Příkrm - těstoviny s čím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
veselabaculka
12.2.11 12:36

Příkrm- těstoviny s čím?

Ahoj, potřebuju radu. s čím vaříte těstoviny 10 měsíčnímu mimču aby to chutnalo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
12.2.11 12:46

ahoj, ja varim testoviny kureci prsa rajce mrkev, nebo testoviny brokolice UM misto smetany nebo testoviny kureci sunka hrasek apod. moznosti je silene moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.2.11 12:47

Ahoj. Maso (prsní řízek, stehno, hovězí falešná svíčková) uvařím se zeleninou (mrkev, hrášek, zelené fazolky, květák) v parním hrnci (nebo v papiňáku v troše vody), rozmixuju a vařím k tomu drobné těstoviny, které dám tak, jak je uvařím (malinké hvězdičky, písmenka, těstovinovou rýži). Pří promícháváním s těstovinama přidávám lžičku olivového oleje. Mája to miluje, vlastně maso se zeleninou jí takhle pořád stejné, měním jen přílohu (kuskus, jáhly, pohanku, rýži, výjimečně brambor).

Teď od roka zapékám těstoviny s brokolicí, vajíčkem a smetanou ,ale do roka jsem dávala jen žloutek a smetanu kysanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
12.2.11 12:48

Jenže naše slečna je vybíravá:-))tak moc díky, určitě zkusím.Ty už dáváš kuř. šunku? Jak starý je tvoje mimčo?Budu asi za blbce- ale ten první způsob bych zkusila, ale to vaříš všechno dohromady? A to rajče zpracuješ jak? Díky moc:-)

• Citovat
  • Upravit
23033
12.2.11 12:49

pekne to hkac napsala, take delam maso+zeleninu jakoukoliv a jakoukoliv prilohu tedy pro 10.mesicaka, tj. bramobor, ryze,testoviny bezvajecne,kuskus,jahly,pohanka,bulgur
ale u nas jeste zakys. smetanu ne, jen jogurt nebo UM. po smetane ma strasnou srajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.2.11 12:53

vesela baculka: kureci sunku nejakou nejdrahsi a davam jenom varenou v prikrmu. zacinam mrkev,rajce,sunka prihodim nakonec uvarene testoviny s lzickou ol.oleje zvlast. U nas frci testoviny s brokolici a UM

maso+zeleninu spolu prilohu zvlast

holce je 10mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
12.2.11 12:56

super- a to rajče jen nakrájíš nebo s ním něco děláš? promiň, že tak otravuju

• Citovat
  • Upravit
15674
12.2.11 13:02

Moje dítě nemůže být vybíravé, páč jeho maminka nerada vaří a podle toho to taky vypadá  :oops: . Ale zase sní prakticky všechno, co jí připravím  :jazyk::mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.2.11 13:54

vesela baculka:jo rajce nakrajim na kousky stejne jako mrkev a pak to jeste v konecne fazi trochu mixnu, ted uz nemixuju ted uz jen strouchadlem nastoucham na mensi kousicky, ale kousky ma at si zvyka

hkac: kliiid, nase mala taky sni vsechno :) musi se naucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.2.11 18:20

Ahoj,já dělám těstoviny+telecí maso+paprika+mrkev+brokolice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A308
28.2.11 12:32

Taky je malý deset měsíců a řešila jsem to samé. Dneska jsem uvařila obyč. bezvaječné těstoviny se zeleninovou směsí mrkve, květáku, brokolice, hrášku a pórku v různém poměru, aby nebyl pokrm moc „nafukovací“. :lol: Malé to mooc chutnalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko