Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud Ti delal ultrazvuk spodem, muze to byt od toho. Ja takhle 2× po vysetreni spinila. A kdyz byl UZ pres bricho, tak nic.
@xantypa80 včera byl screening jen přes břicho. Ale paní se snažila aby se mimco pretocilo a docela mě jako bouchala do toho břicha a tlačila tím ultrazvukem. Tak jestli to nemůže být i tím. To mě taky napadlo.
zkus co nejvíc ležet,teď je to extrémně důležité… víc se rozepisovat nechci, ale měla jsem to udělat tehdy taky…
Take jsem to mela-jednorázově jsem zakrvacela jasne cervenou krvi-na pohotovosti nic nenašly-nic z ceho by krvaceni mohlo byt..Ptaly se na námahu, sex…Nic z toho nebylo..Pry se to stává diky tomu, ze se děloha rozpíná, miminko roste..Primář na pohotovosti mi rekl, ze jednorázové krvaceni-pokud to samozrejme neni moc, nebo nejsou bolesti….,ze se neresi..Drzim palce at je vse v poradku!!
Krvácela jsem v 11. týdnu. A docela dost. Na toaletě proudem. Byla jsem strachy bez sebe, valila na pohotovost, ale vše se jevilo v pořádku a na příčinu se nepřišlo. Ani mi nenařizovala lékařka nějaký klidový režim.
Věřím, že i u Tebe to bude v pořádku, když na utz nic zvláštního vidět nebylo, přesto se raději opatruj ![]()
@sluníčko87 to mi na pohotovosti i můj dr pravé řekl taky. Ale i tak je to potřetí a vždy mě to vystrasi. Uklidnuje mě ze na tom ultrazvuku bylo miminko spis až moc akční 😁
Děkuji moc
Zdravím. Od 10tt jsem už dvakrát krvácela. Vždy “jen jednorázově, čistá krev”. Samozřejmě pokaždé pohotovost a následně kontrola u mého dr. Vždy naštěstí vše v pořádku. Beru ascorutin, magnesolv a progesteron čípky. Dodržuji klidový režim.
Doktor vždy řekl ze to je zilkama a cevkama na děloze. Ze krev není od miminka.
Včera jsem byla na prvním screeningu a vše bylo v pořádku. Mimco se tam poradně mrskalo. Srdíčko i vše v pohodě.
No a dnes opět krvácení. Zase jako predtim.
Chtěla jsem se zeptat, jestli s tím některá nemáte zkušenost?
Vše beru tak jak mám tak nevím proč se to pořad děje. 😏