkrmu, a to dávám tak 2-3 křupky 1-2× denně. Kupuju jen ve zdravé výživě. Jedny jsou české a je tam napsané 100% kukuřice a unsalted, tedy bez soli, ale chutnají slaně, což je divný a manžel jednou vzal omylem nějaké polské taky ze zdravé výživy a ty jsou chutově úplně nijaké, ale ty dáváme psovi, protože polským věcem nevěřím… ale v těch českých mě teda zaráží, že chutnají slaně… tak nevím
- Citovat
- Upravit
Malý je též 9 měsíců a dávám by oko tak 5 denně, kupovala jsme je v lékárně pro prcky a myslim, že jí tím rozhodně nemůžu nějak ublížit…spapá to hezky jen jsem koupila v obchodáku a nevšimla jsem si soli takže měla jich pár noo
ale neumře
já jsem s nima spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenost s tím, že křupky mohou způsobovat zácpu. Synovi je 8 měsíců a dostává jich za den maximálně 5. Některé dny ji nedostane třeba vůbec. Začal mít ale zapcu, tak se chci zeptat, zda jste to některá zaznamenaly po krupkach nebo mam zkoušet hledat i jinou příčinu. Stravu má pestrou a probiotika také dávám. Nikdy na bolení bříška netrpěl. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iv2427 ano, já takovou zkušenost mám. Dost mě právě překvapilo, když jsem tu četla, kolik jich jiná miminka ji
já dávám tak jednu tu dlouho, nebo 2-3 menší najednou a jen na výletech, návštěvách a tak
a pak se tedy snažím nabízet dost na zapití, nebo něco vlhčího k tomu, třeba okurku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávam cca 10 denně, mají v dm jablko mango. Naše má 8 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit