Krvácanie po pôrode

flamenga
8.7.10 13:50

Krvácanie po pôrode

Ahojte,

ako dlho po pôrode ste krvácali? Ustupovalo to postupne (teda menilo sa krvácanie na hnedé, žlté…) alebo sa to občas vracalo?
Ja som totiž už prechádzala do hnedého výtoku a posledné dni sa mi opäť vrátilo krvácanie tmavobordovou krvou aj s kúskami :evil: Ospravedlňujem sa za detailný popis, ale už mi to lezie na nervy… a dnes zo mňa vypadla na WC veľká zrazenina (alebo čo to bolo)… som 18-ty deň po pôrode… :cert: :-? :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3990
8.7.10 13:58

Mně se krvácení, nebo resp. špinění vracelo skoro 3 měsíce! Vždy pár dní klid, myslela jsem, že už je konec a pak zas tak 3-4 dny špinění.
Na kontrole po šestinedělí bylo vše ok, nevím, proč jsem se čistila tak dlouho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
8.7.10 14:03

Já asi ještě 2 měsíce po porodu špinila,časem se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.7.10 14:06

Já měla očistky krvavé až do konce šestinedělí, a to po obou porodech. Žádná změna barvy do hněda - žluta - bíla se nekonala. Několikrát jsem byla třeba i skoro týden bez očistek úplně, a pak zas byly krvavé (ale ne moc silné, malé kusy občas taky). Jestli máš pochybnosti, zavolej si na gynekologii, ať máš klid. Mně třeba sestřička objednávala až po víc jak 8 týdnech od porodu, protože prý občas se i později ještě zašpiní :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
8.7.10 14:11

ďakujem žienky za upokojenie… mne pôrodník povedal, že krvácať môžem celé šestonedelie… len ma vyviedlo z miery to, že už to prechádzalo do hnedého a teraz toto zase :think: Ja som mala pri mojom úplne prvom menzese dosť veľké problémy (krvácala som mesiac v kuse… riešilo sa to hormonálnymi injekciami), tak ma trošku chytá strach, aby sa tieto problémy po pôrode neobjavili znovu :cert: :evil: Ale tak som po pôrode „len“ tretí týždeň, tak dúfam, že krvácanie ustúpi samo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ave
837
8.7.10 15:06

Flamengo, měla jsem to jako ty. A hned po šestinedělí jsem dostala MS 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
23.7.10 10:33

mňa už to nebaví :cert: :cert: :cert: :cert: :pocitac: Po tých zrazeninách to vyzeralo, že je to na dobrej ceste, výtok sa mi menil na hnedý, žltý… potom som pár dní mala úplný pokoj… až tak, že to vyzeralo, že čistenie skončilo… Ale trt… dva dni mám čisto, potom dva dni slabo krvavý výtok… teraz som zase mala cca dva dni pokoj a dnes sa zase objavil ten výtok :cert: :cert: :cert: Som päť týždňov po pôrode… to snáď ani neskončí… takýmto štýlom nebudem môcť ísť ani na kontrolu po šestonedelí, lebo stále budem „krvácať“… :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa