Trocha krve během těhu

3911
7.7.10 13:49

Trocha krve během těhu

ahojky, mám takovou všetečnou otázku: jsem asi 14+4 a už dva dny se mě objevuje pár slaboučkých kapiček krve na intimce. Beru Clotrimazol a dělala sem výplach Rosalginem proti zánětu, ale tyto procesy podle mě nevedly k žádnému fyzickému poškození. Jsem velmi opatrná. Zajímá mě jestli může jít o samovolně prasklou cévku, jak se domnívá kamarádka Janac :wink: a nebo jestli to může být i něco horšího. Nemůžu se dovolat svojí doktorce, po svátkách je asi přetížená. Podotýkám jen že nejde o tmavou krev, ani sraženou jen pár růžových jakoby hodně ředěných kapiček.Zažili jste někdo při těhu něco takového? Mám se tím znepokojovat? :nevim:
Dík předem za všechny odezvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
7.7.10 13:55

Já bych určitě k doktorovi zašla. Jestli má dovolenou, bude mít někde záskok. Nemusí to nic znamenat, ale já bych jinak klid neměla :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
7.7.10 14:06

Romaelko, já bych k dr. zašla, nemusí to nic být, ale i může…já měla v děloze hematom a měla jsem růžový výtok…musela jsem týden ležet v nemocnici, mohla jsem o mimi přijít.
Nechci strašit, ale ptáš se, tak raději nic nezanedbej…můžeš jet i přímo do nemocnice pokud tě gynekolog nepřijme.
Přeju ať to nic není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
7.7.10 15:10

Ahoj, jen za R. dodávám že v 12tt byla na NT. Nebyl by tam hematom vidět?

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
7.7.10 15:13

janac jsem blbá, ale co je NT?
Mně se to stalo už na 8tt a na ultrazvuku to bylo vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
7.7.10 15:23

Ahoj, je to vyšetření na vvv. Jeho součástí je i podrobný UZ (bývá obvykle v 20tt, na vlastní žádost i okolo 12tt)

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
7.7.10 15:25

Tak to by tam ten hematom byl vidět.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
7.7.10 15:38
janac píše:
Ahoj, je to vyšetření na vvv. Jeho součástí je i podrobný UZ (bývá obvykle v 20tt, na vlastní žádost i okolo 12tt)J.

ahoj Jani, jojo NT = nuchal traslumicosi … projasnění šíje kvůli vyloučení genetických vad.. koukali tam na všecko možné, tak to by asi hematom zahlídli, jde o to jesli se nemohl nějak vyrobit potom. Ale popravdě by mě zajímalo jak by se tak jako sám od sebe vyskytl. Ony nejsou hematomy důsledkem nějakého třeba nárazu nebo něčeho? Vubec nic nedělám, tak nevim kde bych k tomu přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená
7.7.10 21:35

Romaelko, to jsem já Misula.vdf.
Nejde mi tady přihlásti..zase :-(
Hematom mi nevysvětlili…nedá se prý říci, proč tam vznikl. Možností je mnoho.
Pokud tam nic u tebe nebylo, tvůj případ to nebude…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa